01 maj 2012

1 000 hörde kristdemokraten Birro förstamajtala i Uppsala

Marcus "Jag skäms för att jag en gång var vänster" Birro har skrivit en krönika om det hemska hedersmordet i Landskrona.

Han drar slutsatsen att folk med stenåldersmoral inte är välkomna i vårt land:
"Vi inte ska hysa människor som lever efter de här principerna och det måste finnas sätt att ta reda på detta på ett tidigare stadium."

I artikeln "En vänsterrörelse med fördomsfulla clowner" skriver han:
"Sverige borde skydda flickor som Maria. Istället vägrar vi ställa krav och lagstifta mot den här typen av religiös terrorism.
De har förverkat all rätt att bo i Sverige. De skulle aldrig ha fått chansen att komma hit. Maria borde ha skyddats och hennes plågoandar, som till sist mördade henne, borde ha skickats ur ut landet."

Birro har rätt. Folk som skär halsen av familjemedlemmar ska inte få komma hit. Som han sa vid KD:s demonstrationståg på 1:a maj i Uppsala:

"Familjen är en god, solidarisk, inkluderande gemenskap - en källa till antiegoism."

7 Kommentarer:

gäster sa...

Allt dumt jag sagt, förlåt Birro. Nu är du min hjälte.

http://blogghelvetet.be/allt-dumt-jag-sagt-forlat-birro-nu-ar-du-min-hjalte/

Berit sa...

En alldeles självklar regel: "När en "intresse-grupp" blir dominerande i en livsmiljö, börjar den ändra den livsmiljön för att bättre passa sina egna behov ."

Cello Jr sa...

För sent skall syndaren vakna! Gissar att Birro kommer att bli exkommunicerad ur den politiska korrekthetens heliga kyrka av alla vänsterfascistoida småpåvar. Ja, vad kommer Expo att tycka! Bäva månde Birro!

Knute sa...

Ett parallellfall i Danmark, som kunde ha slutat lika illa:

Bror til søster: - Jeg dræber dig, din luder

En 14-årig pige krænkede sin families ære. Derfor blev hun udsat for grov vold og trusler fra sin storebror, mener politiet.

- Jeg skal dræbe dig, din luder !

Med en barberkniv truede en 17-årig sin 14-årige lillesøster, fordi hun havde krænket sin libanesiske families ære.

Dét siger anklageskriftet mod den 17-årige, der på mandag stilles for retten på Frederiksberg, tiltalt for grov vold og trusler på livet mod lillesøsteren.

Motivet var blandt andet, at storebroderen fik nys om et planlagt drengebesøg. Den 14-årige lillesøster og hendes jævnaldrende veninde var alene i forældrenes lejlighed, hvor de skulle have en dreng på besøg.

http://ekstrabladet.dk/112/article1752354.ece

Knute sa...

Kunskapsklyftorna ökar i skolan

Skillnaden mellan de starkaste och svagaste eleverna i skolan har växt med 30 procent på tolv år, enligt en rapport från Lärarnas Riksförbund.

Uppgifterna visar också att hemmets utbildningsnivå och invandrarbakgrund har fått större betydelse. Glappet mellan resultatet för elever födda i respektive utanför Norden har också ökat – från 17 procent till 31 procent mellan 1999 och 2011.

Det skulle vara intressant att veta hur mycket befolkningens genomsnittliga IQ har sjunkit.

Knute sa...

Sverige: 34.890 uppehållstillstånd under första kvartalet 2012

Om bara 38 år är svenskarna i minoritet

http://snaphanen.dk/2012/05/05/sverige-34-890-opholdestilladelser-i-forste-kvartal-2012/

Knute sa...

Vårt största problem är de kommentatorer som sitter på TV och försäkrar att allt kommer att gå bra eftersom islam är inte alls farligt.

De propagerar en dröm om en framtida idyll, och det är just denna dröm som står i vägen för den nödvändiga insikten.

Den kristna kyrkan ska erbjuda ett alternativ och det gör den inte. De kristna är tvärt emot frånvarande i religionsdebatten.

Slutsatsen är skoningslös: Problemet är inte islam, men de kristnas svaghet.

Iben Thranholm: De kristnes svaghed

http://www.sappho.dk/de-kristnes-svaghed.htm

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.