31 maj 2012

"Bubblan" på Potomac-floden

En artikel beskriver hur Washington DC med förstäder blomstrar, till följd av regeringens generositet med våra skattepengar. Grånade veteraner från lobbygrupper förvånas emellertid inte.

 Artikeln sammanfattar väldigt mycket av vad som gått snett i västerländska samhällen med deras uppblåsta offentliga sektor.  Och den belyser också hur så många av dem, som kallar sig "entreprenörer" och "konsulter",  i själva verket står och faller med statliga fonder som på intet vis liknar "laissez faire"-kapitalism.Mest skrämmande är att unga människor ser det som sin framtid. Om man bortser från rikedom, är ungdom det mest utmärkande draget för elit-Washington.
 De flesta som har flyttat till Washington sedan 2006 har varit under 35 år gamla. Regionen har den högsta andelen av 25-till-34-åringar i hela USA
"Vi är ett mecka för unga människor".
 En av de nyanlända säger att budskapet som gått ut till alla nyexaminerade studenter är att i Washington finns det arbete. "Det är en plats där en humaniora-student fortfarande kan få ett jobb eftersom man inte behöver några speciell färdigheter."
""Marvellous", som Clint Eastwood säger i sina filmer.

Kapitalismen bygger på kapital och kapital genereras genom sparande och inte genom att man trycker sedlar, i motsats till vad många ekonomer och centralbanker vill att vi ska tro. Välmående samhällen har alltid byggts på verkligt kapital, vilket har uppmuntrat till sparande och utbyggnaden av aktiekapitalet som i sin tur ökar produktiviteten av mänsklig arbetskraft.
Amerikanska sparare skiljer sig inte från grekiska eller tyska sparare, och den roll som pengar och sparkapital spelar,  är inte annorlunda i USA än i något annat land. Lagar om ekonomi ändras inte från plats till plats och att offra spararnas intresse och pengar för ett kortsiktigt uppsving för tillväxt, kommer att ha samma negativa, långsiktiga effekter i USA som det har på alla andra ställen.

Lokal kyckling



Det bästa vi kan göra är att låta syrierna reda upp sina egna problem

. . Houla-massakern

Kameler och kabaréer

Bilden är hämtad från ett gammalt italienskt korsord, och texten lyder:

“En lyrisk dikt av den arabiske pre-islamiske poeten Tarafa, som levde under det sjätte århundradet, anses av kritiker vara oöverträffad för det känsliga uttrycket och den effektiva användningen av retoriska figurer. Det är dock inte skrivet av poeten för kvinnan han älskar, men för hans favoritkamel.”

* * *

Från den tyska bloggen Politically Incorrect, Wir reiten auf Kamelen durch Berlin:

“Kabaréartisten Andreas Rebers, som vi mötte för en vecka sedan på en anti-islamisk demonstration för frihet i München, är en trevlig ljuspunkt på en annars traditionellt vänstervriden kabaréscen.

Detta nummer, “Vi rider på kameler genom Berlin”, är en underbar satir över vänstergröna eko-godhetsmänniskor som har något emot Sarrazin och Israel, och därför absolut tolerant inställda till den islamiska berikningen. Förutom Dieter Nuhr är Rebers för närvarande den enda kabaréartist som vågar närma sig frågan om islam. För detta förtjänar han den högsta respekt.”




Dann heben sie die kleinen Fäustchen
und haun mal wieder auf’n Putz
für bessre Bildung Multi Kulti
für Natur und Artenschutz

Und sie sind immer noch betroffen
wenn irgendwo ein Baum umfällt
Heute rrrättten wir das Klima
Morrrgen die ganze Welt

Wir tanzen Tango zu beliebten Melodien
Wir reiten auf Kamelen durch Berlin
Wir schimpfen über Thilo Sarrazin
und reiten auf Kamelen durch Berlin

Er häkelt sich einen Armani
er schnitzt sich einen Kemperschuh
Er wartet auf den roten Dani
und auf Xavier Naidoo

Klischees von heute war’n früher Utopien
Wir reiten auf Kamelen durch Berlin

Ein bischen schwul ein bisschen hete
jede Menge Dialog
da steht ein Teller bunter Knete
Im Manufaktumkatalog

Und alle sind doch für Obama
und alle sind doch gegen Krieg
warten auf den Dalai Lama
und üben Israelkritik

Ein kühner Bundespräsident liegt vorm Kamin
wir reiten auf Kamelen durch Berlin
wir schimpfen über Thilo Sarrazin

30 maj 2012

Det ska böjas i tid

De föddes i Storbritannien, men många av andra och tredje generationens invandrare talar inte eller förstår knappt någon engelska, visar det sig.
Deras bristande förståelse för språket innebär att de är oförmögna att skriva ner eller förstå grundläggande instruktioner inom så gott som alla områden. 
"Familjer avskräcker också medvetet barnen från att lära sig engelska,  för att skydda sin egen kultur och se till att barnen kan prata med sina mor-och farföräldrar ... "

Kulturen i det land där man blir försörjd kan man högaktningsfullt strunta i.


Som en följd av 9/11-attacken kommer det till hösten att bli obligatoriskt med undervisning i arabiska i skolor i NewYork.  Två 45-minuters lektioner i veckan för femteklassare. Det är samma antal undervisningstimmar som anslås till musik och vetenskap.
Läraren Mohamed som undervisar i testklassen säger att, "arabiska kommer snart att vara ett världsspråk tillsammans med franska och spanska och att det är fantastiskt hur snabbt barnen lär sig."
I Harlem har man redan startat och ger eleverna en försmak under lunchrasten.


Är det inte gulligt att de lär sig att be till Allah innan de äter?

"Arabiska har identifierats som en kritisk-behov språk, "säger man med hänvisning till elevernas framtid karriär-val.

Nästa steg i framtida karriärvalet är att lära flickor att de inte kan köra bil. Inte gå ut på offentliga platser utan burka. Att de kan inte ens kan gå ut offentligt utan tillstånd från sin man.  Allt detta kommer bli en del av vad de behöver lära sig när de lär sig språket.

Islam-reaktorn är redan i drift



Köln har fått en riktigt tvärkulturell pärla. Den enorma moskén ger ett liknande fredligt intryck som de länder där islam befinner sig i majoritetställning och närmar sig härdsmälta.

Läs också: Helsingfors megamoské - När får Stockholm sin?

29 maj 2012

Ekonomi 101


"För att motivera sina attacker mot Bain Capital och den position Romney en gång hade där, hävdar president Obama att 'vinstmaximering' kan vara ett lämpligt mål för ett privat företag, men inte för allmän offentlig politik. Detta argument bortser ifrån en av de mest grundläggande reglerna för ekonomi.
Frank Stephenson WSJ

Ekonomer utgår ifrån att företagen alltid maximerar vinsten och att vinstmaximering av företag (alla företag, inte bara riskföretag ) är en mycket bra sak. Men det beror inte på att vinsten i sig bra. Snarare är vinstmaximering bra eftersom det leder direkt till största möjliga nytta för konsumenterna. Vinster ger incitament för företag att erbjuda vad konsumenterna vill ha.

Tänk er motsatsen: Vad händer om ett företag inte maximerar vinsten? Antingen tillverkar de inte produkter som konsumenterna helst vill ha, eller så producerar de inte sina produkter till lägsta kostnad. I båda fallen drabbar det konsumenterna. Alla argument mot 'vinstmaximering' är ett argument mot konsumenternas bästa.

Att förbättra det konsumenterna vill ha är slutmålet för ekonomi. Konsumenterna är dessutom också arbetare och väljare. Tvärt emot president Obamas påstående, kan skicklighet vad gäller vinstmaximering direkt överföras till förmåga att styra ekonomin i ett land. Underlåtenhet att förstå denna enklaste och mest grundläggande punkten, är nog i sig tillräckligt för att diskvalificera någon från att bli president, när de ekonomiska frågorna är avgörande."

Klipp- och klistraterroristen

Breivik gör skäl för öknamnet klipp- och klistraterroristen. En stor del av materialet i hans manifest är långa citat från andra, bland dem den norske bloggaren Fjordman. Denne har därför orättvist fått beteckningen "högerextremist" klistrad på sig.

