24 maj 2012

Efter Breivik - håller vänsterns våld och hat på att bli mer rumsrent?

Det demoniska samförståndet mellan kommunister och islamister tar sig alltmer egendomliga uttryck.

I Stockholm finns Fryshuset, ett aktivitetscentrum för svansen av politiskt korrekta ungdomar som inte fattar ett dyft. En av ledarfigurerna där (som arbetar med "antivåldsprojekt") dödshotar sverigedemokrater.

Allt medan hans skyddslingar vill kidnappa norska politiker för att mulla Krekar dömts till fängelse och mörda tyska politiker för att de tillåter Muhammed-karikatyrer.

Som vanligt förhärligas våldet av Aftonbladet, socialdemokrater, miljö- och vänsterpartister osv. De älskar att hata högern. Men de borde lära sig att se skillnaden på en varg och en schäferhund. För det finns väl skillnader mellan "högerextremister"?

Skiljelinjen går mellan partier som sysslar med antisemitiska konspirationsteorier, och andra som är allmänt kritiska till islam och invandring, men absolut inte till judar och Israel. Alltså i själva verket partier som inte alls är extrema, inte heller nödvändigtvis höger.

MXp: "Partiet Golden Dawn med sin ledare Nikolaos Mihaloliakos kan ses som ett resultat av vad som kan hända i ett land där den politiskt korrekta elitens politiker och journalister driver kulturmarxismen som enda tillåtna politik.
Sverige måste alltså se upp för nationalsocialismens landvinningar så som skett med Golden Dawn i Grekland.

Mot den fronten borde demokratins företrädare koncentrera sig och inte som nu ständigt och jämnt motarbeta och svartmåla Sverigedemokraterna."

Läs mer:

Svensk åsiktspolis ropar "vargen kommer" vid åsynen av en schäferhund

3 Kommentarer:

Knute sa...

Uppenbarligen håller EU våldsvänstern om ryggen:

Europarådet anbefaler Danmark at forbyde antimuslimske foreninger‏

Europarådet er en mellemfolkelig organisation, hvor man arbejder ud fra konsensus. Det vil sige, at Danmark har stemt ja til denne rapport.

http://politiken.dk/indland/ECE1633287/europaraadet-peger-paa-racismeproblemer-i-danmark/

Knute sa...

”Galningen kunde lika gärna kastat en handgranat eller rörbomb i domstolen,” säger norska polisen om islamisten som hade rest från Irak för att kasta en sko. ”Då hade Breivik, advokater, poliser och åhörare strukit med.” Men han slipper humant nog straff, eftersom hans bror var en av dem som Breivik mördade.

Man får verkligen hoppas att det inte uppstår en kollektiv skuldbeläggning: ”När muslimerna blivit en majoritet kommer jihadkrigarna att ta en gruvlig hämnd på norska folket för Breiviks dåd.” Många av de unga socialdemokraterna på Utöya var muslimer.

Några veckor innan Breiviks attentat arresterades tre män från al-Qaida för att ha planerat ett bombattentat i Norge. Och några dagar innan hade islamisten Mullah Krekar hotat med terror om han skulle bli utvisad. Nu är Krekar inkallad till rättegången för att vittna om att islam bedriver jihad, heligt krig, i Europa.

Inte för att ett sådant vittnesmål på något sätt skulle kunna ursäkta Breiviks hemska handlingar, men det skulle åtminstone ta udden av den islamofila vänsterns försök att skuldbelägga den islamkritiska högern.

Kanske, kanske inte. Breiviks dåd kan mycket väl bli sista spiken i Norges kista och förmodligen vår också. Ifall det i fortsättningen kommer att bli omöjligt att kritisera islam.

gäster sa...

Den franske författaren och redaktören Richard Millet skapar debatt i hemlandet sedan han i en pamflett hyllat den norske massmördaren Anders Behring Breiviks tankegods i det så kallade manifestet.

"Breivik är utan tvivel vad Norge förtjänar", skriver Millet, vars böcker blivit flerfaldigt prisbelönta.

Han beskriver Breivik som "lika mycket ett barn av en söndrig familj som av ett ideologiskt och rasmässigt sammanbrott orsakat av utomeuropeisk invandring under de senaste 20 åren".

Millet har sagt att han inte accepterar Breiviks brott men väcker ändå bestörtning bland franska kollegor.

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.1049490-breivik-pamflett-vacker-bestortning

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.