25 maj 2012

Nu är det TÅMARF som gäller


De förmögna i USA, mångmiljonärerna, de som investerar och skapar arbetstillfällen flyr nu landet och ger upp sina medborgarskap. De väljer Singapore, Honkong, Kina i stället.

Ack ja, detta är de härliga åren av Hopp och Förändring - när amerikaner avstå från sitt medborgarskap snabbare än Obama kan ta emot kontanter vid George Clooneys valkampanjparty.
År 2011 gav 1.789 amerikaner upp sitt amerikanska medborgarskap. Det är fler än alla från 2007, 2008 och 2009 tillsammans.

Men de ska passa sig för att låta Obama få reda på det. Wall Street Journal skriver att på Obamas kampanj-webbplats namnger man åtta privatpersoner som gav pengar till Romney och anklagar dessa nya offentliga fiender för att leva "på fel sida av lagen". Man säger att de skördar olagliga vinster på "bekostnad av så många amerikaner".

Efter att Obama fördömt Frank VanderSloot i Idaho Falls, för att han donerat till Romney, startade en tidigare demokratisk notarie från Senaten en utredning av VanderSloots skilsmässa. Vilket sammanträffande!

Precis som med "Joe The Plummer", han som från 2008-års kampanj ställde en besvärlig fråga till Obama. Efter detta startade obama-folket en utredning av konfidentiella protokoll om Joes arbetslöshetsersättning och underhållsbidrag till sina barn.

De rika flyr och en ny undersökning visar att antalet muslimer i USA har skjutit i höjden med 67% sedan 9/11 attackerna. Tack vare Utrikesdepartementets massiva import av muslimska invandrare, är Islam nu den snabbast växande religionen i Amerika - en ökning från 1 miljon år 2000, till 2.600.000 idag.

Kan det vara något fel med det?? Litar du inte på att Utrikesdepartementet kan sålla bort soporna, som den som planerade bombningen av Times Square eller de som dömdes för de planerade attackerna mot Fort Dix, New Yorks tunnelbana och JFK Airport?

Att driva ut rikedomar och importera potentiella förstörare kan verka som nationellt självmord, men det är politiskt vinstgivande för "herrgårds-marxister". Fråga bara François ("3 hus på Rivieran") Hollande, som landade på den franska presidenttronen genom att roffa åt sig 93% av de muslimska rösterna.
Nu rusar Frankrikes framgångsrika medborgare ut genom dörren, desperata att flytta till England, Israel eller var som helst, där Hollands fingrar inte kan nå dem och det innebär fler röster för François nästa gång!

8 Kommentarer:

Peter sa...

På tal om Frankrike så såg jag en väldigt talande bild från Bastiljen, där några hundra invandrare firade Hollandes seger. Man såg flaggor från flera MENA-länder men bara EN fransk flagga. Det säger en del och utvecklingen är skrämmande!

Här är fler som firar:

http://www.francetv.fr/info/image/74r8efzic-abc5/908/624/517373.jpg

http://image.noelshack.com/fichiers/2012/18/1336329807-concorde.png

Steve sa...

Att ha fel åsikter kan kosta idag. Flera bloggare i USA har råkat ut för Brett Kimberlin, som 1978 sprängde åtta bomber under flera dagar. En man (Vietnam-veteran) skadades svårt; han begick senare självmord.
Idag arbetar Kimberlin med att t.ex. (anonymt) anmäla sitt offer hos polisen för mord. Det blir inte alls trevligt då!
Kimberlins organisation får stöd från George Soros, Teresa Heinz-Kerry, Barbra Streisand!
NRO Corner summerar och ger länkar.

Steve sa...

Michelle Malkin listar 90 bloggar som nu skrivit om Kimberlin. Plus Washington Examiner, och Front Page Magazine, och Reason. (Detta sist i hennes bloggpost.)

Anonym sa...

Speaking of strange pics. I couldn't imagine this even 30 years ago in the USA...

http://www.youtube.com/watch?v=tNZo2gOVAV4

Steve sa...

Erik Erickson, chefred för RedState.com, och CNN-medarbetare, råkade ut för Kimberlin’s polare i går. När familjen satt runt köksbordet och åt middag fick de se polisen köra in mot huset. Någon hade ringt upp polisen, och sagt att det sköts hos dem.
Men Erickson hade redan förra veckan sagt till polisen att något som detta kunde hända. Allt gick nu lugnt till.
Patterico däremot möttes med dragna vapen, och fick handklovar, samtidigt som en polishelikopter flög ovanför huset… (Big Government.com, 28/5)

Steve sa...

Fallet Kimberlin utvecklas. Bloggaren "The Other McCain" berättar. Aaron Walker har tydligen "tagits i förvar" (arresterats) i Rockville, Md, för påstådda hot (från andra) mot Kimberlin; hot efter en bloggartikel (av Walker).
Kimberlin skall ha fått "oräkneliga" dödshot till följd av Walkers bloggande. Walker leddes ut ur domstolen i handklovar. (Walker är tydligen jurist.)
Läs själv på The Other McCain.
Walker skriver här.
Domstolens yttrande idag 29/5 kl 10:52 (16:52 sv.t.) finns här

Dödshot från konservativa bloggläsare? Förefaller inte speciellt troligt.
Däremot gäller ju att man måste vara helt cool och lugn och avspänd när man har att göra med "samhället". Aldrig hårda ord, aldrig något som kan tolkas som hot. Tystnad är bättre.

Steve sa...

"American Spectator" har (29/5) en god sammanfattning om fallet Brett Kimberlin av Robert Stacy McCain.
McCain har lämnat sitt hem, och är på "okänd ort", när han nu publicerar 'The Kimberlin Files'.
2007 kunde "Time" skriva att Kimberlin 'funnit ett hem i bloggosfären' och 'upprepade gånger säger att något är ett faktum, när det inte är sant".
2008 samlade Kimberlin's "Justice Through Music" non-profit-grupp in $558,543 i bidrag, cirka fem milj kr. (Och namn som George Soros finns också bakom honom. Min anm.)
Mainstream media skriver inte om detta. (news.google.com)
Men som sagt American Spectator

Steve sa...

Eugene Volokh skriver också om Kimberlin. Aaron Walker har alltså arresterats därför att ”oräkneliga bloggar dödshotat” Kimberlin. (Volokh)
Jurister (domstolsfolk) i USA förefaller ibland helt från vettet.
(Ett tips till bloggare och kommentatorer är ändå att hålla en civiliserad ton. Det ni skriver på nätet kan ses som ”offentligt”.)

Investors (IBD) skriver mer: Walker var stressad, och avbröt domaren flera gånger. Inte bra.
Domaren närmar sig de 70 (är ”retired”), och förstår inte blogging: Walker sade att det nu finns 400,000 poster på Google om detta. Och domaren trodde att Walker ordnat till den saken. Var ansvarig för dem. Domaren: ”Det här är värre än trakasserier. Det är elakt att göra så mot någon … få folk att skriva sådant. Kimberlin har 54 sidor som han säger kommer direkt från dig, och han vet massor av människor som gör det här."
Läs mer på Investors !

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.