11 november 2012

Ingen är så dum som en gammal dåre

CIA-chefen Petraeus avgick överraskande direkt efter att Obama blev omvald. Orsaken skulle vara en "otrohetsaffär". Men den verkliga orsaken var att Petraeus och CIA vägrade att delta i mörkläggningen av Obamas skuld till morden på de amerikanska diplomaterna i Benghazi.

Så jag håller med Hjalfred ovan, tidpunkten är alldeles för perfekt för Obama-administrationen. Precis som man hävdade att det var en ren slump att Benghazi-konsulatet attackerades på årsdagen av 11 september är det nu en ren slump att denna utomäktenskaplig affär avslöjades direkt efter valet. Inte före valet utan precis när denne chef för underrättelseverksamheten ska grillas på Capitol Hill.

 Administrationen var missnöjd med att Petraeus inte till 100% spelade på deras planhalva och det var läge att idka "utpressning". Jag tror inte det var en hemlighet i de inre kretsarna att Petraeus hade ett förhållande med sin biografi-författare, men att de  tuffa Chicagokillarna höll den vetskapen i bakfickan tills den kunde komma till pass.

Trey Gowdy (R) arbetar tillsammans med  Darrel Issa i utredningen om Fast and Furious och han har varit envis och kompromisslös. Nu vill han ha svar från General Petraeus om vad som hände i Benghazi den 9-11 och han kommer inte ta en resignation som en ursäkt:
"Han är ett vittne  och om Susan Rice och andra klandrar honom för att upplysningsverksamheten inte fungerade och att de fick fel information, kan vi inte gå till botten med Benghazi utan David Petraeus."
 
Hur kan någon som har en position som general Petraeus inbilla sig att  hans sexuella begär och fantasier skulle kunna hållas hemliga?  Hur kan förnuft fullständigt utplånas och hur kan en man bli så djupt smickrad över att bli beundrad av en attraktiv ung kvinna?
Vilken sorglig illusion.

 "Ingen är så dum som en gammal dåre",  speciellt när han tydligen inbillar sig att han inte är så gammal och hans fru, sedan 37 år tillbaka, inte kan matcha hans älskarinna.
7 Kommentarer:

Steve sa...

Konsulatet i Benghazi anfölls ju på ”9/11”. Paula Broadwell (hon som hade ihop det med Petraeus) berättade i oktober att CIA där bad Washington om hjälp; hjälp från de allra tuffaste, ”In Extremis Force”.
Broadwell: ”De kunde ha kommit och hjälpt konsulatet och CIA-annexet … Annexet hade ett par libyska militia-män som fångar, och man tror att attacken på konsulatet var ett försök att få dom tillbaka.”
”Den video om Muhammed som blev känd då, och demonstrationerna i Kairo (och) 22 andra länder med tiotusentals deltagare - vår regering [Hillary, Obama] var mycket rädd att det här skulle bli en mardröm för oss.”
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/161964#.UKCdrYbpWU6

Och så blev en amerikansk ambassadör strypt och släpad genom gatorna…
Tre amerikanska soldater besvarade elden [och bad förgäves Washington om hjälp; Washington som satt och såg på allt detta från en drone’s videokamera] och klarade sig några timmar innan de sköts ihjäl…
- Ni vet, hotet från muslimerna…!
- Och (ännu viktigare) valet den 6 november…!
http://www.nationalreview.com/corner/331901/benhoozi-mark-steyn
http://www.reuters.com/article/2012/10/24/us-usa-benghazi-emails-idUSBRE89N02C20121024

Berit sa...


Här är en intressant artikel:

http://www.washingtonsblog.com/2012/11/why-did-cia-director-petraeus-suddenly-resign-and-why-was-the-u-s-ambassador-to-libya-murdered.html

Steve sa...

Paula Broadwells avslöjanden kommer också i World Net Daily idag:
http://www.wnd.com/2012/11/did-petraeus-mistress-reveal-secret-cia-prison/

Knute sa...

When Barack Obama said on the campaign trail, “Voting is the best revenge,” was this what he meant?

A quote allegedly by Obama senior adviser Valerie Jarrett has been spreading like wildfire online lately:

“After we win this election, it’s our turn. Payback time. Everyone not with us is against us, and they better be ready, because we don’t forget. The ones who helped us will be rewarded; the ones who opposed us will get what they deserve. There is going to be hell to pay. Congress won’t be a problem for us this time. No election to worry about after this is over, and we have two judges ready to go.”

http://www.wnd.com/2012/11/is-this-what-obama-meant-by-revenge/

Anonym sa...

Chris Stevens for till Benghazi för att möta som det har rapporterats syriska rebeller........ Högst på Al Quaidas hotlista var en amerikansk diplomat. Diplomatfamiljer i Libyien och 4 andr länder hade satts i säkerhet. Amerikanska kvinnor i Egypten hade varnats ..också på listan.

Knute sa...

Were an admiral and a general fired for moving to help Americans in Benghazi?

There are reports that two high-ranking military officers, Rear Admiral Charles Gaouette and General Carter Ham, were fired by Obama for wanting to come to the assistance of the beleaguered U.S. missions in Benghazi.

http://www.amnation.com/vfr/archives/023832.html

Anonym sa...

Akta er för dessa:
http://blogs.houstonpress.com/hairballs/2011/05/hot_female_sex_offenders.php

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.