27 november 2012

Black Friday

Dagen efter Thanksgiving kallas Black Friday eftersom det är den dag när butiksägare hoppas vända bokföringen från röda till svarta siffror och hamna på plus-sidan.
Men de som startade sina julklappsinköp den dagen var inte de enda som drog på sig mer  kreditkortsskulder bara för att de MÅSTE  ha en ny Pod eller Pad eller TV.  USAs regering ökade statsskulden med ytterligare 212 dollar för var och en av landets 115,000,000 hushåll.
I fredags toppade skulden 16.3 trillioner (12 nollor) för första gången.


För att förmå köpare att köa hela natten erbjuder affärerna  allehanda lockvaror och Planned Parenthoods abortkliniker vill inte vara sämre.
I Florida erbjöd man fredags- rabatt på aborter.

"Besök vårt West Palm Beach eller Kendall Health Center för särskilda efter-Thanksgiving-besparingar fredagen den  23 November."

Det är svårt att tro att det finns människor med den inställningen till liv. Även en person som stöder kvinnans rätt att välja borde tycka att det är osmakligt att gå ut med rabatterbjudanden på aborter för att locka kunder.
Om man bekostar sin egen ultra-ljud undersökning - ni vet den där proceduren som är så hemsk eftersom man kan se fostrets hjärtslag - kan man få 50 dollar rabatt på aborten.
Planned Parenthood har verkligen gett ny mening till uttrycket  Black Friday.


Jag har ofta tänkt på att  den enda "rätt att välja"  som verkligen tycks intressera kvinnor, speciellt Democrats/socialister,  verkar  vara rätten till abort närhelst det passar.
I alla andra sammanhang vill man att regeringen ska sköta "valet" och bestämma -  tex. om rätten att bära vapen - vad man ska få äta och dricka - hur mycket man ska betala en anställd - vem som ska anställas (kvotering)  - vilken skola barnen ska gå i, - vilka glödlampor och toaletter man kan ha i sitt hus.

2 Kommentarer:

Knute sa...

Är det för att behaga muhammedanerna som Sverige tillåter sena aborter?

"Kvinnor i Danmark som vill göra abort p.g.a. ”fel” kön söker sig till Sverige för att få aborten genomförd – detta eftersom gränsen för fri abort i Sverige är 18 veckor, mot 12 veckor i Danmark. Och det är först efter vecka 14 som de kan få en könsbestämning av barnet.

I dagens Berlingske kan vi dock läsa att Abortankenævnet – den sista instans som en kvinna kan vända sig till för att få en sen abort godkänd – flera gånger tillåtit kvinnor att göra abort just på grund av att barnet har ”fel” kön (d.v.s. är en flicka)."

http://www.danska-svenska.se/fokus/?p=961

Knute sa...

Fosterdrab er en modbydelig affære og det beskriver ingen bedre end det gamle punkrock orkester Sex Pistols.

Musikken er primitiv og teksten ækel. De fire musikere ligner for mig at se noget, der, nå-ja, skulle have været kvalt i vuggen. Men forsangerens bønfaldende smertensskrig “Mummy, I’m not an animal”, er så gribende i al sin grufulde dødsangst.

http://reaktionaererefleksioner.wordpress.com/2013/09/27/mummy-im-not-an-animal-fosterdrab/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.