07 augusti 2012

'Operationen lyckades - patienten dog'

Öppna gränser är en utopisk idé som kolliderar med äganderätten. Spydpigen:

“Föreställ dig att du vaknar söndag morgon och på din tomt står ett par husvagnar. Under dagen kommer det fler, först 20, därefter 40, så 80. Och fler ska komma, och ingen har bett om lov att parkera. Någon toalett finns inte, alltså blir din äng och omgivningen ständigt gödd med avföring. Det grillas, matrester kastas bort och människorna i husvagnarna hörs. Dagen lång. Så gick det för en bonde i Wallis i Schweiz.”
Uriasposten:
“Framträdande svenska liberalister har nyligen bildat nätverket 'Migro', som på fullaste allvar argumenterar för fri invandring. Ett enkelt sätt att slakta statssocialismen en gång för alla, men också lite som 'operationen lyckades - patienten dog'.”
Ja, nog kan en “generös migrations­politik” syfta till att urholka välfärdsstaten och de svenska kollektivavtalen. Men det är knappast huvudmotivet, för om inte trygghetssystemen fanns skulle ju massinvandringen upphöra av sig själv, och de som speglar sig i sin egen godhet bli utan jobb. Nej, de är så självbelåtna att de tror att Sveriges likriktade politiskt korrekta kultur tål hur mycket kulturberikning som helst.

Ordet liberal kan tydligen användas både till det ena och det andra, t ex att införa sharia. Men liberalism borde rimligen innebära att slå vakt om våra mänskliga rättigheter och friheter, och det gör vi inte genom att vara hela världens socialkontor och fristad för terrorister och kvinnohatare.

Många europeiska politiker som hör till den marknadsliberala planhalvan har sedan länge genomskådat “mångkulturen”. Men inte i Sverige, här har det bara handlat om att frysa ut Sverigedemokraterna. År 2001-2011 var Dansk Folkeparti omhuldat stödparti åt den borgerliga regeringen. Resultatet ser vi nu: andelen icke-västliga invandrare är dubbelt så stor i Sverige. En klen tröst för danskarna, invandringen gör även Danmark till ett fattigare land.


15 Kommentarer:

Anonym sa...

Att vara emot islam innebär inte nödvändigtvis
att man är för svensk nationalism...

Jag ser inte vad du propagerar att erbjuda människor som religion. Islam erbjuder en religion (må hända en kass sådan) Vad erbjuder Du?
Svenskhet?
Kristendomen av Svenskheten--i så fall får du skala bort "svenskheten", som inte är en religion.

Knute sa...

Vad då erbjuder? Jag erbjuder frihet från tvång, det som liberalismen egentligen borde stå för men inte gör. EU-staten och svenska staten tvingar på oss öppna gränser. Sveriges välfärdssystem drar till sig den överbefolkade världen som en honungskruka utan lock.

Islam gör det förstås ännu värre. Om de som invandrar insisterar att bära med sig denna tillbakasträvande ideologi så går vårt samhälle i baklås, liksom det gått i deras hemländer efter att araberna erövrade dem från fredliga kristna och buddhister.

Vi kan tacka kristendomen för framstegen i Västerlandet. Likaså har det gått framåt för det hinduiska Indien men bakåt för det muslimska Pakistan. Eftersom det är samma folkslag är det ännu ett bevis för islams fördärvliga inflytande.

Knute sa...

Sverige - en fristad för jihadister

Myndigheterna och den skrivande klassen närmast VILL ha en sådan utveckling. Det är det fasanfulla med den svenska experimentet.

Sverige utvecklade folkhemmet, och nu vill man utveckla Sverige till det första folkhemmet i den globala tidsåldern.

http://www.document.no/2012/08/sverige-et-fristed-for-jihadister/

Anonym sa...

Poängen är att svenskheten inte är svaret till människors behov av religion. Du ska propagera för kristendomen, istället för svenskheten när människor ropar på religion.

Som kristen, inte nödvändigtvis som svensk, har du ansvar för att alla människor på jorden har det bra och att tillskriva eventuella bragder av svensken i norden, till Jesus Kristus. Du skall icke ropa "hurra vad bra vi är" när du blir rik genom att korrumpera muslimska länder...men väl dela med dig din "vishet" så att de inte dödar sina kristna där, och eventuellt kommer att anamma din livsåskkådning (lika med kristendomen's och ej svenskhet a la hitler)... Jorden inklusive norden tillhör Gud, och Jesus Kristus. Dess resurser skall inte missbrukas (inte ens av "visa" svenskar).

Knute sa...

Absolut, förändringar kan bara komma inifrån den enskilde människan, Gudsriket är inom dig, sa Jesus. Politiska ideologier bör inte sluka människors religiösa krafter och dyrkas som gudar.

Men Anonym, smutskasta inte svenskarna. Många var tyskvänliga på 1930- och 40-talen, men Hitler hade ytterst få anhängare. Svenskarna vände ryggen till nazismen. Det ingår liksom inte i svenskheten att bygga koncentrationsläger. Däremot verkar det ingå att huka och knappt våga viska, då och nu. Det var inte många som höjde sin röst mot nazismen. Likadant med kommunismen, den som kritiserade den riskerade sin karriär. På universiteten sitter fortfarande idel marxister. Och nu har islam-nazismen drabbat oss, samma visa.

