20 november 2012

Är det möjligt att förmedla detta?

Lyssna på den här videon till slutet;Denne man beskriver liberalers sätt att tänka på ett alldeles förträffligt sätt. Det tog nästan halva videon innan jag fattade att det är en satir. Det är så här liberaler tänker och vi är förlorade.

De har övertygat mer än hälften av befolkningen, att trots alla misslyckanden kommer just denna gång att bli framgångsrik. Liberalism är en mental sjukdom. Tyvärr drar de ner resten av oss i lorten samtidigt.

5 Kommentarer:

Knute sa...

Folkets dumhet, vår styrka!

Den socialist-liberal-gröna eliten som vill gnugga våra näsor i mångfald (diversity) instämmer säkert utan att blinka i RamzPauls ironiska påståenden om att det skulle vara bra för barn att gå i problemskolor därför att det förbereder dem för en 'multikulturell demokrati'.

Ja, visst har årtionden med socialist-liberal-grön invandringspolitik och skolpolitik varit en succé. Över hälften av tvåspråkiga pojkar kan knappt läsa, och en fjärdedel av de enspråkiga är också funktionella analfabeter.

http://hodja.wordpress.com/2012/11/20/det-er-fuldbragt-2/

För att förtydliga, tvåspråkighet är inget handikapp, tvärtom! Snarare är det islams negativa inställning till boklig lärdom som är orsak till analfabetism.

Anonym sa...

Berit och Knute
Denna måste ni bara titta på - om hur liberaler tänker (satir). Den kanske kan läggas upp. Vi behöver lite humor också:
http://www.youtube.com/watch?v=-YgKpcG_g7o&feature=relmfu
/SB

Anonym sa...

Berit!
Jag har sett honom tidigare. Han är ju vansinnigt rolig. Tittade på flera clip som han visade. Det borde alla göra. Hilarious.
Liberaler är människor som inte kan eller vågar tänka självständigt utan förlitar sig på att anpassa sig till vad omgivningen tycker, så att de inte stöts ut ur kollektivet. Eftersom ingen av dem kan eller vågar tänka klart så blir det bara så fel.
/SB

Ann-Marie sa...

Det finns verkligen en anledning till att dom kallas för "libtards"......
En sammankoppling av orden liberal och retard. Kanske inte så snällt, men ack så sant!

Knute sa...

Orättvist att några barn har bra föräldrar!

"Frankrikes socialistiska president Francois Hollande är inte förtjust i 'olikheten' i utbildning i sitt land. Han anser att det är orättvist att vissa barn får hjälp från sina föräldrar med läxor, medan andra inte får det. För att kunna göra något åt ​​denna 'orättvisa' har Hollande planer på att förbjuda alla läxor i franska skolor och tvinga alla elever att slutföra sitt arbete i skolan.

På typisk socialistisk fason vill han 'främja den utbildningmässiga jämlikheten' inte genom ökade krav och göra utbildningen bättre för alla, men genom att straffa de barn vars föräldrar visar intresse för barnets utbildning och 'vågar' stödja dem hemma."

http://synopsis-olsen.blogspot.se/2012/11/uretfrdigt-at-nogle-brn-har-gode-forldre.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.