22 november 2012

Det här är mitt fosterland

Inte många nysvenskar verkar vilja bli fostrade av svenska värderingar, normer, traditioner, principer och livsstil. De flesta tänker nog på Sverige som "hemland" - men det är inte kärnhuset i frukten.

Svenska värderingar ja, sådant som gammaldags hövlighet. Att män ska respektera kvinnor. Alla är vi födda av en kvinna. Men de ungdomsgäng som drar runt som vargflockar saknar det där. Deras mödrar har ingen auktoritet. Man blir chockad när man läser om hur en 87-årig kvinna blev sparkad blodig av ett gäng i Helsingborg. En ruskig mentalitet som har spridit sig hit från Mellanöstern.


   

Bra sagt av SD:s partiledare Åkesson: "Den är svensk som ser sig som svensk". Samma sak sade förre integrationsministern Sabuni: "Man kan välja att inte känna sig hemma". Svenskheten sitter inte i hudfärgen, den sitter i huvudet, vilka värderingar man har. Vad är ett fosterland? Det land som har fostrat en, vars värderingar man tagit till sitt hjärta.

Att vara invandringskritisk innebär inte per automatik att man är främlingsfientlig

Under ett gräl sa sverigedemokraten Erik Almqvist "babbe" till den så kallade komikern Soran Ismail och "blatte-lover" till en berusad man som la sig i grälet. Döm inte hela partiet efter ett par förflugna ord. Även Soran Ismail har uttalat sig rasistiskt, bland annat har han smädat svenskar i allmänhet och dalmasar och dalkullor i synnerhet.

Jimmie Åkessons nolltoleranslinje är förmodligen inspirerad av Dansk Folkeparti där det är lätt att bli utkastad om man skadar partiets rykte. Så för Almqvist var det bara att kliva av.

Det är i journalisternas fantasiuniversum som Sverigedemokraterna utnämns till rasister. För de gamla partierna handlar det om att behålla makten, det där med rasism och främlingsfientlighet är bara ett svepskäl.

Lögnerna om Sverigedemokraternas "främlingsfientlighet" smutskastar hela Sveriges nutidshistoria. Ingen av de gamla sossarna skulle ha sagt annat än vad Sverigedemokraterna nu säger: För att folk ska få flytta till Sverige ska de arbeta och göra rätt för sig och följa landets lagar.

Snart är det jul, en viktig motvikt mot islams nedvärderande syn på kvinnor och muslimska pojkars brist på respekt för sina mödrar. Julen är en hyllning av modern och barnet.

    Kampanjen mot SD är inte rekylsäker

4 Kommentarer:

Knute sa...

Varför det har kommit så mycket våld mot kvinnor i Sverige vill ingen tala om. Man tiger om främlingarnas kalla och kusliga kvinnosyn.

http://spydet.blogspot.se/2012/11/politikernes-skyld-og-massemedierne.html

Knute sa...

SD-politiker fick sitt hus beskjutet. Alla fönster i vardagsrummet är krossade. Politikern själv har inte träffats av skotten.
Tidigare blev hans däck sönderskurna och bilen graffitimålad.
Det kommit ett anonymt hot till polisen där de ska ha uppmanats att "ta hand om honom", annars skulle tipsaren "ta hand om honom själv".

Det låter som AFA och EXPO med uppbackning av DN, Aftonbladet, Expressen med 7-klövern i ryggen.

http://hallandsposten.se/nyheter/laholm/1.1846780-sd-politiker-fick-sitt-hus-beskjutet

Knute sa...

Odense: Tre pojkar slog ihjäl 72-årig man. Efteråt gick de på en fest och skröt över dådet.

http://ekstrabladet.dk/112/article1870300.ece

Knute sa...

Andligt övergrepp mot det danska folket

"Begivenhederne i Kokkedal, hvor et muslimsk flertal i boligblokken har forbudt et dansk og kristent mindretal at sætte et juletræ op for således at fejre dansk jul, er meget tankevækkende og dybt uhyggelige.

Det er islam, der allerede på dette tidspunkt af masseindvandringen af muslimer til Danmark søger at drive danskheden ud og overtage magten."

http://www.document.no/2012/11/andeligt-overgreb-mod-det-danske-folk/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.