Sanningssägare är illa tålda. Det Fjordman upplyser om är islamisternas planer att ta över både Europa och USA. Islams strävan efter världsherravälde är ju ingen hemlighet, det är bara att läsa Koranen och notera dess flitiga bruk av ordet "svärdet". Men själv rekommenderar inte Fjordman någon användning av svärd, han varnar bara för kommande konflikter. Han bör inte lastas för Breiviks hemska dåd.

Här är länkar till några av hans artiklar:

Fjordmans 10 anledningar till varför EU måste upplösas

1. EU främjar brottslighet och instabilitet

2. EU försvagar Europas kulturella försvar

3. EU främjar en uppsvälld byråkrati

4. Överdriven reglering och centralisering
är dåligt för frihet och välstånd 



5. Bristen på en verklig maktuppdelning
i EU uppmanar till missbruk

6. Bristen på öppenhet lämnar EU sårbart
för fientlig infiltration

7. EU leder till begränsad yttrandefrihet

8. EU misslyckas med att rådfråga sina
medborgare och förolämpar dem därmed

9. EU undergräver politisk legitimitet
och kontakt mellan styrande och de styrda

10. EU sprider en kultur av lögner
och korruption


28 maj 2012

Memorial Day

Den sista måndagen i maj firas i USA med tacksamhet till minne av de soldater som dött i krig.
Men vore det inte bättre om vi inte hade så många att minnas? Om det var färre soldater som dog i krig varje år?

Nu kan vi inte ignorera Syrien längre säger The International community

OK, vilka är detta "The International community" som nu säger att de verkligen är arga.

Flagrant violation of international law” 
- Kofi Annan
Indiscriminate and unforgivable”.
 - UN mission head Maj-Gen Robert Mood
Appalling crime”
 - UK Foreign Secretary William Hague
The Government of Syria [must] immediately cease the use of heavy weapons in population centers” - U.N. Secretary-General Ban Ki-moon
“The United States will work with the international community to intensify our pressure on Assad and his cronies, whose rule by murder and fear must come to an end”
 - Secretary of State Hillary Rodham Clinton

Varför kan vi inte i stället ignorera Syrien? Vi har ignorerat islamistiska folkmord i Sudan under lång tid.
Men det är så förutsägbart att man nu kräver internationella åtgärder. Varför ska västerländska skattebetalare ge pengar till FN, så att de kan lägga sig i ett lands inhemska politik? Arabländerna (pga. sin politiska sk. religion ) har alltid varit brutala bakåtsträvare och kommer förmodligen alltid att vara det.
Västländer har visat ett förväntansfull intresse och nyfikenhet på det man kallat den "arabiska våren" och stöttat dessa populära uppror och har inte det slutat bra? (haha)

Om syrierna väljer att döda varandra är det inte mycket vi kan göra åt det, förutom att slänga in pengar som vi inte har råd med, medan länder som Saudiarabien - källan till mycket av den oro vi ser - luta sig tillbaka och bidrar enbart med Wahabbism.
Det bästa vi kan göra är att vi i stället lutar oss tillbaka och låta dem reda upp sina egna problem.

Det är pingst idag också

På våra nordiska breddgrader är maj en magisk månad. Hänryckningen i naturen kopplas fint ihop av pingsten med hänryckningen i kulturen. Men att "helgen som försvann" är vår civilisations födelsedag, det kan vi glömma, hälsar våra makthavare.

Danmark har helgdag idag, så varför inte Sverige? För att balansera detta borde Sveriges Television utlysa en tävling - en miljon till den som kan svara på frågan "Varför firas pingsten?" Otänkbart förstås att något sådant skulle kunna ske. Nej, vi ska glömma kyrkans historiska roll. Men idéer, kunskaper och färdigheter går förlorade om de inte kommuniceras. Christian Skaug skriver:

"De flesta kan nog enas om en rad saker som det är nödvändigt att lära ut, antingen det är normal hövlighet, kunskap om matematik, litteratur, sin egen lokalhistoria etc. Kort sagt, den grundläggande andliga utrustning som formar människan, och som det kräver en viss ansträngning för att ge i arv.
Pingsten säger oss alltså att vi har en helig plikt att av kärlek ösa av den andliga skattkammare som man själv har fått del i."

27 maj 2012

President-egenskaper?

Juryn i rättegången mot fd. senator John Edwards har fortfarande inte bestämt sig för om han är skyldig till förskingring av kampanjpengar eller inte och det har jag ingen åsikt om heller. Vad som förundrar mig är hur en sådan som Edwards tänker.
Trodde han att det skulle gå att hemlighålla det utomäktenskapliga förhållandet? Flera hundra människor arbetar dag och natt tillsammans med den som försöker bli president och håller reda på var han är och vad han gör. Varje politisk  rådgivare till en blivande presidentkandidat,  varnar sin chef i tydliga ordalag om vikten av att inte trampa i klaveret,  eftersom varje litet andetag avlyssnas av någon.

Självförtroende är en viktig egenskap om man aspirerar på det mest betydelsefulla jobbet på jorden, men Edwards verkar kunna lura även sig själv att han står över alla andra - att han inte kan nås - att han är "odödlig" - oåtkomlig.
Ett super-ego kan nog få  en person att tro det och som ett resultat, finns det inget som den personen inte tror att han kan göra.  Ur detta perspektiv, kan han ha en affär medan frun ligger döende i cancer,  ljuga om det inför hela världen, sedan ljuga om faderskapet av det barn som var resultat av affären,  samtidigt som han låtsades att han berättade sanningen och tror att ingen ska skvallra!  Han måste ha varit  övertygad om sin egen oförstörbarhet.


Bill Clinton med sin Monica  i Oval Office är ett annat perfekt exempel på hur det självförtroende som placerade Clinton i rampljuset,  också orsakade hans fall. Hans ego blev ett Frankensteins monster som vände sig mot sin skapare.
Det har gått 11 år sedan Bill Clinton skämde ut sig som president och han har inte slutat ännu. Bilden ovan är från Monte Carlo där han lever offentligt lyxliv med porno-filmstjärnor medan Hillary reser runt som Obamas statssekreterare.

Och som vanligt - Bill har inte något sexuellt förhållande med dessa kvinnor!

Welkom bij Holland

Amsterdam  (Sharia4Holland) var  mötesplats i går för en bunt muslimska ledare från andra europeiska länder  och det är uppenbart att de som kommer på besök inte har mycket till övers för värdlandet.
Den holländska Telegraaf har en artikel och en video med en av de brittiska muslimerna, Abu Abdullah al-Britani, som säger att "Holland är ett smutsigt och fult land".

Landet välkomnar också representanten från Islam4Belgium, Fouad Belkacem, som nyligen dömts till 2 års fängelse. Han har ännu inte arresterats utan tillåts vara talare vid mötet.  En holländsk minister hade faktiskt mod att säga att  Belkacem borde packa väskorna och dra till Marocko.
Men det är lönlöst. Det är som den lille holländske gossen som stoppar fingret i hålet när dammen håller på att rämna.
En gång i världen hade varje land rätt att bestämma vem som fick komma in i landet eller inte. Nu, enligt EU:s regler måste varje land acceptera  passinnehavare  från andra EU-länder.  Det spelar ingen roll hur destruktiva de än är.

Hon var den enda av artisterna som visade intresse för att påverka den politiska situationen i Azerbajdzjan

Vinnaren av Melodi Grand Prix, Loreen, riktade kritik mot de andra deltagarna för att de inte gjorde något då de hade chansen. Själv besökte hon ett kvinnocenter i Baku och ett center för mänskliga rättigheter. Vid en presskonferens fick hon en fråga om detta, och svarade diplomatiskt: "Det finns två delar av mig, en som är privat och en som är det arbete jag gör här."

16 så kallade samvetsfångar sitter inspärrade i Azerbajdzjan. Naturligtvis borde de stödjas. Men den "arabiska våren" har gett ett dystert facit för vad strävanden efter demokrati och mänskliga rättigheter kan leda till.

