12 oktober 2012

Som vanligt är Nobels fredspris ett skämt

Det finns väl inte något mer politiskt korrekt på jorden än den norska Nobelkommittén med dess orwellska definitioner av multikultur, jämlikhet, fred och rättvisa. Allt det där som har fått sin gigantiska förlängning i EU-staten som i år tilldelades Nobels fredspris.

Om nationalstaten hade fått behålla sin suveränitet hade vi kanske fått vara i fred för bidragssökare, kriminella och islamister. Så "fredspriset" är tyvärr inte ett skämt, det är förskräckligt.
Fast vid närmare eftertanke, Norge är ju inte med i EU men ändå så förtvivlat politiskt korrekt. En förklaring kan vara dess eviga socialdemokrati. Norge behöver inte gå med i EU - med ordförande Mao Barroso har EU redan gått med i Norge.

7 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Nobels fredspris till EU?! Vad i jösse namn har folket i kommittéen rökt för att komma fram till det resultatet?!
Vad blir det härnäst? Sadam Hussein får det postumt?

Knute sa...

EUSSR og dets mandariner har i sandhed fortjent en fredspris. Pax Islamicus.

http://hodja.wordpress.com/2012/10/12/en-nobel-pris/

Anonym sa...

Ann-Marie
I den norska Nobelkommittéen sitter 5 personer från det socialdemokratiska partiet, däribland Jagland som av många norrmän hålls för att vara en av Norges dummaste personer. Så Saddam Hussein postumt är kanske inte en så dum gissning. Jag har slutat att förvånas. Jag tycker att detta 'fredspris' inte längre skall kallas för Nobels fredspris eftersom Nobel aldrig instiftade detta och istället skall kallas för *norska LO:s pris* och prispengarna tas ur norska oljefonden. Sverige är redan riktigt rejält utskämda för sin skenheliga invandrarpolitik och tål snart inte mera skam.
/SB

gäster sa...

Nobelpris-mottagare använde EU-miljoner på palestinsk terror mot Israel

Den korrupte lymmeln Yasser Arafat‏

http://blogs.jp.dk/messerschmidt/2012/10/13/dag-40-nobelpris-modtager-brugte-eu-millioner-pa-pal%c3%a6stinensisk-terror-mod-israel/

Knute sa...

Det finns projekt som är värre än EU’s - nämligen FN’s

EU har pumpet over 15 milliarder kroner ind i røverstaten Kosovo siden 1999.

EU’s penge til Kosovo blev indtil 2008 administreret af FN’s mission i landet, UNMIK, som skulle styre opbygning af den offentlige sektor gennem “Kosovo Trust Agency”. Det var en dårlig idé; de lokale albanske FN-folk stjal som ravne, en enkelt så meget som 32 millioner kroner. Nogle af pengene blev fundet af EU’s revisorer. Men andre millioner forsvandt i lufthavnen ved Kosovos hovedstad Pristina, andre i Kosovos notorisk korrupte elektricitetsselskab.

I FN har de et endnu mere afslappet forhold til “andre folks penge”, end EU.

http://blogs.jp.dk/messerschmidt/2012/10/14/dag-41-eu-lod-fn-forvalte-millioner-der-blev-v%c3%a6k-i-kosovo/

Berit sa...

Först var det Yassir Arafat. Sedan var det Jimmy Carter. Sedan var det Al Gore. Sedan var det Barack Obama. Denna gång är det inte en ovärdig individ utan en ovärdiga organisation, Men det kunde ha varit värre. Man kunde ha gett priset i år till Hamas, Hizbollah eller Muslimska brödraskapet, men det kommer ju ett annat år.
Nu återstår det att se vem som är "modig" nog att åka till Oslo och hämta priset.
Nigel Farages syn på saken:

http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-19926638

Arlav sa...

Nu kan vi lägga ytterligare en norgehistoria till alla de övriga.
Det är väl allom bekant att det egentligen inte finns några sk "Norgehistorer", bara "sanna berättelser ur verkligheten"...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.