13 oktober 2012

Om statyer och hundar i islam

Riksdagsledamöter vill ersätta ryttarstatyer med statyer som hyllar tolerans, mångfald och solidaritet. Det är förstås Muslimpartiet, förlåt Miljöpartiet som är i farten igen. De gjorde sig nyss bemärkta genom att föreslå att Sverige borde öka på invandringen, och nu vill de flytta kungastatyerna till en statykyrkogård, som man gjorde med Lenin och Stalin i det forna Östblocket, det är det argument de drar till med. Utan tvekan behagas Miljöpartiets nya kärnväljare av förslaget, som ju är riktigt halal.

Många muslimer lär sig förstöra statyer. Bakgrunden är bland annat att markera islams övermakt mot andra kulturer. En saudisk prins köpte en villa i Hollywood med många statyer. Han målade dem i grälla färger så de blev komiska. Men ingen av reportrarna som skrev om det, begrep att orsaken låg i den beryktade hadith där Muhammed säger att han inte skulle gå in i ett hus där det finns hundar och statyer.

De radikala muslimernas maktövertagande går alltså ut på att ständigt bli kränkta. Av hundar, av statyer, av kvinnor som vill ta dem i handen.

Visserligen har vi kanske ännu inte hört de kränktas kör från muslimer i statyfrågan, men eftersom många skåningar ju i förväg är kränkta av ryttarstatyn med Karl X Gustav på Stortorget i Malmö, kunde man tänka sig att statyfobiska nya Malmöbor kunde få bort den, med förenade krafter tillsammans med de som inte förlåtit den blodiga svenska erövringen av Östdanmark år 1658.

Islam är en irriterande religion som använder sig av fula tricks för att få människor att underkasta sig. Sedan barnsben får muslimer lära sig att hundar är orena djur och att det är religiöst korrekt att reagera med hysterisk avsky när man ser en hund, vilket drabbar blinda med ledarhundar.
En av flera förklaringar är islams övertagande av Iran där den tidigare religionen, zoroastrismen, högt värderade hundar, i synnerhet vallhundar. Det finns fortfarande några zoroaster i Iran, och fortfarande använder sig muslimer av hundplågeri för att demonstrera sin dominans över dem.

Så bli inte förvånad när de kränktas kör sjunger igen. Snart lär vi få höra deras trosbekännelse ropas ut från minareterna, ett stridsrop som manar till kamp mot dem som inte underkastar sig islam. Ordet islam betyder underkastelse. En totalt meningslös lära. Vem ska de slåss emot när alla underkastat sig?

     Jihad mot hundar

4 Kommentarer:

Knute sa...

En moské i Stockholmsförorten Botkyrka har ansökt om att få göra böneutrop från en minaret.

"Den muslimska församlingen i Botkyrka åberopar religionsfriheten och principen om likabehandling. Eftersom kristna kyrkor får ringa i sina klockor, så måste en moské få ha böneutrop. Men saken är inte så enkel. Det muslimska böneutropet är inte bara en kallelse till bön, utan också en trosbekännelse, som slår fast att det finns bara en gud och att Mohammed är hans profet. Kyrkklockorna påminner givetvis om närvaron av en kyrka, men de tvingar inte någon att ta del av innehållet i den kristna tron.

För att få en mer likvärdig jämförelse med det muslimska böneutropet så måste vi tänka oss en situation där kyrkorna hade haft rätt att med hjälp av högtalare i kyrktornen recitera den kristna trosbekännelsen. Då hade det förvisso handlat om ett intrång i icke-troendes religionsfrihet, nämligen rätten att slippa utsättas för religiös förkunnelse mot sin vilja."

http://www.barometern.se/kronika/kyrkklockor-bonerop-och-sekular-frihet%283466970%29.gm

Anonym sa...

"Vem ska de slåss emot när alla underkastat sig?"

Varandra! Det sker redan på många platser.

/Xavier

Berit sa...

På tal om statyer...
Konstnären Peter Lancz försöker få University of California att avsätta plats för en staty av Raoul Wallenberg, den svenske diplomaten som räddade tusentals judar i Ungern, bl.a Lancz far.
UC-Irvine har gjort sig ökänd för sin antisemitiska hatpropaganda under de senaste åren och jag vågar påstå att majoriteten av amerikanska universitetsstudenter aldrig hört talas om Raoul Wallenberg.
Lancz säger att vi bevittnar ett världsomfattande återuppvaknande av antisemitism och att den har sin tyngdpunkt på universiteten, och det är viktigt att våra ungdomar lära sig om verkliga hjältar som Wallenberg.

Knute sa...

Norge: Muslimer tar jägarexamen för att hota judar

I løpet av det siste året har markerte ekstreme islamister deltatt på jegerkurs for å ta jegerprøven.

De virket mest opptatt av våpnene, sier kursleder. Dermed kan de lovlig ha seks våpen hver.

Flere av kursdeltakerne har tilknytning til gruppen «Profetens Ummah».

Politiets Sikkerhetstjeneste er varslet om at kursdeltakerne skal ha kommet med trusler mot jøder etter å ha bestått jegerprøven.

http://hodja.wordpress.com/2012/10/13/norge-muslimer-pa-jagttegnskursus-truer-joder/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.