Skapar brutala samhällen behov av hårdhänta tyranner för att hålla ordning? Majoriteterna i muslimska länder som Egypten och Irak kan enkelt och demokratiskt rösta bort kvinnornas rättigheter, de kristnas, judarnas, homosexuellas eller någon annan minoritetsgrupp.

Som Morten Uhrskov skriver:

"Inget av de arabiska länderna kommer i närheten av demokratiska tillstånd. Om dessa länder kommer att luta mest åt sharia, till klaner, eller bara till de nuvarande auktoritära regimerna, är ur ett europeiskt perspektiv mindre viktigt. Långt viktigare är om européerna kommer att förstå att de arabiska ländernas befolkningsmajoritet inte vill ha styrelseformer som kommer ens i närheten av de europeiska."

25 maj 2012

Nu är det TÅMARF som gäller


De förmögna i USA, mångmiljonärerna, de som investerar och skapar arbetstillfällen flyr nu landet och ger upp sina medborgarskap. De väljer Singapore, Honkong, Kina i stället.

Ack ja, detta är de härliga åren av Hopp och Förändring - när amerikaner avstå från sitt medborgarskap snabbare än Obama kan ta emot kontanter vid George Clooneys valkampanjparty.
År 2011 gav 1.789 amerikaner upp sitt amerikanska medborgarskap. Det är fler än alla från 2007, 2008 och 2009 tillsammans.

Men de ska passa sig för att låta Obama få reda på det. Wall Street Journal skriver att på Obamas kampanj-webbplats namnger man åtta privatpersoner som gav pengar till Romney och anklagar dessa nya offentliga fiender för att leva "på fel sida av lagen". Man säger att de skördar olagliga vinster på "bekostnad av så många amerikaner".

Efter att Obama fördömt Frank VanderSloot i Idaho Falls, för att han donerat till Romney, startade en tidigare demokratisk notarie från Senaten en utredning av VanderSloots skilsmässa. Vilket sammanträffande!

Precis som med "Joe The Plummer", han som från 2008-års kampanj ställde en besvärlig fråga till Obama. Efter detta startade obama-folket en utredning av konfidentiella protokoll om Joes arbetslöshetsersättning och underhållsbidrag till sina barn.

De rika flyr och en ny undersökning visar att antalet muslimer i USA har skjutit i höjden med 67% sedan 9/11 attackerna. Tack vare Utrikesdepartementets massiva import av muslimska invandrare, är Islam nu den snabbast växande religionen i Amerika - en ökning från 1 miljon år 2000, till 2.600.000 idag.

Kan det vara något fel med det?? Litar du inte på att Utrikesdepartementet kan sålla bort soporna, som den som planerade bombningen av Times Square eller de som dömdes för de planerade attackerna mot Fort Dix, New Yorks tunnelbana och JFK Airport?

Att driva ut rikedomar och importera potentiella förstörare kan verka som nationellt självmord, men det är politiskt vinstgivande för "herrgårds-marxister". Fråga bara François ("3 hus på Rivieran") Hollande, som landade på den franska presidenttronen genom att roffa åt sig 93% av de muslimska rösterna.
Nu rusar Frankrikes framgångsrika medborgare ut genom dörren, desperata att flytta till England, Israel eller var som helst, där Hollands fingrar inte kan nå dem och det innebär fler röster för François nästa gång!

Offerkulturen

Verklig rasism är riktigt äckligt, och ingenstans är det mer uppenbart än i vänsterns politiskt korrekta poserande och i den ständigt bedrägliga offerrollen, som deras sk. "barmhärtiga politik" utsätter människor för - ni vet, den politik som omyndigförklarar andra raser och etniska grupper för att "hålla dem på plats", så att den helt överlägsna politiska Vänstern kan tillägna sig makt och känna sig duktig.
Några av våra läsare (ni vet vilka ni är!) har en pervers förmåga att febrilt leta efter något i det vi skriver som de kan skrika Rasism!! om.

Anklagelser om rasism är ett tecken på desperation hos de människor som vet att de har förlorat debatten och de slänger ur sig ordet som en sista tillflykt. Det är en taktik, skapad i syfte att köra tig i alla. De är vana vid att så fort man kallar någon rasist är debatten över, inga fakta eller underbyggda argument behövs.

Man skulle kunna tro att Barack Obamas framgång, liksom tusentals andra svarta amerikaner och mörkhyade invandrare - av vilka många klarar sig mycket bra trots språkproblem - visar att USA idag är till stor del ett färgblint samhälle baserat på meriter.

I Vänsterns heliga instruktionsbok är "offer" för någon form av orättvisa, den mest kvalificerande egenskap man kan ha och den förtjänar uppmärksamhet och medlidande.
Detta beror delvis på att många bland den politiska vänstern har ett patologiskt, narcissistiskt behov av att se sig själva som "förkämpar för de förtryckta", därför ser vi också hur några av våra läsare ständigt är upptagna med att identifiera och försöka upprätthålla skenet att vissa grupper är utsatta för orättvisor "pga. sin hudfärg".

Det är inte en tillfällighet att den marxistiska ideologin ligger till grund för deras nonsens. Världen är uppdelad i två grupper enligt dem: Förtryckarna (dvs. vita, män, heterosexuella, republikans, amerikaner och israeler) och de förtryckta (alla andra).

Kulturen av att vara offer, har hämmat många svarta när det gäller självförtroende, livsstil och yrkesval och den politiska vänstern är mycket vaksam när någon från en av deras utsedda grupper vågar bryta sig ur mönstret att se sig själv som hjälplös.
Varje framgångsrik svart man eller kvinna som lyckas utan Vänsterns inblandning är en svikare. Clarence Thomas, Condi Rice, Thomas Sowell är bra exempel på det. Hur vågar de! Man kallar dem Oreos, vilket är en kaka som är svart utanpå och har en vit fyllning.
Det startar redan i de svarta innerstadsskolorna där en svart elev blir hånad och kallad "Whitey" om han läser sina läxor och försöker vara en uppmärksam elev.

Hela Vänsterns bluff är egentligen ganska smart ur ett psykologiskt perspektiv. Den erbjuder den typiskt vänsterorienterade nickedockan - den som bara kan återge slagord och tanklöst fattar beslut på grundval av ras, kön och rätt ideologi - en känsla av moralisk överlägsenhet, när han "står upp" för de förtryckta , medan han försäkrar sig om att de förtryckta förblir evigt förtryckta och tacksamma för smulorna som Vänsterns strör i deras väg.

Tidigare skriverier i ämnet här
-------------------
Rasism är en indelning av människor i ett hierarkiskt system av raser, där vissa raser ibland tillskrivs moralisk rätt att härska över andra. (Wikipedia)

24 maj 2012

"Aldrig i världen! Det är så vansinnigt så det kommer aldrig att hända."

Det är lätt att säga, men vad man gör är att man lägger grunden för en attitydförändring. Lite varstans nu ser jag förslag på hur viktigt det är att kunna identifiera alla korrekt. Ge oss alla en streckkod eller ett ID-chip inplanterat någonstans.
Anonymitet skulle bli omöjligt  och likaså  skulle felaktig identitet omöjliggöras, vilket skulle göra det lättare att avgöra vem som har ansvar i olika situationer,  inte bara i krig utan även i icke-stridssituationer.
Med andra ord, det är för vårt eget bästa - våra styrande vill oss bara väl -etc etc etc..

BBC har en intervju med science fiction författaren Elisabeth Moon som säger att om hon var kejsarinna skulle hon insistera på att alla skulle ha en form av permanent ID inplanterad från födelsen. Låter som något från ett naziläger, eller hur? Men Moon är en global-uppvärmnings-alarmist och en som hävdar att det finns för många människor på jorden. "Det finns runt 5 miljarder för många människor",säger hon.

Ms. Moons  önskan att se alla mikrochippade från födseln passar perfekt i framtidens vetenskapliga diktatur med alla dess mardrömmar. Under ett sådant system skulle det vara enkelt för Kari Norgaard att "behandla" alla som är skeptiska till Uppvärmningen eftersom tvivlet beror på en psykisk sjukdom, enligt henne.

