30 september 2012

Inkomstbringande att ha flera uppehållstånd samtidigt

Ett stort antal asylsökande har försökt lura till sig asyl i Danmark genom att utnyttja ett hål i kontrollen. De försöker få asyl trots att de redan har uppehållstillstånd i ett annat EU-land. Om de har tur med knepet kan de få sociala förmåner utbetalade i flera länder.
Enligt polisen finns de asylsökande bedragarna särskilt bland somalier. Det rör sig om flera hundra (i Sverige kan man förmoda att det rör sig om avsevärt fler).
Många av dem har uppehållstillstånd i Italien eller Grekland. Det visar sig att människor ofta söker asyl under olika identiteter, vilket gör att myndigheterna inte har en chans att upptäcka bedrägeriet.

Om de bara kan uttala ordet "Asyl", så kan de få evigt uppehåll på fast kontanthjälp på ca. 12.000 danska kr/månad plus det lösa.
Det är kanske värt att tänka på att de får dubbelt så mycket varje månad som en dansk pensionär som genom 50 år med slit har byggt Danmarks värden. Full folkpension är ca. 5.500 kr/månad.

En asylansøger får det dobbelte af en folkepensionist
Asylsvindlere hæver sociale ydelser i flere lande

Aldrig tidigare har man hämtat hem en helt ny by, lika stor som antalet invånare!

Det är första dagen i Glava, de har just kommit, men klagar redan på att de ingenting har att göra. Inga gator, inga spel, ingen dator, och – ve och fasa – inga supermarkets, bara en lanthandel!
 

  "Exotisk resa på hemmaplan" skriver tidningen. Nu kan showen börja.

29 september 2012

EU - en växande totalitär mardröm

    En varnande uppenbarelse av apokalypsen:

“Den 'före detta' maoisten och talesmannen för eliten, José Manuel Durão Barroso, ordförande för Europeiska kommissionen, och hans medhjälpare har beslutat att EUSSR-byråkratin borde stjäla mer pengar från européerna de närmaste åren. Förmodligen behöver de utse fler ickevalda själssugande ligister att härska över massorna.

För Sveriges del betyder detta att avgiften/skatten på 30 miljarder kronor kommer att öka till cirka 40 miljarder kronor. Det är en massiv ökning av EUSSR-konfiskering från det svenska folket. Storbritannien, Danmark och Tyskland är andra länder som står inför höjda kostnader utan att få andra fördelar tillbaka än glädjen att lyda ännu fler kommissarier.

Personligen ser jag den delvis socialistiska och delvis fascistiska Europaunionen som det största hotet mot Sverige och det svenska folket sedan den konstige österrikiske målaren lät sina stormtrupper löpa amok över hela Europa - och kanske det största hotet någonsin.”

I och för sig låter 40 miljarder om året ganska lite om man jämför med vad folkinvandringen kostar - kanske 300 miljarder? Men indirekt ligger EU även bakom detta. Om nationalstaten hade fått behålla sin suveränitet hade möjligen våra politiker kunnat hålla bidragssökare, kriminella och islamister utanför gränserna.


Tjeckiens president blev igår beskjuten med luftpistol när han skulle inviga en bro. Han skadades inte av kulorna, och sa "Jag skulle gärna ha slagit tillbaka men hann inte". Vaclav Klaus har gjort sig känd som en provocerande och frispråkig man som inte drar sig för att kritisera det som pågår inom EU.

"Den nya satsningen på en EU-federation, komplett med sin egen statschef och armé, är slutfasen av förstörelsen av demokratin och nationalstaten," varnar Klaus.

"När jag satt bredvid José Manuel Barroso, Javier Solana och andra EU-representanter blev jag nästan galen när jag hörde vad de sa," sa Klaus till den tjeckiska tidningen Lidové noviny.

Vaclav Klaus är ett ljus i EU-mörkret och man är därför rädd att han kan sätta käppar i hjulet genom att uttala sig offentligt. Vid ett möte med medlemmar i Europaparlamentet på slottet i Prag blev han attackerad på det grövsta. Och när han talade i EU-parlamentet möttes han av burop och Håll tyst!

EU:s konstruktion liknar Sovjetunionen. Ingen ska slippa undan, varken människor eller djur. Allt och alla ska bokföras och förses med GPS-sändare. Kontrollapparaten utvidgas på grund av folkvandringen från länder utanför EU. För att upprätthålla skattetrycket krävs angiveri och övervakning.


28 september 2012

Tintin nära att bli utvisad häromdagen



Kan detta vara förklaringen?



I samma seriealbum, "Det svarta guldet" från 1950, kör Dupondtarna en jeep genom öknen och kommer in i en stad där de krockar med en moské. Tiderna ändras, den tidens godmodiga naivitet är för evigt försvunnen. Eller kanske serietecknaren Hergé inte var så naiv ändå. Man kan jämföra med boken "Tristes Tropiques" från 1955 av socialantropologen Lévi-Strauss. Vem skulle idag våga vara lika spydig:

"Om en vaktpost skulle bli religiös, förefaller islam vara den idealiska religionen: att strikt följa reglerna (böner fem gånger om dagen, var och en kräver femtio knäböjningar), detaljerade regler om renhet (rituella tvagningar); manlig promiskuitet i det andliga livet vid utförandet av religiösa förpliktelser, och inga kvinnor."

Nu försöker man bortförklara sådana iakttagelser med "islamofobi", eller lite finare, ett "kolonialistiskt perspektiv", men de blir inte mindre sanna för det.


Tintinbilden är tecknad av Niels Thomsen.

27 september 2012

EU-staten marscherar med förbundna ögon på en väg kantad av lögner

Takuan Seiyo är en Europafödd amerikan som bor i Japan. Här följer en snabböversättning av några valda avsnitt ur en imponerande essä som han publicerat på Gates of Vienna:

“Var finns symbolen för dem som kämpar för frihet? Var finns den moraliska rörelsen för frihet och ett flammande fördömande av påtvingad mångfald och jämlikhet?

Här är ett tips: Omslaget till spanska översättningen av Hans-Hermann Hoppes Frihet eller Socialism. Detta är första gången jag har sett knuten näve användas i Väst som en symbol för kampen för frihet, och inte för jämlikhet. ...

I Västeuropa är folken avväpnade och psykiskt kastrerade, eller inte långt ifrån. 50 år av en ohindrad Lång Marsch genom utbildningssystemet har avskurit två västerländska generationer från alla källor till visdom och förnuft. Väst har frusit fast i ett infantilt tillstånd. ...

Det är bortkastad energi att att kämpa mot den progressiva vänstern och dess mångkulturalism och förskönande definitioner av rasism, mångfald, delaktighet, jämlikhet, fred och rättvisa. Galenskap kan ändå inte botas genom argument. Staten och dess gigantiska förlängningar såsom Europeiska unionen är huvudfienden och viktigare.

Personlig energi används bättre på att uppnå klarhet om den moderna västerländska staten, skaka av sig illusioner, dra sig undan från statens system, odla inre frihet, upprätthålla en andlig praxis för att ladda upp sin vilja att leva i frihet, bygga gemenskap och nätverk bland likasinnade och bida tiden tills staten kollapsar, och förbereda sig för att bygga upp igen från vraket. ...

Liberaler som tror att vänstern väljer att skydda deras liberala värderingar i stället för att odla och skydda islam, kommer att få sig en överraskning. Den counterjihad-aktivist som inte är en anti-tredje-världen-invandringsaktivist - dvs 'rasist' enligt det rådande språkbruket - kommer att se sitt land översvämmat av Uttar Pradeshis, polynesier och Zulu även om hans ståndpunkt om islam är den som gäller. Och om han inte är en anti-stat-aktivist också, även om han är mot invandring, kommer staten ändå att krossa honom.

Försvararen av kapitalismen som skriker över kommunistiska Occupy men inte skriker med dem på banksters, kan rädda sitt land från undergång genom kommunisterna, men inte från ruin av banksterna. Den ekonomisk-frihets-aktivist som inte är en reaktionär kulturaktivist kommer att krossas av de öppna gränser och den frihandel han förespråkar, och kommer att se den lägsta barbariska gemensamma nämnaren regera. Men den socialkonservativa, familje-värden-krigare som inte är en vit etnisk aktivist kan vinna abortkampen, men kommer fortfarande att hamna i Haiti även om han bor i Maryland.

