05 juli 2012

Öppna en honungsburk och låt den stå öppen så vad kan tänkas hända?

"Liberal" invandringspolitik leder inte till ett liberalt samhälle, tvärtom. De borgerliga partierna skjuter sig i foten om de inbillar sig att de icke-västliga invandrarna skulle rösta på dem, nej det är de röda socialbidragspartierna som får rösterna.

Smockfullt av illegala immigranter i Israel: "Vill svenska media att våra barns lekplatser ska se såna ut? Det kommer förr eller senare.
I Sverige sjunker pengarna till pensionärer, sjuk- och åldringsvård. Varför?"

"Oskarshamns kommun måste spara pengar och vad är enklare än att låta det gå ut över människor som inte kastar sten eller bränner bildäck? Så ett ålderdomshem ska stängas och en 102-åring och fyra i 90-årsåldern vräkas mot sin vilja."
Kommunen har med detta sparat 1,7 miljoner och antalet ensamkommande skäggbarn kunde därmed utökas från sju till tio.

Uppdatering: Fyra av de åtta vräkta åldringarna dog till följd av Oskarshamns kommuns beslut om att “spara pengar”. Politikerna borde stå till svars för “vållande till annans död”.

Det börjar blir trångt i Sverige. 174.500 nya bostäder skulle behöva byggas i Sverige under 2012 och 2013 till asyl- och anhöriginvandrare. Bostadslös, arbetslös och arg, så ser framtiden ut för många svenskar och invandrare.

Varför inte göra som Dansk Folkeparti föreslår: "Regeringen bör söka ett närmare samarbete med bland annat Kenya för att inrätta ett system där alla somaliska asylfall behandlas i närområdet.
När en somalier reser till Danmark och ansöker om asyl, skickar vi tillbaka honom, till ett center, och här ser vi på frågan. Får vederbörande sedan asyl, åtar vi oss att hjälpa med t ex arbetsträning, och slussar sedan ut honom i närområdet, inte i Danmark."

Nu ska alla utom turister och folk med personnummer och fel sorts utseende få gratis tand- och hälsovård i Sverige. Varg i Veum skriver:

"Man undrar ju smått hur kontrollen ska gå till med ett kundunderlag som inte går att kontrollera. Det finns ju inga patienter att hänvisa till. Bara o plocka ut pengar efter att man sagt att man gett vård till en sk 'papperslös'. Och skulle nu någon som bryr sig ifrågasätta systemet får vi ju snart veta att denne 'fiskar i grumliga vatten'.
Detta samtidigt som sjukvården till dem som bekostar den ska spara miljarder varje år."

Video: Svenskar tvingas avstå sina bostäder till asylinvandrare
Här bor politikerna:"Monocultural Neighborhoods for Swedish Multiculturalists"

12 Kommentarer:

Knute sa...

Nu inleds rättegången mot elva män som under stridsropet "Knolla han, knolla han, knolla han" misshandlade tre män som råkade passera centrala Uddevalla i sin pyntade amerikanska 50-talsbil.

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.997095-elva-man-atalade-for-grov-misshandel

http://www.uriasposten.net/archives/37422

Ann-Marie sa...

Men naturligtvis ska det dras ner på gamla och sjuka, dom orkar inte protestera och förhoppningsvis svälter dom ihjäl om man drar ner matpengarna för dom...... Sverige i ett nötskal nuförtiden. Visst är Sverige otroligt fantastiskt, eller hur?!

Arlav sa...

Vi är så helt fullständigt överens, men jag tycker ändå att det är konstigt att statspropgandan har landat i så god jord hos folket. Kunskapen om hur mycket detta jippo med massinvandr kostar är fortfarande nästan obefintlig hos allmänheten!
Visssa sprickor kan dock nmärkas, kända kommunalråd i ett par städer har ju talat ut ordentligt..
Här hos mig är det ok att byta till att servera prefabricerad mat på dagis för att spara hela 400kkr totalt under tre år, att "räkna fel" på 20 mille på en kommunal skrytbyggnad och att bygga ett dedicerat "ensamkommandehotell".
Och Folket är tyst..

