13 november 2012

Ingen julberättelse

  

Ingen berättelse om Jesu födelse, de tre vise männen och den klara stjärnan för barnen på en förskola i Lillerød i Danmark. Några av barnens föräldrar är muslimer och då blev det inget kyrkobesök.

Så lätt går det alltså i vårt toleranta samhälle att utrota kristendomen. Man har inte glömt Jesus ord om att vända den den andra kinden till, men man har glömt resten av budskapet, att visa mod och inte böja sig för utpressning.

Muslimer slår ihjäl julen. I årtionden har bostadsområdet Egedalsvænge i Kokkedal haft en julgran under hela december månad. Men inte i år, muslimsk Eidsfest gick bra, men inte julgran. Det är helt okej, tycker kulturminister Uffe Elbæk, "traditioner ändras".

TV-journalister som åkte till Kokkedal för att pejla stämningen, fick bil och utrustning sönderslagen av 25 maskerade julgranshatare. Polisen sa att de inte borde åkt in i ett "högspänt område". Pia Kjærsgaard dundrar mot det ryggradslösa uttalandet; polisens uppgift är att beskydda medborgarna och se till att en fri press kan arbeta obehindrat.

Det var inte bara TV-bilen som råkade för stenkastning. Boende som ville ha kvar traditionen fick fönster sönderslagna. Tidigare har man samlats för att gemensamt tända granen och dricka glögg, men vem vågar göra det bland fanatiska muhammedaner.

7 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

"traditioner ändras" så f@n heller!! Passar inte julen för musslorna så kan dom dra dit pepparn växer!

Knute sa...

90 procent av dem som vill ha pengar från kyrkans julhjälp är muslimer - men någon julgran vill de inte ha

http://hodja.wordpress.com/2012/11/14/muslimer-vil-ikke-give-penge-til-et-juletrae-i-kokkedal/

Knute sa...

Julgranshatarna i Kokkedal gav en uppvisning i hur radikala muslimer agerar när de får makt.

http://www.b.dk/kommentarer/naar-radikale-muslimer-faar-magt

Knute sa...

Det finns en jihadistfiende på väg emot västvärlden och i Amerika och mot Israel. Där finns hotet om ”stealth jihad” och även våldsamt, fysiskt jihad. Och politisk korrekthet och den vänsterorienterade ideologin har helt förblindat väst och satt handbojor på oss bakom vår rygg, och vi har media liksom människor i Vita Huset som saboterar för oss inifrån.

Jamie Glazov

http://varstundisverige.blogspot.se/2012/11/hur-gar-det-for-amerika.html

Knute sa...

UK: The Islamic area of Leicester frightened me, says TV chef‏

The former star of the BBC's Two Fat Ladies claimed a visit to the city, which has a large Muslim population, was 'the most frightening experience of her life'.

Describing parts of Leicester as a 'ghetto', she said seeing so many men in Islamic clothing and women in a burkas left her feeling 'in the middle of my own country, a complete outcast and pariah'.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2233958/One-Fat-Lady-race-row-Muslim-ghetto-jibe-The-Islamic-area-Leicester-frightened-says-TV-chef.html

Knute sa...

Dansk skollärare beskyllde 11-årig pojke för att vara rasist, när denne vägrade att recitera islamisk bön under religionskunskapstimmen

http://www.uriasposten.net/archives/42497

Knute sa...

PET (danska säkerhetspolisen): Muhammedanska terrorister och kriminella är samma surdeg‏

"Der ses en stigende tendens til overlap mellem kriminelle og militante islamistiske miljøer."

http://www.b.dk/nationalt/kriminelle-kaemper-i-konfliktzoner-0

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.