Den franska kvinna som kämpar för att hålla sitt land franskt men inte bryr sig om Amerika förblir vitt och konservativt förlorar Frankrike även om hon betvingar jihad i Frankrike - för US Marines Rainbow Coalition kommer av lojalitet att landa i Marseille för att hjälpa hennes fiender. Men den amerikansk patriot i sin befästa gömställe som tror att han kan bygga upp sitt land efter en implosion (populärt kallad SHTF) men inte har något intresse i sitt europeiska kulturella arv kommer en dag vakna upp på en barbarisk stäpp.”




26 september 2012

Obamas ambition

Efter att ha iakttagit hans beteende de senaste åren och läst allt jag kommit över om hans bakgrund, tror jag att motivationen bakom Barack Obama är att han inte har någon ambition, och det som driver honom är ett liv fyllt av fritidssysslor, rikedom och inget ansvar ... Vid Columbia  var han så oengagerad att ingen minns honom. Vid Harvard utsågs han till ordförande för Law Review, där han aldrig skrev något, säger Eric Homes i den här artikeln.

Helles blå øjne

Statsminister Helle Thorning-Schmidt: "Min man är inte homosexuell." Rättare sagt, inför de danska skattemyndigheterna är han det. Om det nu skulle vara så att han lever i ett fast förhållande någon annanstans i världen behöver han ju inte betala skatt. Tydligen var det hans revisor som kom på idén. Men inför journalisterna och väljarna lever han ett bra familjeliv i Danmark.

Polemiken: "Alltså en dubbel Orwell med skruv. Allt annat inklusive den löjliga kommissionen är bara spinn för att flytta uppmärksamheten och hjälpa de röda.
Thorning står och ljuger oss rätt i ansiktet, men om sättet man avslöjar det på är viktigare än ATT hon gör det, har det demokratiska samtalet ju reducerats till ett snicksnack om skönhet. Om det cementeras att det är OK att prata osant bara man gör det med plirande ögon och fint läppstift, medan det omvänt är illegitimt att bli arg eller grov i sin reaktion på fräckheten, har vi infört Lögnens Imperium, där prat är allt och verklighet ingenting."

Skatteaffären är inte precis populär bland de danska sossarna, eftersom de liksom de svenska gillar när folk betalar höga skatter. Man kan säga att deras ledare har fått sin Tobleronestämpel (syftar på att Mona Sahlin använde statens kontokort för att köpa choklad av märket Toblerone för 50.000 kr). Omnial skriver:

"Alla och envar vet vid det här laget att Helle Thorning-Schmidt ljuger nästan varje gång hon öppnar munnen, men jag måste reagera när det blir för tjockt, och det gjorde det igen förra fredagen vid socialdemokratiska partikongressen, då statsministern talade om sin mor, hennes ekonomi och på det hela taget, måste man förstå, de eländiga förhållanden familjen levde under i Ishøj.

För det första växte Thorning-Schmidt inte upp i en vanlig familj. Tvärtom tillhörde hennes familj förmodligen de allra rikaste i den danska befolkningen. I varje fall var det nog bara ett fåtal barn som tillbringade sin tidiga barndom i ett nybyggt 250 kvadratmeter stort arkitektritat hus med tre badrum, bastu och havsutsikt, och vars föräldrar var direktör för Illum (fadern) och kontorschef. Ishøj hade då inte mycket gemensamt med den förort den är idag. Således fanns det inga subventionerade sociala bostadsområden, liksom det bara bodde några få invandrare bland de ca. 5000 invånarna.

För det andra är det inte sant att Helle Thorning-Schmidts mor efter separationen från sin man var ensam försörjare för då 10-åriga Helle och hennes bror. Mannen stödde nämligen ekonomiskt sin hustru och sina barn - som hade flyttat till en närliggande lägenhet på 100 m² med swimmingpool i källaren. Det berättade Thorning-Schmidts mor: "Men vi har alltid haft tillräckligt med pengar. Vi fick också bidrag från min man."

25 september 2012

Ny trafikregel: fritt fram för demonstrationsledare att agera som jihadkrigare

. . . . .Argumentering à la islam:

Malmöpolisen arresterade i söndags en man för att ha uttalat sig nedlåtande om den så kallade profeten Mohammed och därmed stört den allmänna ordningen! Att han blivit sparkad i magen av ledaren för det muslimska protesttåget såg polisen genom fingrarna med. Myndigheterna har helt klart tagit ifrån svenskarna deras land och gett bort det till främlingar.

Som statsminister Tage Erlander sa det sista året han regerade: "Oh Nej Nej, för tusan. Ta för Guds skull inte in något folk därifrån, ty då skulle de ju ta med sig sin islamiska religion hit också, där vi har fri kristen religion. Det skulle ju då bliva rena katastrofen för det svenska folket."

"Det är så skönt med alla arabiska värderingar som strömmar till väst. Det går helt enligt planen: alla är i fara överallt. Hjärtliga gratulationer till fredens religion. Sammanhållningen i väst är fullständigt krossad. Den vanliga medborgaren är fullt medveten om att man inte kan lita på någon som helst," skrev Universalgeniet för några år sedan.

24 september 2012

I Malmö går polisen på kurs och lär sig "artig arabiska"

Muslimer i Malmö demonstrerade igår mot Muhammedfilmen. En svensk kvinna gav dem fingret när hon passerade demonstrationståget. Hon skriver:

"En man med en armbindel som verkade vara någon intern vakt gick hotfullt fram till mig men när han såg att jag lugnt och stilla tittade tillbaka och inte lät mig skrämmas gick han förbi. Sen blev jag omringad av några storvuxna arabiska män i 20-30- åldern. De skriker okontrollerat och en tar tag i min arm och rycker våldsamt flera gånger. Jag säger till honom att han bryter mot svensk lag och att han inte har rätt att angripa mig.

Då kommer mannen med armbindeln tillbaka. Nu i sällskap med en blond polisman. Polismannen säger till mig att “vi har yttrandefrihet här i Sverige” och att det är förbjudet att visa fingret. Jag säger att jag till skillnad mot demonstranterna är för yttrandefrihet och att jag har rätt att visa mina åsikter så länge jag inte stör demonstrationens rätt att få fram sitt budskap.

Då säger polismannen till mig att jag just har brytit mot lagen om hets mot folkgrupp. Han vägrar att uppge hur jag på något vis skulle ha uppträtt rasistiskt trots att jag ber honom. Under tiden står de arabiska männen i närheten och hör hur jag blir upptuktad av svensk polis. Jag säger till polismannen att jag nyss blivit attackerad av några män och att de var nära att slå mig. Då säger polismannen att om jag på något vis visar mitt missnöje med demonstrationen ska ha han personligen se till att “något värre händer mig”. Detta är inget annat än ett hot. Jag ber att få hans namn eller identifikationsnummer och säger att jag ska anmäla det som nyss har hänt. Han verkar inse att han gått för långt och börjar sen tala om hur barnslig jag är..."

Nu kan Malmöpolisen snart säga "Får jag, vantrogne väktare av ogudliga lagar, få lov att kliva in i ert kalifat?" på perfekt arabiska. Vore det inte bättre om invandrarna lärde sig svenska? Och svenska värderingar?

23 september 2012

Survivor, Texas-stil

I dag ger vi oss av på vår årliga biltur över kontinenten och det kommer förmodligen inte att bli mycket skrivet på bloggen för min del på ett tag.

TV-shower som  "Survivor" är populära och i Texas planerar man att göra en show med titeln:
"Survivor, Texas-stil!" men jag kommer INTE att delta i den.

De lyckliga tävlande kommer alla att starta  i Dallas, köra till Waco, Austin, San Antonio, sedan över till Houston och ner till Brownsville. De kommer därefter att fortsätta till Del Rio, El Paso, Odessa, Midland, Lubbock och Amarillo. Sedan kommer de att köra vidare till Abilene och Fort Worth. Slutligen tillbaka till Dallas.