Tro inte att det är en tillfällighet att Neelie Kroes som är EU: s digitala agendan-kommissionär, nu introducerar ett lagförslag, som hon hoppas kommer att tvinga fram "antagandet av harmoniserade elektroniska signaturer, e-identiteter och elektronisk verifiering i alla  EU: s medlemsstater."
"Europeiska Unionen strävar efter att skapa ett obligatorisk elektronisk ID-system för alla EU-medborgare som skulle genomföras i hela Europa, för att standardisera både online och som person och bekräfta med en gemensam "elektronisk signatur."

Neelie Kroes har varit en trogen deltagare vid  Bilderberg-konferenserna sedan 2005. Hon var på den officiella listan för 2006-mötet i Ottawa, Kanada, 2007-mötet i Istanbul, Turkiet, 2008 i Chantilly, Virginia, 2009 i Vouliagmeni, Grekland och 2010 i Sitges, Spanien som delegat från Europeiska kommissionen.
Ni har hon som sagt en ny titel: EU’s Commissioner for Digital Agenda

När detta är genomfört i Europa kommer USA naturligtvis att göra samma sak och dessutom bidra med sina drönare.
Användningen  av inhemska drönare ökar, och så gör oron  över integritetsfrågor och också över den potentiella användningen av dödligt våld  från obemannade flygplan.

Drones använts utomlands för att lokalisera  och döda betydelsefulla terror-ledare och de används också längs USA-Mexiko-gränsen i kampen mot olaglig invandring. Men nu har dessa drönare börjat användas inom landet i en allt snabbare takt.

Är det någon som på fullt  allvar fortfarande inte ser att vi allt snabbare går mot att bli livegna? Och att det är oundvikligt  på grund av apati och okunskap hos en stor del av befolkningen?

Efter Breivik - håller vänsterns våld och hat på att bli mer rumsrent?

Det demoniska samförståndet mellan kommunister och islamister tar sig alltmer egendomliga uttryck.

I Stockholm finns Fryshuset, ett aktivitetscentrum för svansen av politiskt korrekta ungdomar som inte fattar ett dyft. En av ledarfigurerna där (som arbetar med "antivåldsprojekt") dödshotar sverigedemokrater.

Allt medan hans skyddslingar vill kidnappa norska politiker för att mulla Krekar dömts till fängelse och mörda tyska politiker för att de tillåter Muhammed-karikatyrer.

Som vanligt förhärligas våldet av Aftonbladet, socialdemokrater, miljö- och vänsterpartister osv. De älskar att hata högern. Men de borde lära sig att se skillnaden på en varg och en schäferhund. För det finns väl skillnader mellan "högerextremister"?

Skiljelinjen går mellan partier som sysslar med antisemitiska konspirationsteorier, och andra som är allmänt kritiska till islam och invandring, men absolut inte till judar och Israel. Alltså i själva verket partier som inte alls är extrema, inte heller nödvändigtvis höger.

MXp: "Partiet Golden Dawn med sin ledare Nikolaos Mihaloliakos kan ses som ett resultat av vad som kan hända i ett land där den politiskt korrekta elitens politiker och journalister driver kulturmarxismen som enda tillåtna politik.
Sverige måste alltså se upp för nationalsocialismens landvinningar så som skett med Golden Dawn i Grekland.

Mot den fronten borde demokratins företrädare koncentrera sig och inte som nu ständigt och jämnt motarbeta och svartmåla Sverigedemokraterna."

Läs mer:

Svensk åsiktspolis ropar "vargen kommer" vid åsynen av en schäferhund

23 maj 2012

Det är inte vad de kallar sig själva som har betydelse...det är vad de står för

För första gången i historien föds det nu fler små barn i bruna nyanser än det föds vita i USA. Thomas Sowell spekulerar i vad det kan betyda för framtiden.

Politiskt innebär det att minoriteter som traditionellt röstar överväldigande för the Democrats, kommer att se till att landet lutar ännu längre åt vänster, vilket kommer att göra USA ännu mer till en europeisk välfärdsstat, vars ohållbara utgifter slutligen leder till finansiella kriser och omfattande kravaller.

Men det är inte helt en fråga om vita kontra icke-vita. Judar röstar konsekvent och nästan lika överväldigande, för Democrats som svarta gör, medan asiatiska amerikaner inte alls är lika benägna som andra icke-vita att rösta för klasskrig, högre skatter och mer av det regeringsslöseri som fyller Dems. agenda.

Även om Republicans kan dra till sig tillräckligt många röster från grupper som normalt röstar på Dems. för att hålla tvåpartisystemet vid liv, är bevarandet av the Republican Party en trivial fråga jämfört med bevarandet av det amerikanska samhället.

Om Republican-politiker rädda sig själva genom att bli Democrats under ett annat namn - och vädjar till minoriteter, bara för att de är minoriteter snarare än amerikaner - kommer denna politik och dessa attityder att ha samma destruktiva effekt på den amerikanska ekonomin och samhället.

När man vägrar skära ner på sociala utgifter, till exempel, innebär det att den nuvarande generationen kan fortsätta att njuta av statligt subventionerade bekvämligheter, på bekostnad av kommande generationer, som lämnas att kämpa för sina förnödenheter, när pengarna tar slut och regeringens löften inte längre kan hållas.

Vad kan göras nu, för att avvärja de många farorna i vår nuvarande politiska strategi och attityd?
Det finns inte mycket vi kan göra åt den demografiska utvecklingen. Men den förändrade sammansättningen av den amerikanska befolkningen är inte i sig den grundläggande faran. Genom åren har miljontals invandrare krossat Atlanten och börjat processen att bli amerikaner. Miljontals svarta människor började också den processen efter att de frigetts.

Demografi avgör inte ens öde. Men balkanisering och polariserade samhällen under 1900-talet är en historia av fasor som vi inte vågar ignorera.
Vi är inte vid den fruktansvärda punkten ännu. Men det är den riktning som vi är på väg emot, under inflytande av magiska ord som "mångkultur" och "mångfald", som har blivit substitut för tankeverksamhet, även bland dem som är stolta över att kalla sig "tänkande människor".

Hela vårt utbildningssystem, från grundskolor till universitet genomsyras av gruppideologier, klagomål och förbittring, där varje grupp placeras i ett hörn med sin egen separata subkultur, i stället för att dra in dem i huvudfåran i den amerikanska kulturen, som gjorde detta land till den mest framgångsrika nationen på jorden.

Om inte denna fashionabla balkanisering stoppas kan demografi bli vårt öde - och en tragedi för alla.

Den svarta innerstadskulturen i USA


Sverige är Sverige, och USA är USA. Erfarenheter från samhälle och skola är inte utan vidare jämförbara. Men när det gäller invandring och integration framhålls USA ofta som en förebild, och den amerikanska ”melting pot”-teorin var en viktig inspirationskälla när Sveriges regering och riksdag 1975 beslutade att landet skulle göras om till ett mångkulturellt samhälle. Idén att olika folkslag så småningom smälter ihop till en harmonisk helhet har dessvärre visat sig vara en illusion. Trots att svarta lever i USA sedan generationer, och trots nästan 50 års stora och ökande ansträngningar att förbättra afroamerikanska elevers skolresultat är gapet mellan deras prestationer och vita och asiatiska barns prestationer i stort sett oförändrat.

Läraren Christopher Jacksons berättelse på en amerikansk blogg om sina erfarenheter av att undervisa i en mångkulturell high school i en av USA:s sydstater är en rapport från ett närmast konstant krigstillstånd. En majoritet av eleverna är svarta. Uttryck som journalister brukar använda om skolan, som ”kaotisk”, ”dålig studiemiljö”, ”frånvaro av disciplin” täcker inte det som pågår. Eleverna skriker i munnen på varandra. Språkkunskaperna är katastrofala. Eleverna talar en grov dialekt som nästan är ett annat språk. De uttalar orden fel, deras grammatik är undermålig. När de ska fråga ”Where is the bathroom?” blir det: ”Whar da badroom be?” De skriver som de talar. Och detta gäller inte barn, utan high school-elever i övre tonåren, motsvarande svenskt gymnasium.