Anonym sa...

Jag älskar Sverige och Svenskar. Mitt inlägg handlar inte alls om huruvida svenskheten är samma som rasism (min svenskhet är inte det exempelvis), men väl varför vissa svenskar inte tar på allvar människors behov av religion.

Svaret på behov av religion från svenskar, bör vara entydigt. Kristendom. Inte laicism, inte demokrati, inte svenskkultur (inte ens julbord, eller jultomten, men väl julen) eller annat jordiskt. Människans behov att överleva gentemot tiden transcenderar förgängliga saker, eftersom människor vill ha standarder i alla frågor som berör familjers överlevnad, t.ex. regler för hur man beter sig i familjer, regler hur man bildar familjer, regler för sex, etc. Det är kristendomen som har svar på dessa överlevnadsfrågor och även islam har sina svar på dessa frågor. Inte svenskheten. Inte vetenskapen.

Då hoppas jag att vi har åtminstone rett ut missförstånd som har ursprunget i språkbruket.
Jag tackar för att du tillät mig att komma till tals.

Knute sa...

En anonym kommentar togs bort på grund av befängda Hitlerjämförelser.

Anonym sa...

Till den andre Anonym:

Jag har inte propagerat för svensk kulturs överlägsenhet eller visat rädsla för invandring av andra "kulturer".

Tvärtom, jag propagerar bara för Kristendomen's överlägsenhet och en civiliserad (ej beväpnad) kamp för att kristna ska ha det lika bra i muslimska länder som muslimer har det i länder med kristen tradition. Nej, jag är inte lika rädd för islam som för fegheten av svenskar som inte står för kristendomen, och propagerar istället för svenskhet som svar till islam. Vad är svenskhet? Du kan inte bemöta en världsreligion med "svenskhet" och försvara din lycka i norden i den lilla extra slanten du har i byxfickan idag. Det gör du genom att ha en icke-korrupt export politik som inte gör affärer med länder där kristna förföljs som stolt kristen, genom att inte ge mutor till diktatorer i muslimska länder för att du ska kunna skövla jordens naturtillgångar här i norden billigt, etc. Din vishet som du har kristendomen att tacka för i norden är du skyldig att även använda för att rädda hela jorden, bäst du kan. Inte bara norden och den vita rasen däri.

Jag har inte för avsikt att lägga mer kommentarer. Tack för mig (igen).

Knute sa...

George Carlin - Saving the Planet

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=eScDfYzMEEw

Knute sa...

Egyptiskt matprogram där hatet sprutar upp ur stekgrytan. Bon appetit!

http://snaphanen.dk/2012/08/07/mellemostkonflikten/

Knute sa...

Pia K går som DF-ordförande

Pia Kjærsgaard avgår och efterträds av Kristian Thulesen Dahl. Tyvärr blev det inte Morten Messerschmidt, en politiker med egenskaper värdig en partiledare, ja en statsledare.

http://everykindapeople.blogspot.se/2011/10/messerschmidt-hogt-pris-utan-effekt.html

http://hodja.wordpress.com/2012/08/07/pia-k-gar-som-df-formand/

Knute sa...

Hetslagstiftningen är beroende av den politiska majoritetens moraluppfattning. I Sverige är den just nu på de homosexuellas sida, men när muslimerna blir fler kan det ändra sig. Muslimer kan hävda att det är hets mot folkgrupp att formulera sig kränkande om att de i sin tur formulerar sig kränkande om homosexuella.

http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.1028155-ivar-arpi-hetslagar-slar-mot-alla

Anonym sa...

Egentligen är det inte svårare än att om någon försöker att stjäla dina tillgångar, våldta dina kvinnliga familjemedlemmar och döda dig så stoppa honom.

Vi hittar skriven text för allt detta i muslimernas heliga skrifter så deras avsikt och rätt till detta behöver vi inte tveka om. Resten är självförsvar. När så muslimerna har skaffat interna bundsförvanter i Sverige så gäller det även de som vill hjälpa till att skada oss. Det är inte så svårt att inse att någon låtsasvän i himlen inte är lösningen på problemet utan insikt om problemet och sluta blunda för det. // Peter

Knute sa...

Skattefinansierad invandring oliberalt

"Det är fritt fram för dig att vara en god människa, att kläda den nakne, skänka pengar till behövande, att ge invandrare mat och bostad. Men det är INTE liberalt att tvinga andra att göra det. Tänk att det ska vara så svårt för liberaler att förstå det."

http://pophoger.blogspot.se/2012/08/von-mises-skattefinansierad-invandring.html

http://www.mises.se/2012/08/06/migro-se-det-icke-liberala-manifestet/

Knute sa...

Media piskar upp hatstämning för Lööfs slöseri samtidigt som mångmiljardbelopp - våra skattepengar - sprutar ut över Reinfeldts invandrade legala och illegala bidragsöverklass. Men om det tiger de, media.

http://adderat.blogspot.se/2012/08/njutning-hatstamning-och-skatter.html

800 000 pensionärer får 7800 kr i månaden, samtidigt som invandrare får 21.800 skattefritt plus 259.000 kr retroaktivt.

http://kentekeroth.se/2012/08/16/dagens-mangkulturella-skord-3/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.