Var och en av de tävlande kommer att köra en skär Prius med 13 dekaler, där det kommer att stå:

 "Jag är Democrat"
 "Amnesty för Illegala"
 "Jag älskar Dixie Chicks"
"Bojkotta nötkött"
"Jag röstade på Obama"
 "George Strait suger" *
"Välj Obama  2012"
 "Rösta på Eric Holder som Texas guvernör"
"Rosie ODonnell är född i Texas "
 "Jag älskar Obamacare och Chuck Schumer"
 "Barney Frank är min hjälte"
 "Jag står på samma sida som Jane Fonda"

och den sista dekalen är ...
"Jag är här för att konfiskera dina vapen"

Den första tävlande som kommer tillbaka till Dallas levande vinner.
God Bless Texas and God Bless America!

via e-mail från Lew,  och för er som vet lika lite som jag:
* George Strait sjunger Country and Western

22 september 2012

Vildar

Gång på gång försöker media och "experter" få oss att tro att islam är fredens religion och att de allra flesta muslimer bara vill leva lugnt och fridfullt.  Och även om det kanske är sant är det ganska meningslöst eftersom det är fanatikerna och de militanta islam som härjar i världen.  De är de som halshugger, mördar, gapar och skriker, bränner och våldtar och systematiskt slaktar kristna och andra icke-muslimer på ett 50-tal platser runt om.

Om det finns en tyst, fredlig majoritet saknar det betydelse, för den är i så fall kuvad och ovidkommande. Vi har sett det upprepade gånger med andra folk som tex. Tyskland eller med   Ryssland som bestod av ryssar som bara ville leva i fred, men de ryska kommunisterna var ansvariga för mordet på cirka 20 miljoner människor. Den fredliga majoriteten var irrelevant. Kinas enorma befolkning var också fredlig  men de kinesiska kommunisterna lyckades döda 70 miljoner människor. I ett oändligt antal länder ser vi hur fredsälskande människor dör därför att de inte tar ställning och agerar i tid.

Muslimer protesterar en film som förlöjligar islams brutala framfart och intoleranta karaktär genom att få raseriutbrott och hotar med att döda filmproducenten.
"Hur vågar du kalla mig mördare! Jag ska döda dig!"

Pew Institut frågade muslimer i olika länder om vad som kan betraktas som lämpliga straff för de som bryter mot lagen. Här kan ni se vad de primitiva muhammed-dyrkarna  favoriserar:


Vi fortsätter att importera människor från denna tredje-världens stenålderskultur och deras inflytande kommer att göra våra liv sämre över lag.

Västerländsk civilisation har utvecklats under hundratals år, med början under upplysningstiden. Förändringen har inte skett över en natt och man kan inte förvänta sig att någon från tredje världen automatiskt ska bli en produktiv medlem av vårt samhälle bara för att han hoppar av ett tåg eller en läckande båt och börjar ta emot socialbidrag. Han vill behålla sin stenåldersreligion som han är van vid och i många fall också förstöra så mycket som möjligt av det nya samhället som nu föder honom.
Våra världar är fundamentalt oförenliga.Vi kan inte tro att vi bara kan ge dem demokrati och titta på hur vårblommorna plötsligt slår ut.  De har inte kämpat i hundratals år för frihet i tanke och skrift och de har ingen aning om vad det innebär. Vi kan ge dem subventioner och de kommer ända att hata oss, därför att de inte förstår att vi inte vill ha deras primitiva religion och dödskultur.
De kan inte förstå att deras kultur och "religion" står i fullständigt motsatsförhållande till den  frihet och välstånd som de njuter av i västvärlden.

Och...vi har en tendens att rynka på näsan åt att man hugger huvud och händer av folk...stenar dem till döds och syr ihop blygdläpparna på kvinnor...

21 september 2012

Den Obama du inte känner


Hur mycket av hans historia kan backas upp med fakta?
Washington Examiner har under flera månader undersökt Obamas bakgrund och den image han vill att vi ska köpa och presenterar en lång och utförlig redogörelse.



Obama kallar sin uppväxttid svår, men i själva verket var han mycket priviligierad.
Michelle försöker få dem att framstå som 'folkliga' och att de växte upp utan särskilt mycket prylar och hon illustrerar detta genom att berätta hur Barack körde omkring i en rostig bil och att deras familjer inte hade mycket pengar men i stället slösade de med kärlek

Examiner håller med om att uppväxten kanske var tuff, med tanke på  skilsmässor och omställningar, men rent ekonomiskt hade de inga problem.

Området i Indonesien där Obama levde tillsammans med sin mamma och styvfar var det mest exklusiva i Djakarta. Han skickades senare till sina morföräldrar i Hawaii där mormor var vice VD för en bank och senare gick han på Universitetet i Columbia och Harvard som anses bland de allra 'finaste'.

Obama  undervisade och arbetade med ungdomar från fattiga områden, medan han själv bodde i höginkomsttagarnas kvarter. Time Magazine försökte få oss att tro att han var en "rock star professor, och att de kurser han undervisade i var mycket populära, men en utvärdering från den tiden visar att  bara var en tredjedel av eleverna rekommenderade hans klasser.  Under de sista 5-6 åren rankades han bland de minst populära av alla professorer. Han kom till klassrummen, gav sin lektion och försvann sedan och skrev aldrig några artiklar i facktidskrifter vilket var kutym bland andra som undervisade i juridik.

Examiner påstår att det är stor skillnad mellan Obamas eget minne om de arbeten han utförde under den tiden och vad man verkligen kan hitta i skrifter och dokument.

I "Dreams from my father" skriver han att han arbetade mest med församlingar och kommunala grupper, män och kvinnor som byggde vårdkliniker, livsmedelsaffärer  och hem i fattiga områden. Men Examiner har domstolsdokument som visar att han försvarade hyresvärdar (sk.slumlords)  som skodde sig på sina fattiga hyresgäster och hyrde ut undermåliga bostäder utan vatten och uppvärmning mitt i vintern. Hans klient, en politiskt inflytelserik pastor,  kom undan med bara 50 dollar i böter fast han tvingade alla 15 hyresgästerna ut på gatan.

 Journalisten Robert Fitch skrev att Obamas koalition i Chicago består av svarta som kommit upp sig genom att trampa på de fattiga svarta.

 Man pekar speciellt på Valeri Jarrett som tjänade massor med pengar för egen del i en firma som specialiserade sig på att förmedla federala lån till fattiga.  I sin första valkampanj försökte Obama framstå som en reformator, men han vägrade att utmana Chicagos korrumperade politiska maskineri. Borgmästare Daley var den som var mest känd för att köpa supporters genom att ge dem fördelaktiga politiska positioner.
Valeri Jarrett som nu är Obamas närmaste rådgivare samt David Axelrod och Rahm Emanuel tränades alla av Daley.

Mottot var:"Vi ska straffa våra fiender och belöna de som stöder oss i allt som är viktigt för oss."

Obama bör avgå



Jay Carney, vars jobb är att skyla över, ljuga eller låtsas ovetande om alla klavertramp som Obama gör, har äntligen tvingats medge det som resten av världen vetat hela tiden, nämligen att morden på ambassadpersonal i Libyen var en planerad terroristattack.  "Go to Hell, America"...fast Obama fortfarande antyder att det  orsakades av en videofilm.
Hur de än vrider och vänder på detta inom administrationen visar det att de begått en stor blunder.  Antingen var deras underrättelseverksamhet bristfällig eller så missbedömde de situationen.

En annan allvarlig sak i detta, som man inte framhåller tillräckligt är att Yttrandefriheten i Amerika är en konstitutionell rättighet som till varje pris måste försvaras. Presidenten ska INTE gå ut och be om ursäkt för den friheten! Hans jobb är att försvara de personer som gjorde videon.
Genom att Obama påstår att videon startade våldet i muslimska länder bekräftar han att privatpersoner i USA, är ansvariga för  internationella förbindelser.  Det är lika viktigt att regeringen försvarar Yttrandefriheten som att de försvarar ambassaderna och
administrationens offentliga svar, undanflykter och ursäkter, ska betraktas som tjänstefel.

Länk till video här.

Obamas minnesförlust

När Obama var senator kallade han Bush oansvarig och opatriotisk därför att denne ökade USAs statsskuld med 4 trillioner över 8 år.
Obama använde samma kinesiska kreditkort och ökade skulden med nästan 6 trillioner under 4 år till nuvarande 16 trillioner +.