”Jag kan inte göra det här. I black”

Droger finns överallt, och våldet kan explodera när som helst, utan förvarning. Vakter är alltid närvarande i svarta skolor, även i klassrummen. Intresset för att lära sig något är på en bottennivå. Det är inte ovanligt att svarta elever vägrar att utföra uppgifter ”eftersom allting handlar om vita”. En elev kan säga inför en uppgift: ”Jag kan inte göra det här, Mr Jackson. I black.” De betraktar allting genom en ”lins” av sin egen hudfärg. Allt bedöms utifrån ras – och själva är de fullblodsrasister gentemot ”hispanics”, latinamerikanska invandrare.

Allt som de inte gillar är ”racis´”

På en punkt råder en förkrossande enighet bland eleverna: allting som de inte sympatiserar med är ”racis´” – rasistiskt. Jackson är historielärare. När han undervisar om brittiska filosofer skriker eleverna: ”Dey all white! Where da black philosophers?”. Han försöker förklara att det inte fanns några svarta i England på 1600- och 1700-talen. Eleverna: ”Dat racis´!” Jackson tar upp den kände förkämpen för svartas rättigheter Marcus Garvey. Garvey Honom har de aldrig hört talas om.

”Har du gjort läxan?”
”Na, homework racis´”.
”Varför fick du underkänt på provet?”
”Prov racis´”.
”Yeah, bidragen kommer från vita”

Synen på samhället, ”the government”, är att det är en vit kassako som det gäller att mjölka mesta möjliga bidrag ur. När de svarta eleverna får i uppgift att beskriva vad politikerna kan göra för att förbättra Amerika blir svaret: ”Vi behöver mer bidrag”. De har oftast inte ens en vag aning om vem som betalar. En flicka medger till slut: ”Yeah, det kommer från vita. De är i alla fall snåla.”

Många svarta flickor är fullt nöjda med en framtid som socialbidragsdrottningar, ”welfare queens”. En flicka säger att hon ska skaffa sig massor av barn och få feta checkar från samhället. Ingen i klassen tycks ha några invändningar mot hennes karriärval. Inställningen till brott är lika generös. Det är helt okej att begå brott om det gagnar en själv.

”Beprövade undervisningsmetoder fungerar helt enkelt inte på svarta elever. Det jag hade som mål för mina vita elever kunde jag aldrig uppnå med flertalet svarta” skriver Christopher Jackson. ”De flesta brydde sig inte om någonting av det jag försökte lära dem. När detta pågår år efter år kväver det en lärares själ, förstör hans empati och får honom att skuldmedvetet söka efter Bellkurvan på Internet.”

Tack till Peter som sammanställt utdrag från Snaphanen och Julia Caesar samt Marty Nemko.
Läs båda artiklarna i sin helhet!

Klasskamp

Förutom att han dödade bin Laden, vilket han har vridit och vänt på till leda, har Obama inte åstadkommit någonting positivt som han kan visa upp från sina 3.5 år som president.


Det som bekymrar amerikanen allra mest är arbetslösheten som legat över 8% under 38 av de 39 månader som Obama stått för agendan. Så vad gör en stackars misslyckad president? Han gör sitt bästa för att försöka få folk att tro att ett val av Mitt Romney skulle åstadkomma ännu större arbetslöshet.
Mitt Romney arbetade för ett företag som kallas Bain Capital. De specialiserade sig på att köpa upp företag som gick dåligt, för att sedan göra dem lönsamma och sälja dem och tjäna pengar. Det är nämligen ett företags främsta uppgift...inte att nödvändigtvis anställa en massa människor utan att se till att de som är anställda verkligen är lönsamma. Genom att skära ner på kostnader och göra företagen vinstgivande friställde de personal, räddade företaget och också jobben för en del av de anställda.

Obamas klamrar sig fast vid att framställa Romney som en jobb-förstörare och den typ av människor som tenderar att rösta på en sån' som Obama förstår inte bättre.

Men till och med en del av Dems. har fått nog.
Cory Booker, (D) borgmästare i Newark och politisk påläggskalv kallade debatten om Mitt Romneys privata affärer för "kväljande för den amerikanska allmänheten".

"När det gäller allt det där, måste jag bara säga från ett mycket personligt plan, att jag inte tänker sitta här och smutskasta privata vinster. Vi har kommit till en idiotisk punkt i Amerika. Speciellt som jag vet att jag bor i en stat där pensionsfonder, fackföreningar och andra människor investerar i företag som Bain Capital. Om man tittar på helheten av Bain Capitals protokoll, har de gjort mycket för att stödja företag [och] för att se till att företag växer. Jag känner mig obehaglig till mods över allt detta. Det måste upphöra för det undergräver vad detta land bör fokusera på."
Ett dygn efteråt försökte Booker skyla över vad han sagt och Obama-kampanjen försäkrar att de inte på något vis försökt påverka honom !!!

Tidningar går också på högvarv för att hitta något som kan underblåsa klasskampen. Att äga en ridhäst är ju höjden av snobberi så Los Angeles Times grävde fram och slog upp med stora rubriker att Ann Romney för en del år sedan blev stämd för att hon sålt en häst där den nye ägaren inte var nöjd med köpet. Fru Romney blev frikänd men vad man egentligen ville ha sagt är ju att Mitt Romney ska man inte rösta på för den familjen har intressen som kostar mer än vad vanligt folk har råd med.

22 maj 2012

72 miljarder, bara i USA

Minns ni när den globala uppvärmningen kallades den Globala Uppvärmningen? Ni vet, fram till år 2001, innan ett decennium passerat när det inte förekom någon mätbar global uppvärmning.

Det heter inte Globala Uppvärmningen längre. Det var alldeles för pinsamt, eftersom det inte varit någon globala uppvärmning under ett årtionde. Denna stabilisering av temperaturen har ägt rum trots att hela världens utsläpp av koldioxid har ökat.

Mot bakgrund av 2010 års uppgifter har de globala koldioxidutsläppen ökat med en tredjedel sedan år 2001, men den globala temperaturen har inte stigit under det senaste årtiondet. Den globala uppvärmningens aktivister hävdar att koldioxidutsläppen är den enda eller viktigaste faktorn vad gäller de globala temperaturförändringarna, men ändå visar den globala uppvärmningen ingen förändring trots en 33-procentig ökning av de globala koldioxidutsläppen.

Så, anti-värmarna ändrade taktik. De uppfann ett nytt hot: klimatförändringarna.

Mänskligheten är ansvarig för klimatförändringen, får vi veta. Därför kräver man att den amerikanska regeringen spendera pengar över hela världen för att bekämpa den. USA har ingen juridisk skyldighet att vidta åtgärder utanför landet men det har inte haft någon dämpande effekt på förhoppningar och planer.

Den amerikanska regeringen har spenderat mer än $ 72 miljarder för att bekämpa klimatförändringen sedan 2008.
Men det har misslyckats. Klimatet håller ändå på att förändras. Ibland är det varmare. Ibland är det svalare. Klimatet vägrar att sluta att förändras.
Detta innebär att skattebetalarna fortfarande måste tvingas av regeringen att hosta upp sin beskärda del.

Försvarsmakten har spenderat $ 4 miljarder av de $ 72 miljarderna. Det beror på att militären står inför ett verkligt hot på grund av klimatförändringarna. Vi vet det eftersom försvarsminister-sekreteraren Panetta har sagt så.

Panetta upplyste en grupp från Environmental Defense Fund att klimatförändringarna har ökat behovet av humanitärt bistånd och katastrofhjälp och hotar den nationella säkerheten i processen.

"Problemet kring klimatförändringar har en dramatisk inverkan på den nationella säkerheten", sade Panetta. "Stigande havsnivåer, svår torka, smältande polarisar, de mer frekventa och förödande naturkatastroferna ökar efterfrågan på allt humanitärt bistånd och katastrofhjälp."
Vad vi behöver är en ekologiskt snällare och mjukare militär. Den militärgröna färgen måste betyda vad den symboliserar.


