16 september 2012

Den nya världen

Den gångna veckan har visat oss hur den Post-amerikanska världen ser ut och den består inte av en mängd fördrag som leder till att män och kvinnor från hela världen möts för att besluta hur man ska ge mat till de hungriga, kläder till de nakna, eliminera alla vapen och bannlysa våld från världen. Det är i stället massor av våldsamma barbarer som stormar  ambassader, medan deras utvalda bröder använder det för att förklara för våra dekadenta ledare att den enda vägen som leder till fred är att  vi låter dem bestämma vilka delar av Bill of Rights vi får behålla.

Glöm FN, den Post-amerikanska världsflaggan är inte blå -  det är en svart flagga med Mohammed på.
Det finns långt fler människor i världen som tror på en världsordning baserad på våldsamma fantasier från en galning på 6-hundratalet,  än antalet människor som tror på en världsordning baserad på artonhundratalets europeiska önsketänkande. Och det hjälper att anhängare av sexhundratalets våld mot artonhundratalets internationalism är långt mer villiga att använda dödligt våld för att få sin vilja igenom.
I den nya världsordningen kommer vi att krypa ihop framför våra tv-apparater medan den globala maffian, som består av att de som har flest överlevande barn beroende av  internationella allmosor, talar om för oss vilka lagar de vill att vi ska leva under. Och de kommer inte att vara toleranta lagar, de kommer inte att skydda kvinnor eller homosexuella, än mindre minoritetsreligioner. De  kommer att vara lagarna från den våldsamma majoriteten, inte de kristna eller buddister, eller de fåtal  judar eller ateister, - de kommer att vara islams lagar, eftersom muslimer är villiga att göra vad de andra inte är villiga till - nämligen att gå ut på gatorna och döda för att fastställa dessa lagar.

Låt oss sluta låtsas att om vi kriminaliserar förtal av religion eller åtalar skaparen av Mohammed-karikatyrerna för hatbrott,  gör vi det eftersom vi är toleranta och respekterar religion.  Det kommer att ske därför att vi är rädda för muslimer och vi har rätt att vara rädda för muslimer. Våra ledare är fega ynkryggar vars största rädsla är att bli kallade rasister på kvällsnyheterna och de  har inte någon aning om hur man ska hantera  personer som inte bryr sig ett dugg om det.

Läs resten av Daniel Greenfields artikel här och titta sedan på denna bild från L.A Times.

"Strax efter midnatt i lördags anlände polismän till detta hus i Cerritos -  bostaden för den man som  tros vara filmaren bakom den antimuslimska filmen, som har väckt protester och upplopp i den muslimska världen."


Så här ser tyranni ut. Det är ett foto av en amerikan som förs bort från sitt hem mitt i natten för att  "frivilligt" utfrågas om brott mot staten angående utövandet av sina förmodade rättigheter vad gäller yttrandefriheten - nu obefintlig - för honom och för oss alla. Om detta inte får ditt blod att koka och skrämmer dig från vettet, så vet inte jag.

När en president tillträder sitt ämbete svär han inte en ed att skapa fler jobb, eller stimulera ekonomin eller att sprida jämlikhet.
Den enda ed han svär är denna (som jag gjort mitt bästa att översätta):

Jag svär högtidligt (eller bekräftar) att jag troget kommer att utföra presidentposten i USA  och kommer efter bästa förmåga att  bevara, skydda och försvara Förenta Staternas Konstitution.


Vårt 'First Amendment'  förbjuder att man vidtar  några som helst rättsliga åtgärder mot mannen ovan.   Detta är ligistfasoner i sin renaste form. Man äventyrar hans liv och skickar ett meddelande till alla andra  i USA som kanske vill  visa sina känslor för islam, men är för rädda för att utöva sina rättigheter utan anonymitet, eftersom vissa Salafister  kan halshugga dem.
Obama har precis visat utom  allt tvivel att upplopp och våld är utmärkta verktyg att använda för alla grupper som kan påstå sig vara förfördelade och de får vad de vill ha från fega, liberal-fascistiska, despotiska ynkryggar.
 Gå tillbaka till Greenfields artikel och se vart det leder. Obama visar vägen!

Läs också Lars Hedegaard og Katrine Winkel Holm,  Obamas store Svigt


10 Kommentarer:

Steve sa...

Ställer man ett kors i en flaska piss hamnar det på konst-museum! Om man tillhör kultureliten, alltså.
http://en.wikipedia.org/wiki/Piss_Christ
- Här har däremot en man gjort en video där man driver med profeten M. Och för det arresteras han vid midnatt… ”Probation violations” heter det. Går inte att översätta från lexikon.

Berit sa...

Probation kan jämföras med skyddstillsyn och om någon inte hör av sig på avsatt tid eller missar ett möte med sin "tillsyns-officer" ringer denne vanligtvis nästa dag och undrar vad som står på.

Detta hände i Cerritos, Calif som bevakas av LA County Sheriff.
Enligt vad jag kan hitta har denne man tidigare dömts till skyddstillsyn för ett federalt brott Varför tvingar en hel trupp av LASD polismän ut honom mitt i natten för att ta med honom till "frivillig" utfrågning? Federala domstolar är åtskilda från statliga i USA.
Svaret verkar vara: Lee Baca. Han är LA sheriff och en lika stor &&^%^ nu som jag fann att han var när jag senast talade med honom i 1974, då han var en löjtnant.