Sedan uppträder världens smartaste president på David Lettermans show och kan inte ens komma ihåg hur stor  skulden var när han tillträdde presidentposten.



SD-kommentar till finansministerns budgetpromenad



"Jag tycker att borgerliga väljare bör fråga sig själva om alliansens prioriteringar överensstämmer med deras egna. Är det så att man vill finansiera en ständigt ökande invandring genom högre skattetryck, genom en nedmonterad välfärd, eller skulle man kanske hellre se att vi hade en mer ansvarsfull invandringspolitik för att på så sätt finansiera ett lägre skattetryck och en bättre välfärd."

Läs en något mindre inlindad beskrivning av läget: Lågfrekvent krig mot svenska folket

...

20 september 2012

Skjut inte på budbäraren!

Det danska Trykkefrihedsselskabets ordförande Lars Hedegaard fyller 70. Det “firar” den svenska tidningen Dagens Nyheter med en nedrig artikel skriven av en så kallad vetenskapsjournalist. Vetenskapen lyser med sin frånvaro, däremot är hjärntvättsnivån hög. Hon kör med associationstricket att muslimer skulle vara vår tids judar. Men judar förföljs fortfarande, och vår tids nazism är islam.



En kommentar på Uriasposten:

“'En tidning får klä ett extremt budskap i en seriös kostym.' Hmm.. Det är då inte Tryckfrihetssällskapet som predikar könsapartheid, halalslakt, inpackning av kvinnor i svarta säckliknande kläder, förmumning av kvinnor i slöjuniformer. Det är inte heller Tryckfrihetssällskapet som skriver att judar är grisar, apor och åsnor. Inte heller Tryckfrihetssällskapet som vill förbjuda filmer och teckningar och tal som kritiserar eller gör satir om religion. Det är inte heller Tryckfrihetssällskapet som anser att homosexuella och kritiker av religion samt människor som vill lämna en religion ska straffas. Det är inte heller Tryckfrihetssällskapet som motsätter sig demokrati och västerländska frihetstraditioner. Det är inte heller Tryckfrihetssällskapet som bränner flaggor.”
Är var och en som inte stöder islamisk terrorism rasist? Ingen får kritisera islamiskt beteende. Så är det i Sverige, och om Obama får råda blir det likadant i USA. Man brukar säga att USA är före, men vete katten om vi inte var före här.

Obama ser det nog som en bedrift


USA, som länge ansetts som en av de främsta bland industriländer, när det gäller  ekonomisk frihet, har snabbt tappat sin topp-placering under det senaste decenniet. Från 1980 till 2000 var USA ansett som den tredje friaste ekonomin i världen, efter  Hong Kong och Singapore.
I den senaste rapporten om världens ekonomiska frihet från Fraser Institute har USA nu sjunkit  till plats 18, distanserad av  länder som Bahrain, Förenade Arabemiraten, Estland, Taiwan och Qatar.
Nedgången skedde inte över en natt.

År 2005 var USA på åttonde plats och 2009 hade man inte bara halkat efter välfärdsstater som Danmark, Finland och Kanada men också Australien, Chile och Mauritius, länder som valde att inte följa den väg av massiv tillväxt och upplåning som är nu den mest framträdande egenskapen i den amerikanska finanspolitiken
När folk tänker på Kanada, tänker de på socialiserad sjukvård, men i många aspekter av livet, är Kanada mycket mer ekonomiskt fritt än USA.
Den årliga rapporten använder 42 olika variabler som kan delas in i fem olika kategorier: storlek av regeringen, rättssystemet och äganderätten, värdet av landets valuta, näringsfrihet och regleringar.

19 september 2012

Påpeka det uppenbara och du hamnar i blåsväder

Det här sade Romney privat:

"47 procent av befolkningen kommer att rösta på president Obama oavsett vad... Det är 47 procent som är med honom, som är beroende av staten, som tror att de är offer, som tror att det är regeringens ansvar att ta hand om dem, som tror att de har rätt till hälso-och sjukvård, livsmedel, bostäder, allting. Att det är en juridisk rättighet. Och regeringen ska ge det till dem. Och de kommer att rösta på denne presidenten oavsett vad... Det är människor som inte betalar någon inkomstskatt, så vår politik om att minska skatterna når inte fram till dem.
Så i mitt jobb kan jag inte oroa mig över deras röster.  Jag kommer aldrig att kunna övertyga dem om att de ska ta personligt ansvar och ta hand om sina liv. Vad jag måste göra är att övertyga de 5 till 10 procent av de som är oberoende och som tänker sig för och som i många fall går efter känslor -  om de gillar killen eller inte.
"

Det var kanske inte så diplomatiskt uttryckt men det är den alldeles självklara sanningen och pressen går i taket och kallar det världens tavla.

Och det är alldeles riktigt att 47% av befolkningen inte betalar inkomstskatt. Vissa studier säger att det är  49%. Men detta procenttal inkluderar  en massa människor som faktiskt betalar andra former av skatt, som arbetsgivaravgifter, sociala avgifter,  pension och liknande. Pensionärer är också i många fall undantagna från att betala skatt. Ett stort antal av dessa , (pensionärer, egna företagare, småföretagare osv) stöder faktiskt Romney.  Så Mitt Romneys siffror är överdrivna.  Om Obama automatiskt får 47 % är valet redan över.

(10% av befolkningen betalar 71% av skatterna!)


Det finns en annan klass av människor, de som är helt beroende av statlig generositet. Akademiker. Offentligt anställda fackmedlemmar. Människor som har dragit nytta av program som ursprungligen var ämnade som tillfällig hjälp, men som utvecklats till en karriär och ett levebröd för generationer.

En betydande majoritet av dem kommer aldrig att rösta emot Barack Obama,  eftersom de gillar livet precis som det är.  Men de är inte så många som  47%. Och många av dem som inte betalar skatt vill inte se sig själva på det sättet.
Ta er en titt på Obamakampanjens "Life of Julia".  Obama anser att Staten måste hålla Julia i handen från den dag hon föds till den dag hon är begravs. Romney försöker åtminstone övertyga oss om att hans avsikt är att minska regeringens storlek och inflytande.

Men valet i november handlar egentligen inte om hur en person, en President, ska rädda detta land. Det handlar om attityd och vilken sorts liv dess medborgare vill ha.
Vill man ha ett land där framgång bestraffas och hjälplöshet och beroende uppmuntras?



18 september 2012

Nu sjunger det på sista versen

Egypten motstod det mesta fram till år 642, då muhammedanerna invaderade och anställde folkmord och tvingade på landet ett nytt språk, arabiska. Nu är de sista av de gamla egyptiernas ättlingar på väg att drivas ut. Den nye diktatorn Morsi vill ha ett 100% islamiskt Egypten. En satirisk Muhammedfilm har gett honom ytterligare en förevändning att förfölja kopterna.

"Vi har korset och det skyddar oss mot djävulen," sa ett vittne till massakern på kristna i Kairo den blodiga söndagen 9 oktober 2011.

Ja, hur ska man förhålla sig till övervåldet? Vända den andra kinden till? Går det att använda andliga argument mot en så politisk religion som islam? När 20.000 muslimer under ledning av en imam attackerade en kyrka i Kairo, ropade de instängda kristna i kör "Herre, förbarma dig". Mobben utanför ropade i sin tur "Allahu Akhbar, vi offrar vårt blod och våra själar, vi offrar oss för dig, islam".

Blir det giljotiner härnäst? Halshuggning är på uppgång över hela världen. Kristna och konvertiter till kristendomen är i farozonen. Tyvärr har media övertagit den officiella egyptiska historieskrivningen om demokratisering och "arabisk vår", och precis som i fallet med palestiniernas krav på en egen stat, och störtandet av Gaddafi i Libyen, Mubarak i Egypten, och upproret mot Assad i Syrien, talar man tyst om att det i själva verket handlar om islamisering.

Alla religioner förkunnar inte antivåld, medmänsklighet och respekt för varje människas lika värde. Det är bara att läsa Koranen i sin helhet eller den officiella biografin om Muhammad, för att inse att islam är en ideologi som inspirerar, förkunnar och ger order om hat, våld och död.