Under de senaste åren har försvarsdepartementet gått i spetsen för ett antal alternativ-energi initiativ och till synes omfamnat miljövänligare metoder på slagfältet.
President Obama placerade Pentagon i täten för en ambitiös, effektiv strategi för alternativ energi vid sitt tal till Unionen i januari. Marinen och flygvapnet har redan spenderat miljarder för att integrera biobränsle i sin flotta av stridsflygplan och krigsfartyg.

Marinkårens stridsförband i Afghanistan använder mobila solpaneler för att ladda batterierna för spaningar under mörka nätter och för kommunikation inom området. Solenergi hjälper också till att hålla i gång ett antal av marinkårens stridande utposter i landet.


Ännu finns inga soldrivna tanks, soldrivna bombplan, eller sol-drivna hangarfartyg. Men man vet aldrig. Det kan bli ett genombrott en av dessa dagar. Låt oss hoppas att vi får ett sådant genombrott innan vi kokar / frysa ihjäl.

Gary North

Läs också Den oförblommerade galenskapen i Durban

Ensamkommande flyktingbarn, kanske?‏



21 maj 2012

Man tror inte det är sant

Man skulle kunna tro att väskryckare och rånare är det stora hotet, om man bär med sig kontanter, men inte ens polisen, som har betalt för att skydda oss mot banditerna, kan man lita på längre.
George Reby från New Jersey, USA fick erfara det när han stoppades för fortkörning, när han var på väg att betala för en bil som han köpt på Ebay.

Utdrag ur videon nedan:

Polisen som stoppade honom ville veta om han hade stora mängder kontanter i bilen.
Rely sade: "Jag har runt $ 20.000," varvid polisen undrade om han hade något emot att få sin bil genomsökt.
Rely svarade att det hade han inte eftersom han inte gjort något fel och det var hans pengar.
Polismannen Larry Bates beslagtog pengarna, baserat på misstanken att det var knarkpengar och att den stora summan gav honom anledning att tro det.
"Den säkraste platsen att förvara pengar är ett bankkonto," förklarar polismannen. Han säger att han hade två. "Jag skulle sätta in pengarna på ett bankkonto för att få ränta , det är säkrare."
"Men det är inte olagligt att bära på sig kontanter?" undrar reportern.
"Nej, det är inte olagligt att bära med sig kontanter", säger polisen. "Det olagliga är vad kontanter används för att underlätta, eller vad det utnyttjas för."
TV-reportern: "Men du hade inga bevis för att pengarna används till narkotikahandel, korrekt? Inga bevis? "
"Och han inte kunde bevisa att det var legitimt," insisterade polisen.
I själva verket visade Reby via sin dator, att han skulle betala för en bil men det var inte tillräckligt för polismannen och han inkluderade inte detta i sin rapport.



Den troliga förklaringen till att bilköpet inte finns med i polisrapporten är kanske, att om Mr Reby inte har råd med en advokat för att bevisa sin oskuld (!) så får staten Tennessee och speciellt polisman Bates distrikt behålla pengarna!

Lagen i Tennessee verkar uppmuntra till vad man skulle kunna kalla väpnat rån utfört av poliser. Om Mr Reby dessutom vägrat att släppa ifrån sig pengarna (som de flesta människor förmodligen skulle ha gjort), skulle han utan tvivel ha arresterats för motstånd mot polis och många värre saker.

Detta är en entydig konstitutionell fråga, men polisen, regeringen och rättsväsendet ignorerar det och det skydd som vi tror att vi har genom the Constitution of the United States of America betyder absolut ingenting för de tjuvar som har vårt förtroende.

"Norge på väg att bli DDR"

Religionshistorikern och författaren Hanne Nabintu Herland vägrar att vittna vid rättegången mot Breivik:

“Om det betyder att jag blir släpad i fängelse, får man gärna göra mig till en politisk martyr. Jag vägrar oavsett att gå gatlopp i den skruvade mördarens show där han och hans försvarare halar in personer med så kallade 'medieappell' i försöket att ge mördaren sympati.

Jag är varken rättspsykiater, advokat eller terroristexpert. Jag är en norsk författare som uteslutande är inkallad som 'kändisvittne' och ett element i den onde mördarens mediestrategi, något jag motsätter mig starkt. Då är det uppenbart att jag inte har något att säga som är av betydelse för brottmålet, har jag heller inte en plikt att vittna.

Den politiska häxjakten är nu så våldsam att vi kan tala om odemokratiska, totalitära förhållandena i Norge. Har det gått så långt att vi inte tål konservativa röster? I så fall är vi på väg att bli det nya Östtyskland, där intoleranta socialister bildar fronten.”
Orsaken till att Herland blev inkallad som vittne är förmodligen boken “Alarm! Tankar om en kultur i kris”, där hon skriver att Europa är på väg att begå kulturellt självmord.

20 maj 2012

Därför valdes Obama

Från en tredjeklass-lärare i Nashville:
"Presidentvalet var aktuellt och några av barnen visade intresse. Jag bestämde att vi skulle ha ett val för att utse klass-president.
Vi diskuterade vilka typer av egenskaper som en klasspresident borde ha och fick många nomineringar och bland dessa valdes Jamie och Olivia för att kandidera för topplaceringen.
Klassen hade gjort ett bra jobb i sina val. Båda kandidaterna var bra.
Jag trodde att Jamie skulle ha en fördel eftersom han fick massor av föräldrastöd och jag hade aldrig sett Olivias mamma.

Dagen kom när de skulle göra sina presentationer och Jamie startade.
Han hade många idéer om hur man skulle göra vår klass bättre. Han avslutade genom att lova att göra sitt allra bästa.
Alla applåderade och han satte sig.

Sedan var det Olivias tur att tala.
Hennes tal var kortfattat. Hon sa: "Om du röstar på mig, kommer jag att ge dig glass" och sedan satte hon sig.

Klassen blev alldeles vild. "Ja! Ja! Vi vill ha glass."
Hon kunde säkert ha sagt mer men det behövdes inte.

En diskussion följde. Hur planerade hon att betala för glassen? Hon var inte säker på det men ingen fullföljde frågan. De tog henne på orden.
Skulle hennes föräldrar köpa den eller skulle klassen betala för den?... Hon visste inte, men klassen brydde sig inte. Allt de tänkte på var glass...
Jamie var glömd... Olivia vann med stor marginal.

----------------
Varje gång Barack Obama öppnade munnen erbjöd han glass och 51,4% av amerikanerna reagerade som nio-åringar. De ville ha glass.
De övriga 48,6% procent vet att de måste mata kon och städa upp lorten.
Kommer de att falla för löften om glass igen?
I valsammanhang brukar man tala om oktoberöverraskningar, "glass-strutar" som den sittande presidenten kan erbjuda. Det skulle inte förvåna mig om Obama förklarar att ingen behöver betala tillbaka sina studielån, bara för att försäkra sig om ungdomars röster. Det behöver inte hända, men han kan säga det, på samma sätt som han sa att han hoppas att samkönade människor kan gifta sig...
Han kan säga att alla som inte klarar att betala sina huslån kan få dem betalda också. Han kunde byta ut Biden och invadera Iran. Säga till israelerna att inte blanda sig i. Det finns massor som en sittande president kan lova att göra i sista stund.

En tecknad film från 1940 med muslimska självmordsbombare och det hela

Nu efter 72 år är en sådan film ganska otänkbar, men som Skjoldungen skriver, det som film, medier och tecknade serier inte längre törs, det klarar muslimerna i våra dagar mycket, mycket bättre själva.





En blodig historia sedan snart 1400 år, men våra makthavare vill så gärna att islam ska betraktas som acceptabel i vårt samhälle. Man påstår att det finns två sorters islam, den ena radikal och den andra moderat. Men det är knappast några "dunkla krafter" som "fortfarande" definierar islam, eftersom de helt öppet predikar om kvinnoförtryck och jihad mot oss otrogna.

Möjligen kan mer historisk forskning motverka den bokstavliga läsningen av Koranens människofientliga budskap. Förutsatt att imamer och vanliga muslimer skulle våga ta del av de nya upptäckterna:

"Mynt och inskriptioner från sjunde århundradet nämner varken Muhammed eller Koranen eller islam, varav man kan dra slutsatsen att den nya religionen inte utkristalliserades förrän ungefär 70 år efter Muhammeds förmodade död.