(Vi kan ju också komma ihåg att Obama stämmer staten Arizona för att de försöker följa federal lag när det gäller olaglig immigration)

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Hörde på Coast to Coast AM med John B Wells att man behöver inte ens vara amerikansk medborgare eller ens vara bosatt i USA för att bli upplockad och förd till hemlig plats, där dom tydligen har rätt att förvara en i åratal, kanske på livstid, utan rättegång, advokat eller ens rätt att kontakta sina anhöriga eller få reda på exakt var man befinner sig. Gissningsvis hamnar man på nån amerikansk militärbas antingen inom eller utanför USA. Med tanke på att allting är hemligt och tidsramarna ovissa, så lär det nog bli legio med tortyr, kanske man blir utsatt för hjärntvätts-tekniker, MKUltra eller annat eller får hjärnimplantat insatta för att dom skall få full kontroll över en.

Tror knappast "landsfadern" skulle röra ett finger om dom vill ha tag i någon från Sverige eller i Sverige, medborgare eller inte. Snarare tvärtom. Det är väl just därför dom vill ha hit Assange. Här kan dom knipa honom och forsla bort honom i hemligt utan att svenne blir klok på vad som händer. Reinfeldt är säkerligen med på det själva. Hur under bart vore det inte om kritiker till hans vidriga diktaturregim bara försvinner? Han vill naturligtvis att det sovande folket skall fortsätta att sova eller ännu hellre gå från sömn till koma. Så att han kan styra landet som han vill. Givetvis med tillstånd från sina överordnade i Illuminati. Men det kan ju vara värt att tänka på. Känn dig inte säker bara för att du som jag inte råkar befinna mig i USA som bloggaren gör. Trampar du på fel tår, som aussien Julian gjorde, så är du rökt. Dom kan göra vad dom vill med vem dom vill.

Knute sa...

Målet bakom muslimattackerna är att kriminalisera islamkritik

Det syftet drabbar därför också Sverige och all islamkritik som finns bland oss. OIC och Muslimska brödraskapet har 100 % stöd av Sveriges MSM, riksdag* och regering. * förutom Sverigedemokraterna

http://missionxp.webblogg.se/2012/september/malet-bakom-de-muslimska-attackerna-ar-att-kriminalisera-islamkritik.html

Steve sa...

Obamas ungdom i Indonesien, och hans relation till islam, behandlas av ”An American Expat in Southeast Asia”. Ni kan söka där på ’Barack Obama’,
http://laotze.blogspot.se/search/label/Barack%20Obama
[blogspot.se!; bloggen blir läst här!] och få upp en mängd poster.
. På tredje sidan (rätt?) är ni nere på ”10 January 2008”: ”Obama and the Inconvenient Truth”. (Med tiden kan ni behöva hoppa längre ned på sidan.)
. Där ser vi att Obama var ’klart religiös och aktivt tog del i mengaji-klasser’. Mengaji innebär att man lär sig recitera Koranen på arabiska. ’En moderat muslimsk familj skulle aldrig sända sitt barn dit. Satt i kristen motsvarighet är det något mer än att bara låta sitt barn gå i söndags-skola.’
. Direkt-länken hit är:
http://laotze.blogspot.se/2008/01/obama-and-inconvenient-truth.html
. Det är rätt intressant att följa allt ’Laotze’ skriver om Obama (61-08-04) och hans år (1967-1971) i Indonesien.

Steve sa...

Reinfeldts ”vidriga diktaturregim”… Minsann.
Och den fine, fine Assange, som låter filmer och annat intressant spridas på nätet.
Betalt åt producenten? Äh, inte från oss. ”Vill ni ha det som i Sovjet?”, som Ung Vänster affischerar. Ha! Klart vi ska få kopiera fritt utan att betala!

Anonym sa...

Fan! Berit ingen kan skriva som du
finns inget mer att tillägga!!!
/gp

Knute sa...

Det är skandalöst att Obama har sålt västvärlden till islam, och ber om ursäkt för att någon i USA gör en islamkritisk film. När USA blev angripet, gjorde Obama yttrandefriheten till skurken i stället för att beskydda den. Njut också av denna kanadensiske imam i Muslimska brödraskapet: "Det räcker inte att be om ursäkt för Muhammedbilder, de otrogna måste konvertera till islam."

http://snaphanen.dk/2012/09/20/muslims-demokrati-er-en-illusion/

http://www.b.dk/kommentarer/efteraar-for-ytringsfriheden

Knute sa...

D'himmitude à la Obama

Den enda religion som liberaler kan ursäkta är den allra mest oliberala - islam. Medan de förtolkar kristendommen i värsta tänkbara ljus.

Det är “en stor religion” meddelade Hillary Clinton förra veckan efter att dess anhängare tände eld på ambassader och ylade av entusiasm över mordet på amerikanska diplomater.

http://synopsis-olsen.blogspot.se/2012/09/dhimmitud-la-obama.html

Knute sa...

Det måste ju komma: regeringen får “kill-switch” till Internet

ITU (International Telecommunications Union), ett tämligen okänt och närmast hemligt FN-organ, föreslår:

"The changes would allow government restriction or blocking of information disseminated via the internet and create a global regime of monitoring internet communications – including the demand that those who send and receive information identify themselves.

It would also allow governments to shut down the internet if there is the belief that it may interfere in the internal affairs of other states or that information of a sensitive nature might be shared."

http://hodja.wordpress.com/2012/11/12/det-matte-jo-komme-regeringen-far-kill-switch-til-internettet/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.