I Libyen hann islamisterna med att våldta den amerikanske ambassadören, innan de dödade honom (läs kommentar nedan). Anfallet i Benghazi den 11 september var planerat, och inte alls resultatet av någon spontan muslimsk vrede över en Muhammedvideo.

17 september 2012

En del straffar Gud med detsamma

 Från Lahore Pakistan: Flera muslimska grupper och en kristen  höll protestmöten i går mot USA.
En pakistansk islamist dog efter att ha inandats rök från brinnande amerikanska flaggor.



Titta så gulligt

En mamma i Australien som tar kort på sina två barn. Vilken idyll!


Samma skylt, fast på andra språk, finns säkert i Egypten, Gaza, Iran och Syrien också, för dem som tidigt vill träna sina små.

Och kom ihåg, detta är inte hjärntvätt eller indoktrinering! Det är inte för att man vill att ens barn ska bli självmordsbombare eller terrorist... Oh Nej... det är bara deras kultur och kultur får man inte kritisera. Det är både förolämpande och kränkande.
Eller hur?

16 september 2012

Den nya världen

Den gångna veckan har visat oss hur den Post-amerikanska världen ser ut och den består inte av en mängd fördrag som leder till att män och kvinnor från hela världen möts för att besluta hur man ska ge mat till de hungriga, kläder till de nakna, eliminera alla vapen och bannlysa våld från världen. Det är i stället massor av våldsamma barbarer som stormar  ambassader, medan deras utvalda bröder använder det för att förklara för våra dekadenta ledare att den enda vägen som leder till fred är att  vi låter dem bestämma vilka delar av Bill of Rights vi får behålla.

Glöm FN, den Post-amerikanska världsflaggan är inte blå -  det är en svart flagga med Mohammed på.
Det finns långt fler människor i världen som tror på en världsordning baserad på våldsamma fantasier från en galning på 6-hundratalet,  än antalet människor som tror på en världsordning baserad på artonhundratalets europeiska önsketänkande. Och det hjälper att anhängare av sexhundratalets våld mot artonhundratalets internationalism är långt mer villiga att använda dödligt våld för att få sin vilja igenom.
I den nya världsordningen kommer vi att krypa ihop framför våra tv-apparater medan den globala maffian, som består av att de som har flest överlevande barn beroende av  internationella allmosor, talar om för oss vilka lagar de vill att vi ska leva under. Och de kommer inte att vara toleranta lagar, de kommer inte att skydda kvinnor eller homosexuella, än mindre minoritetsreligioner. De  kommer att vara lagarna från den våldsamma majoriteten, inte de kristna eller buddister, eller de fåtal  judar eller ateister, - de kommer att vara islams lagar, eftersom muslimer är villiga att göra vad de andra inte är villiga till - nämligen att gå ut på gatorna och döda för att fastställa dessa lagar.

Låt oss sluta låtsas att om vi kriminaliserar förtal av religion eller åtalar skaparen av Mohammed-karikatyrerna för hatbrott,  gör vi det eftersom vi är toleranta och respekterar religion.  Det kommer att ske därför att vi är rädda för muslimer och vi har rätt att vara rädda för muslimer. Våra ledare är fega ynkryggar vars största rädsla är att bli kallade rasister på kvällsnyheterna och de  har inte någon aning om hur man ska hantera  personer som inte bryr sig ett dugg om det.

Läs resten av Daniel Greenfields artikel här och titta sedan på denna bild från L.A Times.

"Strax efter midnatt i lördags anlände polismän till detta hus i Cerritos -  bostaden för den man som  tros vara filmaren bakom den antimuslimska filmen, som har väckt protester och upplopp i den muslimska världen."


Så här ser tyranni ut. Det är ett foto av en amerikan som förs bort från sitt hem mitt i natten för att  "frivilligt" utfrågas om brott mot staten angående utövandet av sina förmodade rättigheter vad gäller yttrandefriheten - nu obefintlig - för honom och för oss alla. Om detta inte får ditt blod att koka och skrämmer dig från vettet, så vet inte jag.

När en president tillträder sitt ämbete svär han inte en ed att skapa fler jobb, eller stimulera ekonomin eller att sprida jämlikhet.
Den enda ed han svär är denna (som jag gjort mitt bästa att översätta):

Jag svär högtidligt (eller bekräftar) att jag troget kommer att utföra presidentposten i USA  och kommer efter bästa förmåga att  bevara, skydda och försvara Förenta Staternas Konstitution.


Vårt 'First Amendment'  förbjuder att man vidtar  några som helst rättsliga åtgärder mot mannen ovan.   Detta är ligistfasoner i sin renaste form. Man äventyrar hans liv och skickar ett meddelande till alla andra  i USA som kanske vill  visa sina känslor för islam, men är för rädda för att utöva sina rättigheter utan anonymitet, eftersom vissa Salafister  kan halshugga dem.
Obama har precis visat utom  allt tvivel att upplopp och våld är utmärkta verktyg att använda för alla grupper som kan påstå sig vara förfördelade och de får vad de vill ha från fega, liberal-fascistiska, despotiska ynkryggar.
 Gå tillbaka till Greenfields artikel och se vart det leder. Obama visar vägen!

Läs också Lars Hedegaard og Katrine Winkel Holm,  Obamas store Svigt


Är media tillförlitliga?

Följande är en granskning utförd av en välinformerad läsare:

12/9 22:36
Den amerikanske ambassadören dödades i vad som sannolikt var ett planerat anfall på konsulatet i Benghazi. Av al-Qaeda, sannolikt. På årsdagen av ”9/11”.

Vad jag kan se finns den här lilla storyn inte alls på SvD.se.  DN skriver lite om det och ganska mycket om hur upprörda muslimerna blivit.  Av den där filmen… ”Film om profeten Muhammed orsakade attackerna” (SR)
Visst, vi ska tro att media har rätt. " Att döda en ambassadör - så’nt händer. Livet är sådant. Det var pastor Terry Jones som ställde till alltihop…"

”Obama lovar att  fortsätta samarbete med Libyen efter attacken
”… (Haaretz)

Precis. Politikerna litar på media, hämtar tydligen sin världsbild därifrån?

13/09 00:47
Ambassadör Stevens: ”Någon gång (och vi vet inte när) tror vi att ambassadören kom ut ur byggnaden och togs till ett sjukhus i Benghazi”, sade en högre [US] tjänsteman.” (Fox News)

Ett obekräftat fotografi på Facebook tycks visa hur en mobb släpar en livlös Stevens längs marken. Vissa rapporter säger att han kvävdes till döds. (Guardian 13:24 BST)

 Men media i nuläget…
13/9 07:40 Bilder från Benghazi-konsulatet finns på Wall Street Journal. 12 st. Tagna nu efteråt (?), men nog så klargörande.
Det här visste man i princip nästan direkt, på tisdag-kvällen svensk tid.
13/09 12:07
”Han kvävdes till döds”, säger Al-Ahram och El Pais
13/09 14:24
Inga media här i Sverige  har berättat att ambassadören ströps (enligt Al-Ahram), och sedan släpades längs gatorna, för att slutligen hamna på sjukhuset i Benghazi.
Däremot  är man säker på att det måste vara en  film… och pastor Terry Jones förstås .…
Men både O. och Hillary har slagit fast att relationen till Libyens regering förblir god… Romney, däremot - fy, fy, fy…
- (Sida upp och sida ner om de två från Etiopien… Men inget om deras tid i Nepal… Maoist-revolten, du vet.)
13/09 17:00
Enligt libanesiska Tayyar.org hann islamisterna med att våldta ambassadören, innan de dödade honom. (”Sources AFP” säger Tayyar.) Libyan Free Press säger detsamma: Stevens sodomiserades innan han dödades. (Washington Times, kl 09:35 sv.t.)
 Och det här kommer förstås i svenska media också… Eller?
14/09 13:34
Benghazi: 48 timmar före, visste State Department att 'American missions’ kunde anfallas. Men inga varningar gavs till diplomaterna. På Tripoli-ambassaden ansåg därför säkerhets-folket att Benghazi-besöket borde vara säkert.
- Anfallet i Benghazi var, säger man nu, planerat, och inte alls resultatet av någon spontan muslimsk vrede över en video. Den skedde den  ”9/11”, och man använde ”rocket-propelled grenades”. (The Independent, UK, 14/9)
14/09 14:02
150 soldat-gravstenar i Benghazi förstördes systematiskt i mars. Soldaterna hade befriat Libyen på 40-talet. Mobben som slog sönder dem skrek, ”De är hundar, de är hundar”.
Och i juni sköt man med raketgevär, just i Benghazi, mot brittiske ambassadören…
Någon reaktion från Washington? Nix.
”Tala vänligt med dem, så inser de att de har fel och blir din vän.”


