05 juni 2012

Stridsropet “Allahu akbar” verkar rättfärdiga vilket bestialiskt mord som helstKreuzberg, Berlin: Efter ett äktenskapligt gräl hackade den 32-årige kurden Orhan S. sin fru i bitar inför ögonen på sex barn och enligt ett vittne ropade han "Allahu Akbar". Därefter gick han upp på taket av femvåningshuset med huvudet och några kroppsdelar och kastade huvudet och en hand ner på gården. Han ska tidigare ha slagit och sparkat sin fru många gånger. Orhan S. är känd av polisen för olika brott.

Man vet också slutet på historien: för de tyska skattebetalarnas pengar kommer han i psykiatrisk behandling, trots att skära huvudet av någon inte är en handling som är så främmande för islam. (Delar av "kvalitetspressen" döljer förövarens härkomst).

Stridsropet "Allahu Akbar" hördes nyligen under en massaker i Syrien:

“Människor som gör så här mot barn hör inte hemma i någon mänsklig civilisation. Folk som håller upp barn som lemlästade köttklumpar framför en videokamera medan de skriker och ylar på sin avgud, har ingenting att göra i civilisationen.

Jag kommer att motsätta mig varje flykting från deras kulturkrets, de kan blöda till döds för varandras händer tills de eventuellt kan ansluta sig till en gemensam mänsklighet. Barbariet måste inkapslas.”
Det kusliga är att det är vanliga syrier, inte regeringssoldater, som var ansvariga för massakern.

Också de nyligen dömda terroristerna, som ville halshugga så många journalister som möjligt på Jyllands-Posten och slänga ut huvudena genom fönstret, hade säkert ylat "Allahu Akbar" om de lyckats.


6 Kommentarer:

Spjutflickan sa...

Turkisering av Köln

I stadsdelen Mülheim i Köln hänger det en överdimensionerad fana från den turkiska fotbollsklubben Galatasaray.

På den gatan ligger den ena turkiska butiken efter den andra och det finns inte mycket information på tyska. Det som är kvar är skyltar med många grammatiska fel.

Här föregår integrationen på turkiska i enlighet med Erdogan:

Ingen assimilation, men stadigt fasthållande av turkiskt språk, kultur och religion.

http://www.pi-news.net/2012/06/turkisierung-von-koln-beispiel-keupstrase/#more-256903

Knute sa...

Malmö lät som kriget i Bosnien i natt

“Hade tänkt lägga mig men plötsligt hörs starka, dova och höga smällar. Det är inte fyrverkerier. Det låter som bomber. Jag hör att detta inte är att leka med och det kommer fler smällar. Sen kommer en riktigt stark smäll och ett billarm går igång. Jag ringer polisen men ledningscentralen svarar inte. Jag hör hur det stannar bilar och skällande hundar hörs. Nu måste jag gå ned och kolla. Jo, fullt pådrag med hundar, kravallutrustade poliser med batonger och vita hjälmar. Detta är det mest otäcka jag varit med om sen jag flyttade hit. Det där var riktig dynamit. Min granne säger att det lät precis så i Bosnien när det var krig.”

http://www.politisk-ukorrekt.dk/?p=2054

Knute sa...

Att pressen tittar åt andra hållet när det handlar om hedersmord, och tystar ner gärningsmannens och offrets bakgrund löser sannerligen inte problemen.

Spjutflickan sa...

Ved en politistation i Bryssel har der været tumulter om natten, fordi en kvinde i sin heldækkende nikab skulde identificeres.

Heldækkende klædning er forbudt i offentligheden i Belgien. Hun blev grebet på en busholdeplads og havde ifølge politiet allerede dèr nægtet at afdække ansigtet. På stationen blev hun aggressiv og brækkede næsebenet på en kvindelig betjent, der undersøgte hende, siger den lokale politichef.

Snart efter samlede der sig hundredvis af unge, som råbte og skreg, og der måtte tilkaldes forstærkning til stationen. Der skete kun ringe skade på ting. Kvinden var fra tidligere kendt af politiet. Hun var konverteret til islam.

http://de.euronews.com/2012/06/01/tumult-in-bruessel-wegen-ganzkoerperschleiers/

gäster sa...

Tunesien: Hovedet skæres af en frafalden (blodig video, 5 min)‏

Muslimer nedslagter konvertitter til kristendommen i Tunesien

In fact, only the other day a top Egyptian Salafi leader openly stated that no Muslim has the right to apostatize, or leave Islam, based on the canonical hadiths, including Muhammad's command, "Whoever leaves his religion, kill him." Islam's most authoritative legal manuals make crystal clear that apostasy is a capital crime, punishable by death.

The first "righteous caliph," a paragon of Muslim piety and virtue, had tens of thousands of people slaughtered—including by burning, beheading, and crucifixion—simply because they tried to break away from Islam. According to the Encyclopaedia of Islam, the most authoritative reference work on Islam in the English language, "there is unanimity that the male apostate must be put to death."

http://www.sappho.dk/muslimer-nedslagter-konvertitter-til-kristendommen-i-tunesien.htm

Knute sa...

Det sunnimuslimska upproret i Syrien har blivit ett inbördeskrig. Det handlar om mord på grannar inte bara i regimens, men i Allahs namn.

Vittnesmål tyder på att alawitiska och shiamuslimska invånare i grannbyar deltog i massakern i Houla i Syrien, där 108 människor mördades. Offren var troligen sunnimuslimer.

Nu har en ny liknande massaker inträffat i en by utanför Hama, minst 86 dödade.

Det bästa vi kan göra är att låta dem reda upp sina egna problem:

http://everykindapeople.blogspot.se/2012/05/memorial-day.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.