Anonym sa...

Angående bilden > varför är judarna i Sverige sååå positiva till invandringen men så negativa till invandringen i Israel ??????????????

Knute sa...

Det är inte alls säkert att majoriteten av de 17.000 judarna i Sverige är mer positiva till invandringen än den övriga befolkningen. Varför skulle de vilja ha hit en massa ruskiga islam-nazister som tvingar dem att flytta? Det är inte logiskt.

gäster sa...

Illa tåld sanning om den stundande somaliska invasionen:

SVT:s tennisexpert Janne Gunnarsson riskerar nu att få sparken efter att ha sagt
"Pengarna räcker inte när vi ska ge 27.000 nyinflyttade somalier socialbidrag !!! Puh."

http://avpixlat.info/2012/07/06/riskerar-sparken-efter-kommentar-om-somalier/

Johnny sa...

Knute: "Varför skulle de vilja ha hit en massa ruskiga islam-nazister som tvingar dem att flytta? Det är inte logiskt."

Det är judiska organisationer som drivit på införandet av liberal invandringspolitik i västvärlden så att de enkelt kan fly om en pogrom bryter ut, det var länder som inte tog emot flyende judar från Nazityskland. Sedan har man strävat efter att normupplösa det vita, kristna homogen samhället som förtryckt judar i främst Europa med metoder som utvecklats av Frankfurtskolan som pumpas ut via judiskt ägda media. Nu är det naturligtvis inte alla judar som vill detta men det är politiken som judiska organisationer bedrivet. Nu börjar en del vakna upp och inse att Kristna kanske inte är de värsta anti-semiterna utan att invandrade Muslimerna verkar farligare för diasporra judarna. Sionisterna i Israel ser möjligheten till allt större konflikter mellan Kristna och Muslimer i Europa vilket ökar stödet för Israel och bäst av allt är om Kristna och Muslimer förgör varandra i ett storkrig typ WW3 så att Judarna kan ta över.

http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=12534

Knute sa...

Äsch, den sista meningen du skrev Johnny var definitivt utan verklighetsförankring och avslöjar att du är ute efter att bevisa konspirationsteorin om att judar ligger bakom allt. Nej, det finns ingen anledning att dra för stora växlar på det faktum att judar såsom flyktingar varit försiktiga med att hindra andra flyktingar, en naturlig psykologisk reaktion.

Hjalbert sa...

Fyra av de åtta vräkta åldringarna dog till följd av Oskarshamns kommuns beslut om att “spara pengar”.

Antalet så kallade “ensamkommande barn” kunde därmed utökas från sju till tio.

Politikerna borde stå till svars för “vållande till annans död”.

http://www.swedenconfidential.info/2012/07/10/fyra-aldre-svenskar-avled-till-foljd-av-kommunens-beslut-om-tvangsflytt/

Knute sa...

Insändare till DN av Inger-Siv Mattson:

"För någon vecka sedan skrev Saeed Abdullahi en intressant och tankeväckande insändare på Skriv i DN. Han skrev bl a att Somaliland är en lyckad statsbildning som lyckats bygga upp demokratiska och fungerande institutioner . Somaliland har levt i fred i mer än tjugo år, medan resten av Somalia lider av ett instabilt politiskt läge och bl a plågas av terrorister och pirater.

Mot denna bakgrund undrar jag varför somalierna inte flyr till Somaliland i stället för att bege sig över halva jordklotet för att ta sig till det geografiskt, kulturellt och religiöst så avlägsna Sverige?"

gäster sa...

Den vänsterextrema organisationen AFA driver idag ett företag tillsammans med Expo.

http://petterssons.bloggsida.se/politik/vansterextremist-fick-fangelse-for-grovt-vapenbrott-och-barnmisshandel

Anonym sa...

Varför inför man inte i hela Europa undantagstillstånd och börjar driva ut de mest extrema muslimerna? Ställer gärna upp om man behöver mig. / 69-årig pensionär

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.