Mark Steyn, National Review.

"Fotografier från det  arabisk TV, al-Mayadeen visar hur Chris Stevens kropp dras genom gatorna, medan lokalbefolkningen tar souvenir-fotografier med sina mobiltelefoner.  En man i en rödrandig skjorta fotograferar den döde ambassadören ovanifrån,  en annan omedelbart bakom huvudet flyttar den utsträckta armen och håller sin mobiltelefonkamera en tum från ambassadörens näsa."

"På Benghazi-konsulatet, stal tjuvar "känsliga"dokument som avslöjar namnen på libyer som har samarbetat med USA. Oh, ja. Som presidenten skulle säga ,"Våra hjärtan är uppenbarligen med er."

"Under tiden i Pakistan, sitter den lokala läkare, som tipsade amerikanerna om bin Ladin,  i fängelse. Med andra ord, medan USAs  stollige vice president raglar omkring och försöker månglar ut att bara Obama hade modet att fatta det tuffaste beslutet som någon någonsin varit tvungen att ta, försmäktar  den stackare  -  som faktiskt hade modet, som faktiskt tog ett tufft beslut, i en del av världen där tuffa beslut kan få dig dödad - eftersom Washington inte lyfter ett finger för att hjälpa honom. "

Steven Hayward,Powerline

"Jag talade med en 'välplacerad' journalist i går kväll, vars källor beskriver situationen vid utrikesdepartementet i ett ord: "Kaos" Arbetshypotesen är att flera amerikanska ambassader kan ha tagits över,  eller är sårbara för angrepp,  eftersom så många av dem är beroende av lokalbefolkningen för personalens behov vid ambassaden, och som därför  kan ha möjlighet att bryta säkerheten om de har rekryterats av al-Qaida. Dessutom är hela historien om attacken mot Benghazi konsulatet mycket värre än vad vi har fått höra (förutom av den oberoende tidningsrapporten från i torsdags.)


Konsulatet i Benghazi var en tillfällig lokal, med endast en dörr med ett standardlås  och det värsta var att ambassadör Stevens omgav sig med endast en liten vaktstyrka, snarare än i de tungt beväpnade konvojer som våra diplomater i regionen vanligtvis använder. Attacken i Benghazi var inte bara ett mål som uppstod av en tillfällighet och som  sporrades av reaktioner  på en film som kränker "muslimers oskuld" -  filmen är bara en förevändning. Dödandet av Amb. Stevens var en överlagd hit, planerad och genomförd som vedergällning för det senaste drone-anfallet som nyligen dödade  al-Qaidas man nummer 2 i Afghanistan.  Sårbarheten när det gällde  Stevens var omsorgsfullt studerad.  Alla andra  protest-aktiviteter vid ambassaden är bara dimridåer. 



Tack Steve!
 

15 september 2012

Gevär är inga särskilt bra klubbor


U.S. Marines, som försvarar den amerikanska ambassaden i Egypten, har inte tillåtelse enligt utrikesdepartementet att använda skarp ammunition, vilket begränsar deras förmåga att svara på attacker, som det som hände vid den amerikanska konsulatet i Kairo.

Ambassadören i Egypten, Anne Patterson "tillät inte det", enligt flera rapporter från bloggar från US Marine Corps. "Hon neutraliserade alla amerikanska militära resurser som var ämnade att bevara hennes liv och skydda den amerikanska ambassaden."

Amerikanska tjänstemän har ännu inte bekräftat eller kommenterat rapporterna. Time Magazines Battleland blogg rapporterade i torsdags: "Höga amerikanska tjänstemän avböjde sent på onsdagen att i detalj diskutera säkerheten i både Kairo och Benghazi, så förklaringar kan låta vänta på sig."
Om detta är sant, visar rapporter visar att Patterson underlåtit att uppfylla sina skyldighet att skydda USA:s intressen, fastslår Nightwatch.

Stäng alla ambassader i Mellanöstern. Packa ihop och åk hem!

Åh, U.S.A.…

Vid den amerikanska ambassaden i Köpenhamn möttes en liten skara för att lägga blommor till stöd och sympati för USA.

Det vackra initivativet kom från Jaleh Tavakli och föreningen Fritt Iran. På bilden talar Farshad Kholghi.

Islamisternas mord på de fyra amerikanska diplomaterna i Libyen väcker minnen från Iran 1979-81, då 52 amerikanska diplomater hölls som gisslan i 444 dagar.

Foto Snaphanen

14 september 2012

Väder och kriminalitet och Mount Everest krymper

Mellan 2010 och 2099, kommer klimatförändringarna att orsaka ytterligare 30.000 mord, 200.000 fall av våldtäkt, 1,4 miljoner grov misshandel, 2200 tusen fall av enklare misshandel, 400.000 rån, 3200 tusen inbrott, 3,0 miljoner fall av stöld, och 1,3 miljoner fall av bilstölder i USA .... "



Och inte nog med det! Gå till denna sida och ni kan hitta en lista över alla de tusentals problem här i världen som orsakas av  klimatförändring. Här är ett fåtal exempel:

...älgar dör, mer dålig luft , mer forskning behövs, dödligheten ökar, myggor anpassar sig,  berg (Everest) krymper, bergsbestigare blir rädda, berg bryts sönder, berg blir gröna och blommande,  mortaliteten minskar, Mubarak störtas, antalet mord ökar, myskoxarna blir färre, cyklon i Burma , narvalar  i riskzonen, narvalar kvävs, Nationalparker skadas,  naturlivet överväldigas, naturkatastrofer fyrdubblas, neurologiska sjukdomar ökar, nya öar uppstår,  nästa istid, NFL hotat,  Nil-deltat skadat, nattlysande moln,  Nordvästpassagen öppnas, kärnkraftverk byggs, ekar dör, ekar växer längre norrut, fetma, glömska, havsförsurning, havsförsurning ökar snabbare,  döda zoner i oceanerna, oceaner expandera, havens salthalt ökar,  syrekris i haven , havet vågor rör sig snabbare, inga fler OS, operahuset förstörs, utomhus-hockey hotat, ugglor blir bruna,   ostron får herpes, långsammare ozon reparation , ozonmängden stiger, torvmossar blir problem, torvmossar skapar inga  problem, pingvin-kycklingar fryser, pingvin-kycklingar blir mindre, pingviner lever i mörkret, pingvin-populationen ödelades, pingviner erätts av maneter, pingviners sexliv påverkas, personlig kol-ransonering, pest , skadedjur ökar, husdjur i fara,  tallar blir mindre,  folkminskning, pirater, plankton blommar, plankton sjunker, plankton torkar ut, växter förlorar protein, växter drar norrut, växter flyttar till högre höjder,  isbjörnar blir aggressiva, isbjörnar blir kannibalistiska, isbjörnar blir döva, isbjörnar drunknar, isbjörnar får färre ungar, pollinering halverades, tumlare simmar vilse, inga vinster, psykiska sjukdomar, psykiska effekter, puffin minskar,  fattiga kvinnor drivs till prostitution, rabiessmittade fladdermöss, radar slås  ut, järnvägsnätet hotad, järnvägsspåren deformeras, regn ökar, regnskogen förstörs, våldtäktsvåg, flyktingar, renar hotade, renar blir större, utsläpp av gamla frysta virus, hotellområden försvinner, respiratoriska sjukdomar förvärras, ris doftar mindre, sjunkande risproduktion, meningsskiljaktigheter på Capitol Hill, upplopp och kärnvapenkrig, floders flöden påverkas, floder omdirigerats, floder torkar ut, trafikolyckor, vägar slits ut, rödhaken frodas, klipptoppar spricker sönder, världens tak blir en öken, Ross River sjukdom, fästingar längre norrut i Sverige....... "

och mycket mycket mer!

