13 maj 2012

Framåt!

Bilden är från The People's Cube, Framåt med Stalin och Lenin

Efter fyra år sticker inte Obama under stol längre med att tillkännage en position som alla visste att han alltid haft, men som han försökt förneka, fram till dess att insamlingsbehovet för valkampanjen tvingade fram det. FORWARD! Det är en position som liksom "Hope and Change" saknar särskilda åtaganden.

Om inte det är modigt, så vet inte jag!

Fyra år från nu kanske han också till slut kommer att erkänna att han avsåg att skada amerikanska företag och att se till att Muslimska brödraskapet tog över Mellanöstern.

Samtidigt idisslar media det som Romney gjorde i gymnasiet, som beskrivs under den trendiga etiketten "Mobbning". Är det inte underbart hur vi inte kan fastställa vad Obama gjorde mycket senare än så, men vår dedikerade media-kår har inte några problem med att gräva i vad Romney gjorde i gymnasiet.

Vilken dag som helst kan vi förvänta oss en slagkraftig historia om Romneys krig mot kvinnor, när han gick i första klass.
De senaste aktuella nyheterna omfattar ett gratulationsbrev till Obamas valinsamling, ett angrepp på Romney från högstadietiden och en annan attack på Romney från Obama, över "räddnings"-pengar till bilindustrin.
Vi kanske inte riktigt lever under kommunismen, men vi lever verkligen under dess media-apparat.

Hubs har gjort en detaljerad sammanställning i 20 punkter som visar hur Obama genom uppväxten favoriserat marxism/socialism/kommunism.

"Den enda person jag känner, som har det bättre i dag än för fyra år sedan, är president Obama. Han tjänar mer pengar, bor i ett större hus och spela mer golf. Och när hans fru går på en shoppingrunda med sina väninnor, är det i Spanien och på skattebetalarnas bekostnad. Om du frågade Obama om han har det bättre i dag, skulle han säga: "Hell yeah! Och vi vill inte att det ska ta slut!"

- Michael Reagan

3 Kommentarer:

Knute sa...

Video från förra året där Obama säger att han fyller femtio år nästa vecka, medan officiellt datum är om tre veckor. Dåligt minne? Eller något skumt med hans födelsedata?

http://hodja.wordpress.com/2012/05/13/obama-kan-ikke-huske-sin-egen-fodselsdag/

Steve sa...

Sheriff Joe Arpaio, Maricopa County, Arizona, sade vid en press-konferens 1 mars att Obamas ”födelsecertifikat” (som han lämnat ut) troligen var ett dator-framställt bedrägeri.
Detta berättades av CS Monitor. Och av CBS News. Osv.
Arpaio fick sin tjänst 1993 och har omvalts fem gånger.
Presidenten ska enligt konstitutionen vara en ”natural-born citizen”. Obamas far var från Kenya. Och uppgifterna om hans födsel i Hawaii är oklara.
Arpaio är tidigare känd för att säga att illegala immigranter inte ska jämställas med vanliga medborgare.

Knute sa...

Romney shouldn't back away from his comments, because how welfare state dependency is destroying America is a discussion worth having.

Romney: "Barack Obama’s base consists of half of Americans who do not pay income taxes, “who believe that they are victims,” and are “reliant on government.”

http://netrightdaily.com/2012/09/romneys-opportunity/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.