10 juni 2012

"Det är extremt att vara kristen på Langeland"

Asylcenterchef till kristna asylsökande: Håll en låg profil och undvik att kränka eller provocera andras "kultur"

En dansk präst slog larm om muslimers behandling av kristna konvertiter i ett asylcenter på Langeland. Nu försöker kommunen få henne att hålla käften.

Samtidigt får också de fyra konvertiterna höra att de måste undvika att dra till sig uppmärksamheten. Rådet kommer från centrets chef - i en hemlig ljudinspelning.

Under ett möte säger asylchefen Jens Brandt till konvertiterna att kyrkoherden Helle Frimann Hansen är en välkänd "predikant" som av vissa anses vara extrem, och att hennes syn på muslimer i Danmark inte möter anslutning överallt i det danska samhället.

Vid mötet invänder en av de kristna konvertiterna att han hade förstått det som så, att han nu hade kommit till ett fritt land där man kan säga och göra vad man vill - inom lagens gränser - men asylchefen svarar:

"Ni befinner er i limbo, det vill säga mellan himmel (uppehållstillstånd) och helvete (hemsändning), och bör inte provocera andra genom att skilja er från mängden."

- - -
Slutsats: de vänstervridna multikulturella makthavarna gillar uppenbarligen inte kristna, utan satsar på islam trots att den är livsfarlig och inte respekterar mänskliga rättigheter. Den där halshuggningsläran måste hållas kort! Det ska väl inte vara som i Egypten, där kristna konvertiter uppmanas att ligga lågt med sin tro?

5 Kommentarer:

Knute sa...

Islams kattlucka

Sura 9:38: Ni som tror! Vad är det med er? När man säger till er: "Drag ut för Allahs sak," är ni som tyngda mot jorden. Föredrar ni det jordiska livet före livet efter detta?

"Det är precis vad de flesta muslimer gör. De föredrar det världsliga livet, snarare än en efterdaterad check till en osynlig bank ovan molnen.

De föredrar det världsliga livet före en föreställning om det som finns hinsides, som de uppenbarligen inte har köpt helt. Och så har de ett samvete, som kan vara smärtsamt för dem i detta jordiska liv. De vill inte göra oprovocerade bakhållsangrepp på obeväpnade kristna som råkar komma i deras väg, och de vet att skuld och skam gör ont på dem i detta jordiska liv.

De allra flesta muslimer lever ett världsligt liv. De allra flesta muslimer har en moral, inte en himmelsk, gudagiven moral. Och det bör vi skatta oss lyckliga över, även om det fick Allah att uppenbara ett 'Vad är det med er?'-utbrott. Det gläder mig att det här slaget av jordbundenhet var ett problem redan på Koranens tid."

http://canuteocean.blogspot.se/2008/12/islams-kattlucka.html

Knute sa...

Mona Eltahawy, en egyptisk kvindelig journalist bosat i New York, spørger: "Hvorfor hader mændene os?"

Bedøm selv:

Iran, 2006: Sakineh Mohammadi-Ashtiani dømmes til døden ved stening på grund af formodet utroskab.
Iran, 2010: Der sidder 12 kvinder på dødsgangen sigtet for utroskab.
Somalia, 2009: 29-årig kvinde stenes af oprørsgruppen al-Shabaab til døde og hundreder ser på.
Pakistan, september 2010: Militante talibanere kontrollerer det nordvestlige Pakistan, og de dømmer en kvinde til stening, efter at hun er set udendørs med en mand.
Sudan, lige nu: En cirka 20-årig kvinde er lænket fast sammen med sin søn i et fængsel i Khartoum. Hun er dømt til døden ved stening for utroskab.

http://jppro.jp.dk/artikelsoegning/Displayarticle.aspx?articleID=4716202

Knute sa...

Sherin Khankan er i en kronik i Politiken 3. Juni ude med riven efter den højrefløj hun mener ondsindet fejltolker koranen. Inden hun dog når så langt har hendes overskrift “Som Fanden læser koranen” allerede scoret et selvmål. For siden det nu er Fanden, der har forfattet koranen må hans læsning jo også være den autoritative.

Hvis det skulle lykkedes muslimske lærde (et oxymoron af de store) at fremstille kristendommen som krigerisk og kvindeundertrykkende ville de jo blive grønne af misundelse og muligvis konvertere.

http://monokultur.dk/?p=8846

Knute sa...

Minst tusen mördade av islamister i Nigeria

http://jihadimalmo.blogspot.se/2012/06/minst-tusen-mordade-av-islamister.html

Anonym sa...

Islam är en nazistisk, nihilistisk dödskult

Punk

Ulf Claesson

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.