Nya fall tickar regelbundet in

"Islam är en cancersvulst" är namnet på en Muhammedfilm som ännu inte finns, utom i fantasin hos de 3000 demonstranter som i en kombination av okunnighet och självgod indignation försökte storma USA:s ambassad i Kairo, och i Libyen brände ner USA:s konsulat och mördade ambassadören. Det är tacken för Obamas miljardhjälp till den arabiska våren (=islamiska vintern).

Och nu fortsätter Obama sin destruktiva bana genom att vägra träffa Israels premiärminister Netanyahu som är på väg till USA. Sist gjorde Obama en blek figur (se bilden). Däremot har han bjudit in Muslimska brödraskapets Mohammad Mursi, Egyptens president. Obama gör samma misstag om och om igen. Om man behandlar sina fiender bättre än sina vänner, får man oundvikligen fler fiender!

I Syrien, där Obama vill störta diktatorn Assad, beundras massmördaren Mohammed Merah av jihadisterna, berättar en fransk läkare som hade många rebelliska muslimer från Frankrike bland sina patienter i den krigsdrabbade syriska staden Aleppo.
Det var i mars i år som salafisten Mohamed Merah gick amok i tre separata mordattacker i staden Toulouse i Frankrike. Merah sköt ihjäl sju personer på nära håll, däribland två små barn, en rabbin och två franska fallskärmsjägare, innan polisen tog livet av honom i hans lägenhet.

Hur många Mohamed Merah finns det i Europa? I Tyskland försöker salafister ersätta de nationella lagarna med sharialagar. Enligt det tyska författningsskyddet har salafismen en stark koppling till terrorism.
I Bulgarien är salafister på väg att bli en permanent subversiv grupp, skriver Jihad i Malmö: "Terrordådet i Burgas, då jihadister mördade fem israeliska turister, vill många spåra till landets salafister. Dådet är ännu inte löst, utan den s k 'svenska kopplingen' till Mehdi Ghezali tycks fortfarande utredas..."

Även Japan börjar få problem med Herrefolket:




I Sverige är det naturligtvis vardagsterrorismen som omtalas mest. Det pågår en folkvandring, vad än våra verklighetsförnekande politiker och journalister påstår.

I Kristianstad infinner sig inom kort åtskilliga hundra somalier för att bosätta sig i den vackra köpstaden i det nordöstliga hörnet av Skåne. Skolorna är redan i förväg överfyllda med elever, liksom uthyrningsbeläggningen av bostäder i det centrala Kristianstad som redan är uppe på 99,8 procent (alltså 0,2 procent kvar av lediga bostäder). Det kan bli att Kristianstads relevanta kommunmyndigheter gör som de gjorde i det lilla mellansvenska samhället Grums; där tog man helt enkelt och satte etniska svenskar på gatan bara för att få plats och råd med den nya befolkningen.

Kulturberikningen sprider sig. I Södertälje, lite sydväst om Stockholm, ber man för övrigt om hjälp inför en förväntad syrisk flyktingström. Detta skylls på att det redan befinner sig en icke så liten andel syrier i staden. Balansen har nästan tippat över redan nu, till fördel av antalet syrier.

Uppdatering: Google tar ner videon i Egypten och Libyen. När jag skrev att filmen ännu inte finns, var jag nog för etnocentrisk och kunde inte föreställa mig att en filmsnutt på YouTube verkligen skulle ha en sådan världshistorisk betydelse. Det är som med Jyllands-Postens Muhammedkarikatyrer, i vår del av världen var det svårt att föreställa sig att de skulle medföra våld och mord och nedbrända ambassader. Obama som är uppvuxen bland muslimer har fattat det där, liksom alla andra som babblar om att det som terroristerna sysslar med inte alls är den "riktiga" islam.

Så om vi går med på att Muhammed inte var den han var, och att jorden är platt, så blir allt bra.

Filmen har legat ute på YouTube ett par månader utan att ­någonting hänt. Al-Qaida, Muslimska brödraskapet, president Mursi & Co tyckte väl att det var bäst att spara den till det blodiga firandet av 11 september.




Alla religioner förkunnar inte antivåld, medmänsklighet och respekt för varje människas lika värde. Det är bara att läsa Koranen i sin helhet eller den officiella biografin om Muhammad, för att inse att islam är en ideologi som inspirerar, förkunnar och ger order om hat, våld och död.

I Libyen hann islamisterna med att våldta den amerikanske ambassadören, innan de dödade honom. Anfallet i Benghazi den 11 september var planerat, och inte alls resultatet av någon spontan muslimsk vrede över en Muhammedvideo.




My Mohammed cartoon

13 september 2012

Fredens religion i aktion

Importera fler av dem....

Obama-administrationen och media vill få oss att tro att det var en film som orsakade att fyra amerikaner dödades i Libyen. Samma resonemang som att en kvinna kan skylla sig själv om hon blir våldtagen för hon hade kort kjol en djupt urringad blus.

"En filmproducent gick under jorden sedan YouTube visade ett utdrag från hans film som kritiserar profeten Muhammed. Associated Press påstår att det utlöste arga övergrepp på amerikanska beskickningar, av ultra-konservativa muslimer i Egypten och Libyen.
"

Tänk lite på logiken i detta:
Muslimer är arga för att en film ställer deras religion i dålig dager och då bevisar de det hela genom att mörda fyra personer.

Det är befängt att skylla terrorism på en film.

12 september 2012

Den medmänsklighet och empati som finns i ett samhälle

... kan beskrivas som dess sammanhållningskraft. Det inte mycket bevänt med den kraften längre. Samhällets sammanhållning är hotad.

Stockholm: I stället för att hjälpa en man som låg medvetslös på tunnelbanespåret i Sandsborg valde en förbipasserande att råna honom på mobil, plånbok och guldkedja och gå därifrån. Efter några minuter kom tåget och körde över den medvetslöse mannen som skadades svårt, men överlevde. Hela händelsen fångades av övervakningskameror på tunnelbanestationens perrong.

Det är förmodligen inte ekonomisk nöd som skapar sådan kriminalitet. Knappast "högerns klassamhälle", nej det är någon som blivit dåligt uppfostrad därhemma och fått med sig fel värderingar, en rövarmoral utan samvete.

Antingen det nu beror på kulturellt betingad psykopati i form av rasistisk eller religiös extremism typ "hat mot fulla svenskar", eller om det är medfött eller något annat, är det helt klart att gärningsmannen såg offret som en knappt mänsklig varelse.

Amerika offrar framtiden för löften i det förflutna

Minns ni Rahm Emanuel, han som blev känd för uttalandet: "Låt aldrig en kris gå till spillo" - Obamas stabschef som lämnade sin befattning för att bli borgmästare i Chicago? Anledningen var att han vill "tillbringa mer tid med familjen"

I många år har kommunpolitiker köpt röster genom att frikostigt dela ut pensionsförmåner.  Dessa kostnader påverkar budgeten flera år senare, när de som skänkte bort gåvorna  (andras pengar) själva har pensionerade sig. Någon annan förväntas ta hand om problemen.
Liksom så många städer som går på knä ekonomiskt därför att de offentliganställdas fackföreningar har ruinerat dem, är Chicago inget undantag. I de flesta politiska klimat har regeln varit att man väljer en ny liberal Democrat som pratar om att fixa det hela,  demoniserar företag och rika människor och sparkar burken nerför vägen.
Av någon anledning beslöt Rahm Emanuel inte leka den leken och redan förra året sade han upp över 600 vägarbetare för att lägga ut jobben på privata entreprenörer. Konstigt nog protesterade inte facken särskilt mycket den gången.  De var väl i chock,  men nu finner man sig inte längre. Nu går lärarfacket  i strejk för första gången på 25 år, fast det var den grupp som stöttade honom mest under valet. 
Lärarna vill ha en 30% löneförhöjning och Emanuel sade NEJ!  De erbjuds 16% över 4 år samt mer pensionsförmåner, men det duger inte.

Medelinkomsten för en chicagofamilj är 47.000 dollar per år och medelinkomsten bland de som strejkar är 76.000,  samt  fantastiska pensionsförmåner.
Tilläggas bör att 79 % av de elever som går ut åttan inte kan läsa tillfredsställande.

