15 november 2012

Kampanjen mot SD är inte rekylsäker

         

Fyllesnack från män som vacklar hem i sommarmorgnar är inte mycket att samla på. Men politiker är inte annorlunda än folk mest. I synnerhet när de är i privatlivet. Också här i Sverige! De kan uppföra sig fullständigt hopplöst, inte bara använda språkets värsta glosor, men det sägs att det finns de som har gått på bordell i Rosenbadspauserna hos utländska prostituerade, så den hemliga polisen Säpo blev bekymrad för Sveriges säkerhet!!! En kvinna använde sitt riksdagskreditkort för privata chokladinköp och en alkoholisk partiledare måste gå till behandling, medan en berusad miljöpartist i toppen körde in i en polisbil på en rondell. Det ena partiet har inte något att låta det andra höra!

Det mest dumma med politiker är att de inte fattar att de har fiender som ständigt lurar på om de avslöjar någon svaghet, den kan vara hur liten som helst, som de kan utnyttja - kanske inte med det samma, men senare, helst före ett val ... Att "få något på en" är vad det går ut på. Något man kan hänga upp vederbörande på.

Och några har fler fiender än andra, för massmedia och tillämpningen av landets lagar är inte lika för alla. Det finns ingen jämlikhet!

Men egentligen är det något rasande fel och skevt med det hela!

Är det verkligen många gånger värre att babbla fula ord i fyllan än ... att knivskära människor, hälla syra över kvinnor, våldta flickor, missbruka barn ....

Jag förstår det inte.

23 Kommentarer:

Spjutflickan sa...

Överskriften är ett citat från Snaphanen

http://snaphanen.dk/2012/11/14/flyt-billigt-i-ghetto/

Herr Nilsson sa...

SD når 11,2 % i en undersökning efter en tid av uppgångar. Media går ut med en enorm "avslöjanden". Den som inte ser sambandet vill inte se det.

Anonym sa...

Men Jimmy Åkesson gjorde ett stort misstag genom att böja sig för mediadrevet. Media har tidigare visat att det är de som bestämmer i riket. De kan få vem som helst avsatt för vilken skitsak som helst - och även tillsatt. Och medias makt över politikerna är den direkta orsaken till att vi har detta massinvandrings-inferno i Sverige idag. Hade politiker och Migrationsverk vågat driva igenom sina beslut så hade det inte sett ut så här idag. Genom att böja sig för media i denna skitsak - så har Jimmy visat att media bestämmer även hur hans parti skall se ut.
Man kan inte blidka media - de är aldrig nöjda förrän SD lägger ned helt och hållet. Och journalister är inga moraliska föredömen - inte i något avseende. Tvärtom. Då är det mycket bättre att SD går in för att bestämma hur det skall se ut i tidningarna. Om journalisterna inte passar sig finns det risk att ingen vill läsa deras alster och att de går omkull.
/SB

Knute sa...

Igår måste riksdagsledamoten Erik Almquist avgå efter att medierna publicerat en 2 år gammal video, idag är det Kenneth Ekeroth som hängs ut för att ha fotograferats med en järnstång. De smutsiga metoderna är oändliga - låt oss hoppas att svenskarna inte går på mediernas kampanj som är värdig Joseph Goebbels.

http://hodja.wordpress.com/2012/11/15/absurdistan-sverigedemokraternes-modstandere-er-i-panik-over-sds-fremgang/

Leif Snare sa...

Där spriten går in, där går vettet ut.......
SD:s ledning bör ha ett regelsystem för sina politiker inom riksdag,kommun och landsting, som klart åskådliggör hur man agerar i det offentliga livet. Alkohol och andra droger har under tidens lopp fällt mången man och kvinna.
Trots denna mikroskopiska händelse, går SD framåt med stormsteg, vilket oroar media och andra partier. Vi skall klara av det om än kampen blir svår, ty segern är vår 2014.

Anonym sa...

Det vore en välgärning om politikerpatrasket kunde klippa av banden till de skattefinansierade och korrumperade media. SvD lär få enligt rykten ca 60 miljoner någon säger 120 miljoner!

Errbe sa...

Medias så uppenbart illvilliga framställning av lite fyllesnack av någon som blivit trakasserad och retad genomskådas nog av "vanligt folk". Det gör att allt fler kommer att förstå hur felinformerade de blivit av media.

Detta drevet kommer sannolikt att höja SD:s siffror i nästa opinionsmätning.

Anonym sa...

Jag är verkligen besviken på Ekeroth mfl. Att i samband med valet bete sig på detta sätt på öppen gata, och dessutom filma sig själva, vittnar om ett visst förståndshandikapp. PK media tackar och tar tacksamt emot ert urkorkade beteende!

Alla kan bli fulla och säga saker de inte menar, det är mänskligt. Ínom SD borde man inse att t.om. det de säger i sömnen riskerar vinklas till det värsta och publiceras i media.

TAG LÄRDOM - INFÖR RUTINER INOM SD SOM GÖR ATT DETTA INTE UPPREPAS!!!

Anonym sa...

