11 augusti 2012

“Man kan inte diskutera dessa frågor i Sverige”

50 sekunder in i programmet: "Det är bara bra att det blir islam här i Sverige också, i Malmo. Och det sprider ju mycket peaceful fred."

Morten Uhrskov kommenterar:

Sveriges skrämmande baksida
Alltför många danskar vet inte vilken tragedi som utspelas precis på andra sidan Öresund. Och alltför många svenskar vet inte heller vad som händer i deras eget land, fruktar jag.

Politiskt korrekta medier
Svenska media, skriftliga och elektroniska, är av en karaktär som överhuvud inte tål jämförelse med Danmark. Sant är att vi har våra politiskt korrekta tidningar med Politiken och Information i spetsen, men glöm allt om att se de två tidningarna som sådana, om vi håller upp dem emot svenska tidningar som Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter.

Så mycket mer måste man glädja sig när danska medier bidrar till en reell upplysning om förhållandena. Det är vad TV2 Lorry har gjort i en rad utmärkta rapporter den senaste veckan.

Massinvandring
Det publiceras så gott som aldrig insändare i de svenska tidningarna som är kritiska till massinvandringen till Sverige. Och det är faktiskt tal om massinvandring.

Från 2004 till 2011 ökade Sveriges befolkning med 500.000 människor till 9,5 miljoner. Omkring 450.000 av dessa kom från den icke-västliga världen. Blev Politiken och Information utgivna i ocensurerad form i Sverige, skulle de två tidningarna med korta mellanrum dra på sig våldsam kritik för att underblåsa främlingsfientligheten.

Våld och våldtäkt
Sverige har, som det också nämns i det fjärde av Lorrys inslag, problem med kriminalitet som betyder något. Det är ganska modigt att Lorry uttryckligen nämner att invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken. Det kan man nämligen inte se någonstans, eftersom siffrorna för invandrare och deras ättlingars kriminalitet inte offentliggörs.

Vad man kan se är några ohyggliga skillnader mellan Danmark och Sverige i de totala siffrorna, även om man måste komma ihåg att det kan finnas skillnader i definition. I Sverige räknar olika grova sexuella kränkningar också som våldtäkt, även det inte är tal om fullbordat samlag.

Ändå blir man skakad när man vet att i Danmark redovisas i närheten av 500 våldtäkter per år, medan det i Sverige förra året var drygt 6.500. Mörkertalet, säger svenska experter, är mellan fem och tio gånger detta antal. Bara överfallsvåldtäkterna står för mer än 1000 om året, nämligen i genomsnitt tre om dagen.

I Danmark anmäldes cirka 17.000 fall av våld. I Sverige ligger siffran under dessa år på ca. 110.000. Det är något som har gått helt galet på andra sidan Öresund.

Sverigedemokraterna
Vid senaste valet till riksdagen lyftes en flik av ett system som felar fruktansvärt, när det gäller att tillgodose alla synpunkter som kommer till uttryck på ett demokratiskt sätt.

Sverigedemokraterna nekades tillträde till den slutliga partiledardebatten, trots att opinionsundersökningar visade att de var på den fina sidan av de fyra procent som är tröskelvärdet i Sverige. Sverigedemokraterna hade mer än svårt att få in annonser i dagspressen, oerhört här hemma.

Lägg till detta en bristfällig röstningsmetod, där väljarna själva måste ta med eller själva ta valsedeln för just det parti som väljaren vill stödja. Mest skrämmande blev det när den sittande statsministern Fredrik Reinfeldt efter flera politiskt motiverade angrepp på Sverigedemokraternas valmöten (efter ett formellt avståndstagande från våld) inte ansåg att Sverigedemokraterna borde vara "förvånade" om de begicks våld mot dem själva eller deras möten.

Det är hög tid att den danska pressen får upp ögonen för vad Sverige har utvecklat sig till. Tack till TV2 Lorry.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Vad vet vi egentligen om de hundratusentals syrier som den svenska regeringen nu öppnat gränserna för? Att det blir många kan man förutsätta, med invandringen från Irak som facit. År efter år kommer nya anhöriga därifrån, med fribiljett till livslång försörjning.