Endast omkring år 700, när de styrande i ett nu gigantiskt arabiskt imperium kände behovet av en samlande politisk teologi, har de lappat ihop den islamiska religionen.

Nyckelpersonen i detta företag tycks ha varit den brutala guvernören i Irak, Hajjaj ibn Yusuf. Inte undra på att islam är en så djupt politisk religion med unikt framstående krigiska och imperialistiska kvaliteter. Inte konstigt att den står i konflikt med moderna seder och bruk."

Hajjaj ibn Yusuf var verksam för en enhetlig Korantext, kan man läsa på Wikipedia. Med andra ord är det han som ligger bakom den Muhammed-figur vi känner till. Det är inte första gången någon använder sig av en historisk person för sina syften, ett exempel är Platon som använde sig av Sokrates som huvudperson i sina skrifter. Men det är förstås den enda likheten... al-Hajjaj lär ha dödat mer än hundra tusen män.

Det är inte för att bankerna sätter agendan som det går åt helvete

När industrierna flyttar från Väst är användbar lärdom och vetande det enda vi kan satsa på när vi ska byta oss till vad vi inte har.
Som bloggen Danmark uttrycker det, den dag då bara hälften av skolbarnen kan läsa är vi verkligen ute på tunn is.

Morten Uhrskov skriver bra om det i "Universalismens endeligt" (universalismens slut):

"Gruppen av amerikaner med rötter i Latinamerika, särskilt mexikaner, presterar betydligt sämre i amerikansk utbildning än vita och asiatiska amerikaner, och gruppen av latinamerikaner, eller latinos, utgör redan i dag minst 16 procent av den amerikanska befolkningen (de illegala är inte medräknade här). Gruppen väntas att växa till 30 procent år 2050, då USA kommer att ha en enorm underklass, främst bestående av svarta och latinamerikaner.

Massinvandringen kommer att dra ner Europa mer och mer ekonomiskt, eftersom de invandrade grupperna, inklusive ättlingar - klarar sig fruktansvärt dåligt i de europeiska utbildningssystemen.

Inget av de arabiska länderna kommer i närheten av demokratiska tillstånd. Om dessa länder kommer att luta mest åt sharia, till klaner, eller bara till de nuvarande auktoritära regimerna, är ur ett europeiskt perspektiv mindre viktigt. Långt viktigare är om européerna kommer att förstå att de arabiska ländernas befolkningsmajoritet inte vill ha styrelseformer som kommer ens i närheten av de europeiska."

Något man glömmer i euro-ekvationen är att det finns minst en miljon illegala invandrare i Grekland, och att landets myndigheter har gett upp inför folkvandringen på flera hundratusen årligen (för vidare distribution till Sverige). Så det handlar inte bara om "sådan är kapitalismen".

Finansmarknaden i panik men homoäktenskap det viktigaste för Obama

19 maj 2012

Vilken "judeskola", herregud!

Jag antar att svenskarna också talar om "judeskola" med samma innebörd som på danska. Jag har medvetet satt ordet i titeln i hopp om att muselmännen, som ju älskar alla människor, ser det.

Journalisten som svensk TV har anställt för att köra debattprogrammet om diverse ämnen, bör få sparken så snabbt som möjligt. Hon är helt olämplig för det programmet! Hon ska vara ordstyrare, men det klarar hon inte. Hon kan inte ens styra sig själv.

Senast gällde det en diskussion om programmet Gransknings studie av imamernas uttalanden om kvinnors situation i islam. Vågorna gick mycket högt, för - som vi alla vet - ropar och skriker ofta araber i munnen på varandra för full volym utan minsta debattkultur.

(Samma uppförande har jag en gång upplevt i dansk TV angående organisationen BRIS, men där var det en strategi: Mediet var som vanligt inställt på att vänsterflygeln skulle höras och borgarflygelns yttranden kvävas: när en icke-socialist regelrätt fick ordet talade Tine Bryld i munnen på vederbörande, så att allt blev obegripligt för tittarna.
Och en liknande taktik upplevde jag under ett "kyrkomöte", där en schäferhund tydligen skällde på impuls från sin ägare under tal som hon inte tyckte om. Det finns många sätt att bedriva politik på!)

På tal om hemliga kameror i moskéerna:

År 2001 avslöjades i en TV-film att svenska imamer anvisade mödrar var de kunde få sina döttrar omskurna. I filmen såg man en liten svart flicka på 2-3 år bli omskuren. Till och med utan bedövning! Barnet skrek i högan sky. Det var äckligt att se. Rena tortyren för både barnet och tittarna.

Gamla kvinnor kommer från Afrika till Sverige för att omskära flickebarn. De har ingen utbildning, och operationen är livsfarlig.
Sverige skryter om att ha ett förbud mot kvinnlig omskärelse med straff på upp till 10 års fängelse. Men det har aldrig hänt att någon blivit anmäld. Vilket hyckleri!

Självmordsmördarna och deras så kallade religion

Varför är islam den enda religion som motiverar sina anhängare att begå självmordsaktioner? Det överraskande svaret från ett evolutionärt psykologiskt perspektiv är att muslimska självmordsbombare kanske inte enbart har med islam att göra (förutom några bloddrypande rader i Koranen). Det har möjligtvis inte så mycket att göra med religion, politik, kultur, ras, etnicitet, språk eller geografiskt område. Som med så mycket annat ur detta perspektiv kan det ha att göra med sex, eller i detta fall, avsaknaden av sex.

Det som skiljer islam från andra stora religioner är att den tolererar polygami. Genom att tillåta vissa män att monopolisera alla kvinnor och därmed utesluta många män från reproduktiva möjligheter, skapar månggifte brist på tillgängliga kvinnor. Om 50 procent av alla män har två fruar var, får de övriga 50 procenten inga fruar alls. Månggifte ökar alltså konkurrensen mellan män, särskilt unga män med låg status. Det ökar därför sannolikheten för att unga män tar till våld för att få tillgång till en maka. Genom att göra detta har de lite att förlora och mycket att vinna, jämfört med män som redan har fruar.

I alla samhällen gör månggifte män våldsamma och ökar brott som mord och våldtäkt, även efter korrigering av uppenbara faktorer som ekonomisk utveckling, ekonomisk ojämlikhet, befolkningstäthet, grad av demokrati och politiska faktorer i regionen. Men polygami är inte i sig ett tillräckligt skäl för självmordsbombningar. Samhällen i Centralafrika och Karibien är mycket mer polygama än muslimska nationer i Mellanöstern och Nordafrika. Och de har mycket höga nivåer av våld. Centralafrika lider av en lång historia av ständiga inbördeskrig, men inte självmordsbombare.

Den andra viktiga ingrediensen är löftet om 72 jungfrur väntande i i paradiset för varje muslimsk martyr. Utsikten till exklusiv tillgång av oskulder kanske inte verkar särskilt lockande för dem som bara har en kvinna på jorden, som regelrätt monogami så gott som garanterar. Utsikten kan dock vara ganska lockande för den som måste se de nakna fakta i ögonen, att vara en komplett reproduktiv förlorare. Det är denna kombination av månggifte och löftet om ett stort harem av oskulder i himlen som motiverar många unga muslimer att begå självmordsattentat. I överensstämmelse med denna förklaring visar undersökningar att de är betydligt yngre än inte bara den muslimska befolkningen i allmänhet, men även andra (icke-självmordsutförande) medlemmar i deras egna extrema politiska organisationer som Hamas och Hizbollah. Och nästan alla självmordsbombare är ensamstående.

Ten Politically Incorrect Truths About Human Nature

18 maj 2012

53 procent av nyanlända invandrare är analfabeter?