Eftersom Rahm Emanuel slutade sitt jobb hos Obama för att få mer tid med familjen skulle man kunna tro att han är hemma med barnen nu när lärarna strejkar,  men hans egna tre barn går i Chicago Lab privatskola där  årsavgiften är över 25.000 dollar per barn och år.
 Det är en privat institution - och strejker pågår bara i allmänna skolor.

Det påminner mig om när jag bodde vid ett indianreservat i norra Kalifornien och lärarna på högstadiet där, skickade sina egna barn till närmaste stad för utbildning.

Vi behöver vouchers!

11 september 2012

Frågan som ingen politiker vill tala om (det är inte EU-bubblan)

När åtstramningspolitiken biter till, kommer marxistiska förklaringsmodeller åter till "heders". Problemen med invandring och islam sopas under mattan. Till och med Geert Wilders ligger lågt och talar hellre om euro-krisen och att Nederländerna ska lämna EU:

"Malmström är en vänster-hippie. Det finns en europeisk kommissionär, fru Malmström, som jag kallar vänster-hippie. Hon säger att vi inte har rätt att förändra vår invandringspolitik. För att kunna stoppa islamiseringsprocessen i Nederländerna bör vi lämna europeiska unionen. I EU är vi inte tillåtna att vara ett suveränt land som självt bestämmer vem som ska få komma till vårt land, och vem som inte ska få det."

Vid förra valet i Nederländerna fick Wilders Frihetsparti en vågmästarroll i Nederländerna. En välsignelse för demokratin, eftersom det ju i längden inte går att hålla missnöjet med invandring, islam och EU borta från politiken.

Nu måste emellertid Wilders räkna med ett bakslag. Ett maoistiskt socialistparti har uppstigit som en vålnad och tillsammans med socialdemokraterna lyckats vända uppmärksamheten bort från den muslimska massinvandringen. Nu är det klasskamp som gäller. Precis som i Sverige förklaras försämringar i skolor och sjukvård med den sittande borgerliga regeringens politik, inte med invandringens sociala och ekonomiska kostnader.

Ja, när det råder självcensur får väl folk hålla tillgodo med de politiskt korrekta förklaringarna. Men om invandringsexperimentet slår fel finns ingen ångerknapp, tänk på det nästa gång ni röstar. Tyvärr finns det några som inte riktigt förstått det. Den dag tillräckligt många är vakna nog att rösta på partier som Sverigedemokraterna och Frihetspartiet har vi blivit en minoritet i vårt eget land. Den muslimska befolkningen växer fort.

Så här mycket är det

Statsskulder, regeringsåtaganden och skyldigheter som staten har i USA, anges numera i trillioner vilket är så enormt mycket att även om man är medveten om alla de 12 nollorna som anger en trillion är det svårt att föreställa sig hur mycket det egentligen är.

För några månader sedan, när statsskulden var 15 trillioner var högen med 100-dollar sedlar så här stor och nu har den vuxit än mer!



"Unfunded Liabilities"

Min mormorsmor Lotta födde minst 7 barn och 5 av dem nådde vuxen ålder. När Lotta blev gammal och skröplig turades fyra av barnen och ett barnbarn om, att ha henne boende hos sig fram till den dag hon dog.



Den enorma statsskulden på 16 trillioner dollar (12 nollor) talas det ganska allmänt om i USA, speciellt från Romney/Ryan-sidan, men det man kallar "Unfunded Liabilities" - statliga åtaganden som det inte finns pengar avsatta till - är det ingen som på allvar vill ta i, ens med tång.

Den federala regeringen står inför ofinansierade åtaganden av totalt 84 trillioner dollar  (12 nollor) och mer än 30.3 trillioner till innehavare av obligationer samt bindande löften till statligt anställda och pensionärer i form av Social Security och Medicaid, enligt en färsk rapport från det partipolitiskt neutrala National Center for Policy Analysis.
"Sammantaget är den finanspolitiska obalansen lika med 5,7 procent av nuvärdet av hela framtida BNP,  vilket innebär ungefär 31 procent av den långsiktiga uppskattningen av federala intäkter. Federala intäkterna skulle omedelbart behöva öka till 24,1 procent av BNP för att täcka obalansen av de offentliga finanserna ."
Pensionslöften och andra förmåner för statsanställda uppgår till 17.5 trillioner eller 117% av BNP och lägger man sedan till Social Security och Medicare till dagens pensionärer kommer man upp i 200% av BNP!

Om förändringar inte görs för att uppfylla dessa krav i det långa loppet, varnar rapporten att regeringen måste höja skatterna med 30 procent, från det historiska 50-års genomsnittet av 18 procent av BNP till 24 procent av BNP.
"Den ekonomiska tillväxten  kommer att minska  som en följd, vilket gör det svårare att möta den federala regeringens icke-finansierade förpliktelser."
Affordable Care Act som ska täcka sjukvårdskostnaderna för ytterligare 35 miljoner människor,   som tidigare inte var försäkrade,  kommer att öka åtaganden för Medicare och Medicaid-program från 17  till 82 trillioner.

Jag vet inte hur finansieringsplanerna ser ut  i Sverige när det gäller att hantera ett ökat antal åldrande människor men jag tvivlar på att en ohejdad import av bidragsmottagare kommer att höja kvaliteten på åldrings-och-sjukvård.

Här i USA bör man nog sikta på att ha ett gott förhållande till barn och barnbarn inför den annalkande stormen.

Interpol och svenska myndigheter bistår saudiska ambassaden att jaga konvertit

Från Religious Liberty Prayer Bulletin:

I slutet av juli rapporterade saudiska medier att en saudisk kvinna vid namn Maryam (28) olagligt hade konverterat till kristendomen och flytt landet. Hennes familj har anklagat två män - en libanesisk och en saudisk medborgare - för delaktighet i hennes omvändelse och flykt. Männen kommer att möta domstolen den 15 september.

Fastän en kvinna som säger sig vara Maryam berättade för en arabisk TV-kanal att hon konverterat genom en dröm och funnit frid i kristendomen, vidhåller saudiska medier att det antingen är bedrägeri eller tvång. Kvinnans familj har antytt att hon är offer för människohandlare. Interpol samarbetar enligt uppgift med den saudiska ambassaden i Stockholm och svenska myndigheter för att hitta och återlämna "flickan" innan hennes "kidnappare" kan flytta henne till ett annat land.

Be för henne. Skydda Maryam från att tvingas återvända till Saudiarabien, där hon som avfälling kan stå inför en våldsam vedergällning, till och med döden.

- - -
Svenska myndigheter använder alltså allmänna skattemedel för att jaga en kvinna som flyr från sharialagar, och vill ha ett normalt liv som bara kristna värderingar kan ge. Hon flydde till Sverige, det superdemokratiska landet, för att hon ville leva som en västerländsk kvinna. Likadant som alla våra sossekvinnor, kommunistkvinnor och självutnämnda feminister lever, de som egentligen borde motsätta sig kvinnoförtrycket, men som himlar med ögonen och i en logisk kullerbytta säger att det är "muslimhatare" som är problemet.

För saudiaraberna är det en prestigefråga, de ger inte upp så lätt, en kvinna ska inte få vinna över de stora rika shejkerna. Hur omutbara är egentligen svenska myndighetspersoner?

10 september 2012

“Made in the USA.”

Att han inte kan räkna är ju ingen nyhet precis, men något så enkelt som skillnaden mellan 3 och 4 ord borde han klara, tycker man.

Under sitt fjäskande i Florida påstod Obama att: "Vi kan hjälpa fabriker och småföretag att dubbla sin export." och om han blir omvald skulle han med stolthet se till att dessa 3 ord, “made in the USA,” fanns med på allt som exporterades från hamnarna i Florida.

Man kan undra varför han inte har sett till att göra det under de år han redan suttit som president?

Veckan som gått måste ha varit den sämsta hittills för Obama-gänget.

Först blir Obama bollad med av killen i pizzerian


och Biden vill ju också vara med på ett hörn och skämma ut presidentposten -  han har vanan inne -  så han passar på att krama om en MC-brud och pussa alla som ställer upp.....
 och var är hans högerhand egentligen?