Videon kan ses med engelsk text hos Vlad Tepes och utskrift av texten finns hos GoV.

6 Kommentarer:

Berit sa...

"Och det sprider ju mycket peaceful fred."

Fred definieras enkelt som "avsaknad av våld". Det kan åstadkommas genom att vi respekterar varandras styrka och inte försöker tvingar andra att underkasta sig.

Eller......Karl Marxs definition av Fred var "avsaknad av motstånd mot socialism".
Jag tror att det kan tillämpas i dag men byt ut Socialism mot Islam.

Knute sa...

Mental stalinism

"Den sista tidningen som jag jobbade för har också de stängt dörren för mig professionellt då det börjar bli känt att jag skriver krönikor för Avpixlat... Man ber om ursäkt och ber mig att inte ta det personligt.

Undrar om det finns något annat land vars folk är sååå rädda för denna osynliga politiska korrekthet? Som jag förstått det innebär det att man till varje pris vill undvika att kallas rasist eller invandrarfientlig för att man har vågat se kopplingen mellan vår underliga migrationspolitik och fattigdom, bostadsbrist, segregation, arbetslöshet och kriminalitet. För hotet är osynligt. Det politiskt korrekta har fått ett eget liv i människors hjärnor. Det är inprogrammerat i vårt medvetande på det mest förrädiska sätt. Inte genom någon koran- eller bibelskola utan varje dag från tv och tidningslöpsedlar. Den är inte fysisk men rädslan är reell.

Det är människor som min granne som får betala priset för medias och politikers fortsatta mörkläggning. För vänsterns sjukliga behov av att känna sig goda. Dom tror verkligen att de är goda och slåss mot rasism och för att ta hit ännu mer folk utifrån. Alla vet att utanförskap, fattigdom, segregation och kriminalitet är resultatet av vår vansinniga migrationspolitik. Av någon anledning går de flesta människor med på denna tysta överenskommelse, för vem vill kallas något annat än god? Alla vill vara goda utom Kung Ondska, ledaren för gänget här på Seved, han väljer medvetet att vara ond. Det är lätt dessutom för han får inget motstånd. Samhället skyddar honom och hans rättigheter. Han ska inte behöva utsättas för att bli offentligt uthängd, han “har rättigheter”.

http://avpixlat.info/2012/08/12/lycklig-trots-allt/

http://snaphanen.dk/2012/08/11/broderskabets-infiltration-af-u-s-a/

Knute sa...

Stockholm: 5 våldtäkter om dagen

Swedish Journalists’ Worst Nightmare: The Truth

Rape jihad in Denmark: More than half of all convicted rapists have immigrant backgrounds. Iraqis, Iranians, Turks and Somalis dramatically overrepresented…

Oslo, Norway: 69 percent increase in rapes (76 rapes in 91 days). Share of non-Westerners among ‘attack-rapists’: 100 percent.

Stavanger, Norway: Nine out of ten rapists are ‘men from minority groups’

Norway: Muslim rapist tells victim that in Islam, women have no rights

http://www.politisk-ukorrekt.dk/?p=2594

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Anonym skriver i en borttagen kommentar:

"Nu återstår bara att skapa beväpnade medborgargarden då inget Hemvärn kommer att sättas in och "rättsapparaten" inkl. polisen är korrupt. Hemskt är det, men sådan är min åsikt."

Din kommentar kanske borde publicerats, men den innehöll dessutom ett par rader kunde tolkas som uppmaning till våld.

Knute sa...

Aldrig har så många asylsökande kommit till Sverige som nu

http://snaphanen.dk/2012/09/08/hovedet-pa-sommet-sverige/

Riksdagens lyckade mordförsök på en nation:

Cirka 175.000 asylsökare väntas det närmaste året. Samtidigt ökar antalet familjeföreningar till en rekordnivå. Det beror på att Migrationsdomstolen i våras slog fast att det inte krävs pass. Vilket samhällsexperiment! Och det enda alternativet, Sverigedemokraterna, ligger och stampar på 5 procent.

Man kan inte diskutera dessa frågor i Sverige...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.