21 april 2012

Valet 2014

Moderaternas nye partisekreterare Kent Persson vill lyfta in Miljöpartiet i regeringen. Fortsatt massinvandringspolitik således. Ökad våldsbrottslighet, arbetslöshet och barnfattigdom.

Statsminister Reinfeldt verkar dela Miljöpartiets vision om fri invandring. Hårda sanktioner för "diskriminering" men mjukare straff för andra brott. "Religiöst neutrala" helgdagar (ingen jul och påsk). "Islamofobi" bör aggressivt utrotas. Mer skattepengar till den skenheliga våldsvänstern i Expo och dess verkställande utskott Afa.

Om Moderaterna varit ett normalt konservativt parti hade de i stället bjudit in SD i finrummet. Det skulle behövas en betydligt "tuffare" politik för att hålla sossarna stången.

5 Kommentarer:

Knute sa...

En sekulariserad flicka från Jemen på studiebesök i Rinkeby

När slöjan fattas går inte ens jemenitiskor säkra i den somaliska Stockholmsförorten Rinkeby. Men det är inte förvånande. Inte heller i Jemen kan somalier sköta sig och vara produktiva, trots att det är ett land som kulturellt liknar Somalia. Hur tror då sjuklövern att den flod med somalier som Sverige nu tar in ska ha en sportslig chans? Svara på det integrationsminister Ullenhag!

http://www.swedenconfidential.info/2012/04/19/hur-en-sekulariserad-assimilerad-yemenitiska-upplever-mangkulturen-i-rinkeby/#more-13571

Knute sa...

Sanningen är värre än döden

Globens närpolis flyttar på den inspektör som i informationsblad pekat ut chilenare, litauer och afrikaner som misstänka tjuvar.

Alltså: Offren för förbrytelserna är underordnade den av politikerna fastställda världsbilden.

Jag skulle bli provocerad om jag var polis. Jag skulle inte arbeta som deras sopgubbe på de villkoren.

http://snaphanen.dk/2012/04/21/ssandheden-er-vaerre-end-doden/

gäster sa...

De Nya Moderaterna halkar vänsterut

Kent Persson, ny partisekreterare för Moderaterna, argumenterar för att Moderaterna ska lämna Svenska kyrkans politiska instanser. Men det är egentligen inget att förvåna sig över då statsminister Reinfeldt själv icke bekänner sig till den kristna tron. Vad han fyller sitt ”tomrum” med vet man inte.

Knute sa...

Ingen svensk arbetare kommer i fortsättningen att säga ett ord om invandringen offentligt:

I mars inledde LO ett jättelikt projekt som går ut på att utbilda 150 000 av sina medlemmar i att övervaka misstänkta rasister på jobbet.

Enligt den vänsterkritiska tidskriften DSM hade Stasi när man var som störst en agent per 63 invånare. Med sina 150 000 angivare i en befolkning på 9,45 miljoner når LO upp till exakt samma nivå.

http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=45&tekstid=5581

http://snaphanen.dk/2012/04/23/svensk-lo-udanner-150-000-antiracister/

Anonym sa...

somalier bryr sig inte om vem som springer runt naken på stan elller i rinkeby. det är så att vem som hels får klä sig hur dom vill men sen är det lite upp till familjen om dom vill att deras barn ska va halv nakna liksom det vill ju ingen pappa. men saken är att vi i sverige gillar inte somalier så vi anklagar och skyller sånt skit på somalier

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.