Sedan århundraden har människor i Sverige varit folkbokförda i den socken/församling de bor i. Nu vill den svenska staten i stalinistisk anda avskaffa denna indelning, det räcker att veta i vilken kommun folk bor i, tycker Skatteverket. Glöm det där med släktforskning. 22 professorer, akademiledamöter med flera protesterar:

"Forskare som Robert Putnam och Francis Fukuyama har visat betydelsen av hävdvunna sociala gemenskaper som förenar och skapar förtroende. Den svenska sockenidentiteten kan ses som urtypen för en sådan social tillgång. Till allt detta är det en av de viktigaste kulturarvsfrågor vi någonsin stått inför. Församlingsindelningen är, liksom socknarnas namn, levande historia med stark livskraft under nära tusen år och en integrerad del av landskapsmiljön."
Professorna nämner Putnam. Denne har kommit fram till att immigration och etnisk mångfald har en förödande inverkan på det sociala livet, dess nätverk av föreningar, tillit och grannsämja. Ett av Statens syften med att ta bort socknar och församlingar kan således ha det dolda syftet att göra oss till anonyma nummer som viljelöst accepterar massinvandring och islam.

Den medmänsklighet och empati som finns i ett samhälle kan beskrivas som dess sammanhangskraft. Termen är politiskt användbar när samhällets sammanhållning är hotad på grund av dålig integration, till exempel när sjukhus och skolor måste lära sig defensiv krigföring.

I muslimska länder finns nästan inga minnesmärken som påminner om tiden före islam, och de som finns kvar förstörs fortlöpande, t ex i Iran, Pakistan och Egypten. På den vägen är det i Sverige också. Mångkulturen kostar. Flera gånger i månaden brinner det i en kyrka någonstans i Sverige. Minst en skola i Sverige brinner varje dag året om.

Folkets park i Malmö hör också till kulturarvet. För några år sedan tog sig en demonstration mot kriget i Gaza dit, och ställde till med storbrand. Det fanns djur i parken, men de klarade sig.

År 2009 avslöjades i en artikel i Dalademokraten att 53 procent av nyanlända invandrare till Borlänge var analfabeter. Förmodligen har det inte ändrat sig nämnvärt sedan dess, varken i Borlänge eller på andra orter. Om detta hade svenska staten mage att påstå:
"Det är allmänt känt att Sverige behöver invandring för att långsiktigt klara välfärden. Därför är det viktigt att alla kommuner får en chans att ta del av den kompetens nyanlända besitter... fler kommuner att få ta del av det resurstillskott de nyanlända utgör."
Rena lögner alltså. Skottlossning mellan gäng i Borlänge, som tidningarna skriver om, skulle det vara någon form av kulturberikning? Men Sveriges alla politiker och tjänstemän törs inte annat än instämma i den statliga trosbekännelsen, annars blir de utfrusna och av med jobbet.
1 maj 2011 i Borlänge:

Sedan 2004 har Sveriges befolkning ökat med en halv miljon, främst på grund av anhöriginvandring från länder som Afghanistan, Irak och Somalia. Sysselsättningsgraden bland invandrare är 54 procent.



Dom bluffar om klimatet igen !


Hur många gånger har du hört att 97 procent av klimatforskarna är överens om att det är människan som orsakar jordens uppvärmning och att den håller på att bli katastrofal?

Jag kan lugna dig. Dom 97 procenten är bara 75 stycken!!

Det finns ju tusentals forskare somarbetar med forskning om klimatet. Uppgiften är alltså rent lurendrejeri, så som det mesta om ”klimatforskningen” varit de senaste 20 åren. The Telegraph är en av Englands största dagstidningar. Där skriver James Delingpole kolumner som ofta innehåller dramatiska nyheter. Sådana hittar han genom att nyttja tidningens resurser med förstånd.

I april gjorde han en föredragsrunda i Australien, med ett stopp i Melbourne den 26:e april. Där avslöjade han dessa siffror, vilket refererats av journalisten Tony Thomas. Satt på spåret kollade jag vidare och fann följande:

Det hela är en enkät, som gjordes av the University of Illinois och rapporterades den 19 januari 2009. Den hade skickats ut till 10.257 forskare, varav 3.146 svarat. Således var det 7.111 som inte svarat!!

De flesta frågorna var sådana som alla kunde hålla med om, ex.vis ”Har det blivit varmare sedan 1800-talet.” Två frågor avsåg människans ”skuld” till uppvärmningen. Den bejakade 97 procent av de 77 som identifierade sig som ”klimatforskare”, alltså 75 stycken.

Ingen som kommit in på ett universitet kan vara så korkad att han inte förstår att en enkät med 70 procents bortfall är värdelös. Ingen redaktör med uppgift att följa klimatdebatten kan tro att det bara finns 77 seriösa forskare, som arbetar med klimatrelaterade projekt. Det måste finnas tusentals i världen. Utöver de två, som inte höll med om människans skuld, var det nyligen 49 kvalificerade tidigare anställda hos NASA, som protesterade mot dess falska rapportering om klimatets utveckling.

Hela historien visar att ansvariga såväl inom akademierna som inom media avsiktligt ljuger för allmänheten. Är du förvånad ?

Reale Pelle

PS. Du som inte är nöjd med den okvalificerade rapportering du får i media, kopiera ovanstående och mejla till chefredaktören för din lokaltidning med begäran att de upplyser läsarna om vilseledningen.

En lögnare - så vad är nytt?


Breitbart var aldrig en "Birther". Han trodde hela tiden att Obama var född på Hawaii, men Breitbart News har hittat en PR-broschyr producerad 1991 av Barack Obamas dåvarande litterära agentur, Acton & Dystel som presenterar Obama som "född i Kenya och uppvuxen i Indonesien och Hawaii."
Den här broschyren är naturligtvis inte bevis för att han föddes utomlands men det är klart och tydligt att man genom åren ansett att han borde ha en lite annorlunda framtoning då och då.
Det är inte första gången som Obama har avslöjas som lögnare eller ska vi säga "förskönat" sin bakgrund.

För inte så länge sedan kom det fram att hans flickvän i college bara var påhittad.
Han ljög om att hans föräldrar möttes under marschen i Salem 1965, vilket inträffade när han var fyra år gammal.
Han ljög om att hans pappa var inkallad under andra världskriget, fast både hans far och styvfar var alltför unga då. Och i den här lilla broschyren som Breitbart hittat, ljög han om att vara född i Kenya, för att göra sig mer lockande och intressant för en publik.

Hans födelsebevis kan mycket väl vara riktigt ... det är vad som kommer ur hans mun som är bluff och varför måste han presentera alla dessa lögner om sin bakgrund?

Svaret är "Mångfald"
Man tjänar poäng om man är "internationell". Man pratar inte om Hawaii utan idealiserar livet i Kenya och Indonesien. Man pratar inte om att man har en vit mamma eller att man uppfostrades av morföräldrar med en konventionell bakgrund, för det gör en inte populär i hippie-ögon.
Man framhåller sig själv som offer i en minoritetsklass och att ens pappa var en snäll och god man i stället för en suput som slog sin fru.
Hippies föraktar människor med amerikansk, konventionell uppfostran så i deras ögon är man mer intressant om man är övergiven, har en exotisk bakgrund och brun hudfärg.

Breitbart News säger att Barack Obama inte är något annat en materiellt bortskämd, känslomässigt missgynnad, typisk amerikansk skilsmässo-unge och att det är därför han ljuger, eftersom det generar honom.

Araberna har problem med den nya franska utrikesministern...

... berättar Trumfes:

Jean-Marc Ayrault har ett efternamn som på många arabiska dialekter är en term för den manliga lemmen.
Knuten löstes slutligen av det franska utrikesministeriet, som utfärdade ett officiellt påbud att hans namn skulle transkriberas som det skrivs, inte som det uttalas [eró], och mången arabisk redaktör besparades därmed från att rodna.

93% av de muslimska väljarna röstade på den tillträdande presidenten Francois Hollande. Han vann med cirka 1,4 miljoner röster över Nicolas Sarkozy. 93 procent av två miljoner röstberättigade muslimska väljare ger 1,86 miljoner röster till Hollande. Kent Ekeroth skriver:
Innebörden är alltså att muslimska invandrare gjorde att Frankrike nu har en socialistisk president. Det är han säkert medveten om (precis som Reepalu är medveten i Malmö).
Obama gratulerar: Vi socialister måste hålla ihop!