20 juni 2012

Den rätta stilen

 Obamas kampanj satsar på någonting nytt för att dra in pengar från sina rika anhängare och samarbetar med modedesigners för att sälja Obama-kläder till höga priser.
Ja, du kan också bidra till Obamas kampanj genom att köpa en spiffy Tony Burch väska för 75 dollar; en Dianne von Furstenberg-väska för 85 dollar; ett Rachel Roy Tank Top för 55; eller ett hundkoppel och halsband från Thakoon för politiskt medvetna jyckar,  för endast  45 dollar;  en Marc Jacobs hundskjorta "I bark for Obama" för ynka 40 och om du vill ha en egen, kostar det bara fyra dollar mer.


Och naturligtvis, erbjuder man sin egen version av en Arafat-sjal  från Monique Péan, ett verkligt sprängfullt objektet för 85 dollar, som garanterat kommer att "fängsla" publiken vid nästa Manhattan eller Hollywood-party. Det verkar som de behöll den grundläggande designen och helt enkelt varierade mönstret något.

Arafatsjalar har blivit  mode i vissa kretsar, så jag antar att det är bara är naturligt att Obama -kampanjen försöker  fånga den marknaden, med tanke på den politik de för mot Israel.

Här är ett exempel på den verkliga varan.
Och även påven Benedict har en, så det måste verkligen vara inne.

Sjalen är ju en symbol för jihad mot judarna och i dag kan det jämställas med att bära en nazistisk armbindel offentligt. Det är arbetsklädseln för självmordsbombare, för Hamas, för Islamic Jihad, för "palestinska" myndigheten med sin egen förintelseförnekande diktator, och man ser dem vid varje anti-Israel-demonstration.

Tjusigt! Visa ditt stöd för USA:s mest anti-israeliska president och köp din egen idag!

12 Kommentarer:

Anonym sa...

Eller så är det ett normalt klädesplagg därnere...

Anonym sa...

(: (: (:
/GP

Anonym sa...

Tittar på mina "smilisar)dom var tänkt som "glada"
men kanske blev fel!har inte riktigt koll på detta
sorry /GP

Berit sa...

GP. det beror på från vilken sida man ser saken :0)
Jag såg dem som ett leende

Knute sa...

Påven har fått sig en kulturberikning som han förmodligen inte hade räknat med

En PR-kupp: en palestinier i publiken sätter oväntat en traditionell palestinsk scarf om Påve Benedikts axlar på S:t Petersplatsen i Vatikanstaten, onsdag 22 april 2009.

Peter sa...

Arafats mor var väl kusin med den högsta religiöse ledaren, Stormuftin - tillika en stor förebild för Arafat. Samme trevlige Stormufti som var och hälsade på den lille mustaschprydde tysken under andra världskriget.

Är det inte härligt att vänsterns gullegris under ett par decennier (Arafat), i sin tur hade en förebild som slogs för nazisterna.

Knute sa...

Financiel Jihad?

Kevin Freeman har skrevet bogen “Secret Weapon”, der forklarer krisen i USA og Erropa i nyt lys.

Ifølge ham samarbejder islamiske pengemænd med Kina og USA om at få den amerikanske og europæiske økonomi til at bryde sammen.

http://hodja.wordpress.com/2012/06/18/financiel-jihad-dom-selv-efter-at-have-set-denne-video/

Berit sa...

Jag förstår om du är en aning kritisk till att jag drog fram bilden av påven i min senaste posting, men jag anser att påven och katolska kyrkan har tillskansat sig så mycket auktoritet att de har ett stort ansvar för vad de "annonserar".
Med den enorma organisation av vakter och schema som kringgärdar påven, är det väldigt svårt att tro att någon överraskande kan komma så nära honom att man kan lägga en sjal runt hans hals.
Katolska kyrkan velar och lägger sig i alldeles för många politiska frågor och tar därmed ställning och visar inte den ryggrad och den distans de borde ha med tanke på det inflytande de har i världen. De lämnar därför dörren öppen för kritik av sådana ställningstaganden.

Knute sa...

Ja, påven ser mer än lovligt förtjust ut på bilden, så det var kanske ingen muslimsk PR-kupp? Antingen han blev överraskad eller inte fick han hålla god min för att upprätthålla sin milda och fromma image.

Påminner om när 20.000 muslimer anförda av en imam stormade en kyrka i Kairo under stridsropet "Allahu Akbar", och den kristna församlingen satt och tryckte i bänkarna medan de mässade "Herre förbarma dig över oss".

Kyrkan borde vara mindre politiskt korrekt och våga försvara sig och oss.

http://everykindapeople.blogspot.se/2008/11/20-000-muslimer-attackerade-kyrka-i.html

Knute sa...

Kristna mördas av syriska rebeller

Ämnet verkar vara helt tabu i västerländska medier, det är också en smula opassande när USA nu stödjer "demokraterna" med vapen. Det finns cirka 2 miljoner kristna i Syrien som västvärlden kan hjälpa islam med att bli mördade och utdrivna, med succén på Balkan i färskt minne.

En fransk biskop reste genom Syrien och rapporterade enligt Vatikanens nyhetsbyrå att den västerländska pressen sprider desinformation om den verkliga karaktären av upproret i Syrien och förlänger och fördjupar därmed konflikten.

http://snaphanen.dk/2012/06/21/for-erdogan-mod-abort-og-kejsersnit/

Anonym sa...

Det finns numer även andra (100% kosher) sjalar på marknaden. Palestinierna blev dock lite arga när judarna började marknadsföra "palestinasjalar" med Davidsstjärnan på: http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/140442

gäster sa...

Det palestinska Khmer Rouge

http://frontpagemag.com/2012/06/18/the-palestinian-khmer-rouge/2/

http://synopsis-olsen.blogspot.se/2012/07/det-palstinensiske-khmer-rouge.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.