31 augusti 2012

Det finns fortfarande realistiska länder i Europa

En asylsökande kan inte överföras till Ungern. Detta har en tysk förvaltningsdomstol beslutat på uppmaning av den asylsökande, en iranier som passerade Budapest på väg till Tyskland där han sedan sökte asyl.

Domstolen menade att han inte kunde skickas tillbaka till Ungern, eftersom han där 'på grund av systematiska brister i asylförfarandet riskerade omänsklig och förnedrande behandling'. Det är samma gröna vänsterdomstol som tidigare beslöt att en asylsökande inte kunde utlämnas till Italien eftersom han hotades av omänsklig behandling. Och till Grekland får ingen skickas tillbaka - bara pengar, naturligtvis. Alla tre domarna motsäger EU-fördragen om att första landet personen kommer till är asylland!

Länder som Ungern kräver något tillbaka av invandrarna, att de försörjer sig själva. Och tar seden dit de kommer och inte försöker införa sharialagar. Det är därför som Ungern förtalas av den svenska asylindustrins megafoner i tidningar och TV.

Om Bryssel är Europas ruttna hjärta, är Budapest dess friska. Att den ungerska konstitutionen slår fast kristendom, nationalism och antikommunism är ett hälsotecken. Nu när vår kontinent förvandlas till Eurabia återstår snart bara Ungern som en normal europeisk demokrati. Till exempel flyttar många holländare dit från sitt muslimifierade land. Som premiärminister Orbán säger, "Vi behöver ingen muslimsk invandring, vi har redan en stor arbetskraftsreserv som behöver integreras", alltså romer/zigenare.

Ungern ifrågasätter lagligheten i EU:s vänsterorienterade multikulturella världsåskådning, det är förklaringen till eurokraternas motbjudande översitteri.

1 Kommentarer:

Peter sa...

Förr sa man att hotet kom från öst, fråga i dag är om inte hotet kommer från väst. I Östeuropa verkar de nämligen inte vara så imponerade av multikulti, statsfeminism, genusforskning och det okritiska hyllandet till HBTQ-rörelsen.

Kommer också att tänka på Putin som sa att ryssarna behöver föda fler barn och Singapores före detta premiärminister som sa att "vi måste föda fler barn, annars hamnar vi i minoritet". Man kan ju undra varför svenska politiker inte säger detsamma ...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.