24 maj 2012

"Aldrig i världen! Det är så vansinnigt så det kommer aldrig att hända."

Det är lätt att säga, men vad man gör är att man lägger grunden för en attitydförändring. Lite varstans nu ser jag förslag på hur viktigt det är att kunna identifiera alla korrekt. Ge oss alla en streckkod eller ett ID-chip inplanterat någonstans.
Anonymitet skulle bli omöjligt  och likaså  skulle felaktig identitet omöjliggöras, vilket skulle göra det lättare att avgöra vem som har ansvar i olika situationer,  inte bara i krig utan även i icke-stridssituationer.
Med andra ord, det är för vårt eget bästa - våra styrande vill oss bara väl -etc etc etc..

BBC har en intervju med science fiction författaren Elisabeth Moon som säger att om hon var kejsarinna skulle hon insistera på att alla skulle ha en form av permanent ID inplanterad från födelsen. Låter som något från ett naziläger, eller hur? Men Moon är en global-uppvärmnings-alarmist och en som hävdar att det finns för många människor på jorden. "Det finns runt 5 miljarder för många människor",säger hon.

Ms. Moons  önskan att se alla mikrochippade från födseln passar perfekt i framtidens vetenskapliga diktatur med alla dess mardrömmar. Under ett sådant system skulle det vara enkelt för Kari Norgaard att "behandla" alla som är skeptiska till Uppvärmningen eftersom tvivlet beror på en psykisk sjukdom, enligt henne.

Tro inte att det är en tillfällighet att Neelie Kroes som är EU: s digitala agendan-kommissionär, nu introducerar ett lagförslag, som hon hoppas kommer att tvinga fram "antagandet av harmoniserade elektroniska signaturer, e-identiteter och elektronisk verifiering i alla  EU: s medlemsstater."
"Europeiska Unionen strävar efter att skapa ett obligatorisk elektronisk ID-system för alla EU-medborgare som skulle genomföras i hela Europa, för att standardisera både online och som person och bekräfta med en gemensam "elektronisk signatur."

Neelie Kroes har varit en trogen deltagare vid  Bilderberg-konferenserna sedan 2005. Hon var på den officiella listan för 2006-mötet i Ottawa, Kanada, 2007-mötet i Istanbul, Turkiet, 2008 i Chantilly, Virginia, 2009 i Vouliagmeni, Grekland och 2010 i Sitges, Spanien som delegat från Europeiska kommissionen.
Ni har hon som sagt en ny titel: EU’s Commissioner for Digital Agenda

När detta är genomfört i Europa kommer USA naturligtvis att göra samma sak och dessutom bidra med sina drönare.
Användningen  av inhemska drönare ökar, och så gör oron  över integritetsfrågor och också över den potentiella användningen av dödligt våld  från obemannade flygplan.

Drones använts utomlands för att lokalisera  och döda betydelsefulla terror-ledare och de används också längs USA-Mexiko-gränsen i kampen mot olaglig invandring. Men nu har dessa drönare börjat användas inom landet i en allt snabbare takt.

Är det någon som på fullt  allvar fortfarande inte ser att vi allt snabbare går mot att bli livegna? Och att det är oundvikligt  på grund av apati och okunskap hos en stor del av befolkningen?

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Foliehatt, PÅ!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Strange comment deleted. Nästa gång, motivera dina åsikter.

Anonym sa...

Det finns en kultfilm på nätet som heter
They live ( 1981 )
Filmen är allegorisk

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.