19 juli 2012

De nya gråsossarna

”En stark stat” är ett begrepp som Olof Palme ofta använde. Nu har det svenska regeringspartiet Moderaterna kommit på att även ”borgerligheten bör inse värdet av en stark stat”.

I senaste numret (3/2012) av tidsskriften DSM skriver Jan Gillberg:

”Borgerligheten liksom medborgarna i övrigt vill nog ha möjlighet att komma till tals om hur en sådan 'stark stat' skall se ut och inte låta den saken avgöras av några smarta kommunikationsstrateger.

Hur många känner till att ord som 'familjen', 'försvaret', kyrkan' inte förekommer så mycket som en enda gång i det av Nya Moderaterna i Örebro antagna idéprogrammet?

När Fredrik Reinfeldt i fjol talade om Sveriges Europapolitik i Europahuset i Stockholm deklarerade han tydligt, att 'européernas enda väg till frihet' är genom ökad överstatlighet genom införandet av en 'ekonomisk regering' med möjlighet att styra och övervaka EU-ländernas ekonomiska politik, ökad kontroll över människors aktiviteter genom klimatbeskattning och en fortsatt marginalisering av Europas ursprungsbefolkningar!”

Moderaterna har således gjort en farlig vänstersväng. Det går ett spöke genom den svenska riksdagen, Palmes spöke. Undrar hur länge Sverigedemokraterna kan stå emot den stalinistiska korrekthetens härjningar och undvika att bli likadana som alla andra.

Bild: Statsminister Fredrik Reinfeldt och Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson


Finns det någon som faktiskt vill ansluta sig till euron? - Jo, den svenska regeringen, skriver den engelske konservative politikern Daniel Hannan:

"Sverige måste enligt villkoren i Maastrichtfördraget ansluta sig till euron. Till skillnad från Storbritannien och Danmark har man inte velat förhandla fram ett undantag.
Förundras över EU:s ohyggliga styrka. Även i ett land som så demokratiskt som Sverige, och även under den gemensamma valutans nuvarande besvärligheter, prioriterar makthavarna fortfarande EU:s intressen före sina väljares."

Finanspolitiken sänker en järnridå över Europa. Invandring, juridik, hälsa och ekonomi är redan underordnat Bryssel. Nästa radikala steg blir att EU-kommissionen börjar förhandsgranska euroländernas budgetar.

Gates of Vienna: "Den icke valde ex-maoististen Jose Manuel Barroso får den verkliga makten i alla våra liv, och är på väg att uppnå det som Karl den Store, Napoleon, Hitler och Stalin endast kunde drömma om."

5 Kommentarer:

Knute sa...

Sverige bär ansvaret för självmordsbombningen i Bulgarien

Sex israeliska döda betalade priset för svenskarnas oduglighet

"Mehdi-Muhammed Ghezali släpptes från GITMO under förutsättning att de svenska myndigheterna skulle hålla reda på hans aktiviteter åt de amerikanska myndigheterna. Priset för svenskarnas oduglighet och dumhet att kräva frisläppandet av den nu döde terroristen betalades av sex israeliska döda. Sverige har i själva verket ett visst ansvar för vad som hände i Bulgarien, svenskarna pressade dåvarande Bush-administrationen till frige honom, trots alla de risker det skulle medföra."

http://tundratabloids.com/2012/07/suicide-bomber-who-blew-up-israeli-kids-in-bulgaria-was-half-finnish-swedish-national-released-from-gitmo.html

Knute sa...

När danska säkerhetspolisen PET:s chef är rävröd beundrare av Che Guevara, hur ser det då ut hos den svenska motsvarigheten? SÄPO dementerar att den döde terroristen i Bulgarien skulle vara svenske medborgaren Ghezali. En avledande lögn när nyheten är ny, i väntan på att intresset svalnar?

http://www.uriasposten.net/archives/38668

Knute sa...

Besk medicin mot övertron på kollektiva utopier

“Jeg mistenker at samtidsmenneskets følelse av moralsk høybårenhet knyttes til at de har de rette meningene. Gjøren har ingenting her å gjøre for moderne mennesker. Mener du det rette, er du følgelig et godt menneske. Slik de ser det. Derfor trenger du ikke flytte til Groruddalen når du mener at innvandringen er helt vilt berikende. Du kan trygt fortsette å bo i det hvite vest. Gode mennesker anno 2012 gjenkjenner hverandre ved de gode meningene. De poserer for hverandre. De er posører.”

http://www.document.no/2012/07/om-a-prove-a-forsta-moderne-overtro/

Knute sa...

Expo är en organisation som ser som sin huvudsakliga uppgift att bekämpa SD. Eftersom det inte går att beskylla SD för "rasism" har Expo ändrat sin arbetsbeskrivning till att bekämpa "intolerans", som ju kan betyda vad som helst.

Organisationen har mer resurser och fler anställda än riksdagspartiet SD. Pengarna kommer huvudsakligen från fackföreningar och Socialdemokraterna. Expo är med andra ord ett finurligt sätt för Socialdemokraterna att under täckmantel bekämpa Sverigedemokraterna.

http://robsten.blogspot.se/2012/07/toleransens-janusansikte.html

gäster sa...

Vad sysslar Jan Gillberg/DSM egentligen med?

http://tommyhansson.wordpress.com/2009/01/20/vad-sysslar-jan-gillbergdsm-egentligen-med/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.