Alla kan säga saker som man inte menar i stridens hetta, t.o.m. inom en familj, hustru och make och barn, där man älskar varandra. Det korrigeras genom att man ångrar sig, ber om ursäkt och undviker att göra om det. Men om nu ett sådant här bagatellartat misstag begåtts mot människor som man inte älskar, vad finns det då för anledning att låta media vara domare i konflikten och låta dessa vara moraliska föredömen?
I veckan läste jag att Aftonbladet de senaste 4 åren sjunkit i pappersupplaga med 42 %. Om ytterligare fyra år, när alla läser digitalt via iPad och Galaxy, kanske inte Aftonbladet eller Expressen finns längre.
SD måste ha detta perspektivet.
/SB

Anonym sa...

Det är trist att omdömet sluntit så till den milda grad. Hade det hänt idag hadde jag önskat dem alla respass rakt ut ur partiet. Men nu är händelsen över två år gammal och jag vill gärna tro att det folk kan växa i sina roller som representanter för ett sprillans nytt riksdagsparti.

/Läsare

Major Stofil sa...

SD (och övriga här på tråden) borde fråga sig två saker:
1. Kan man ha en representant för sitt parti (oavsett parti) som tar till ett järnrör och kallar presumtiva väljare hora när man blir på lyset?
2. Kan man ha representanter på hög nivå som läcker filmat material till media?

Svensk sa...

Har ni alla en skruv lös? Antingen är samtliga kommentarer publicerade av yngre personer med liten livserfarenhet och skruvad livssyn, eller så förstår ni inte konsekvensen av att högt uppsatta politiker förnedrar medmänniskor som de ska stödja och hjälpa?

Anna sa...

Åkesson gör helt rätt i att uppträda statsmannamässigt och vara sträng och konsekvent, men han ska inte spela med i medias spel. Han får inte låta fokus flyttas från sakfrågorna till personfrågorna.
Enskilda SD-politiker må uppträda omdömeslöst, men det ändrar inte på att SD har rätt i sin analys av tillståndet i Sverige.
Låt inte media sätta dagordningen! Påminn alltid läsare och tittare om vad det egentligen handlar om!

Anonym sa...

Ni glömde att en del partiledare använt narkotika: "De båda nya språkrören för Miljöpartiet Gustav Fridolin och Åsa Romson, som valdes igår har enligt besked från de båda språkrören använt narkotika.
Miljöpartisten Ingemar Bast, Ulricehamn, anser att det inte är bra men menar att det är många riksdagsledamöter som har skelett i garderoben." [ http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=95&artikel=4517354 ]. *gäsp*

Arlav sa...

"Är det verkligen många gånger värre att babbla fula ord i fyllan"?
I hyckleriets Sverige är det så. Värre än ALLT annat om vår nya adel är ordens mottagare !

Knute sa...

Det var för självförsvar som Kent Ekeroth plockade upp järnstången. Kriminella typer provocerade fram bråket med de sverigedemokratiska politikerna.

Hot och våld mot sverigedemokrater är en daglig företeelse. Tänk dig in i situationen att du skulle vilja ägna dig åt politik till priset av att någon sätter en yxa i din ytterdörr, och din arbetsgivare skulle tvingas avskeda dig efter att ha blivit skrämd av fascistiska ”anti-fascister”.

I stort sett alla medel, inte bara medie-drev utan även mordförsök, används mot dem som utnämns till rasister i vänsterns fantasiuniversum.

Anonym sa...

SDare angrips av djupt kriminella och farliga gangsters, Sorans vänner. SDarna försöker försvara sig. Nyheten blir 2.5 år gammal , då plötsligt en dag inleds en massiv hetskampanj i media mot de angripna SDarna med KRIGSRUBRIKER i alla media bara för att en av dem sagt ordet "hora". Våldsmännen, dvs angriparna slipper däremot all kritik i hatmedia. I rest my case. /Peter a

Knute sa...

Alla har rättighet och skyldighet att försöka försvara sig

Kent Ekeroth blev hotad av en person som påstod sig vara från Original Gangsters. Med tanke på hotbilden mot Sverigedemokraterna borde media visa lite mer förståelse för att man vill försvara sig när en sådan som OG-gangstern dyker upp.

http://kentekeroth.se/2012/11/16/ang-expressens-pastaende-att-vi-inte-trodde-det-var-og/#comment-22695

http://canuteocean.blogspot.se/2010/09/etablissemangets-stormtrupper.html

Knute sa...

Har svenske journalister ikke andet at fortage sig?

Kender I udtrykket: “Birds of same feather flock together” - “Krage søger mage”. Jeg har spekuleret på, om dette fænomen er årsagen til, at svenske journalister pr. refleks vælger at beskrive den politiske udvikling i Sverige med begreber som racisme, nazisme eller fascisme. Er en sådan simplificering af virkeligheden ikke netop fascistisk. Det mener jeg faktisk er tilfældet.

Når man ser racister, nazister og fascister alle vegne, mens Europa befinder sig i den værste økonomiske krise, har jeg lyst til at spørge, om ikke tyv tror hver mand stjæler?

http://blogs.jp.dk/braendpunkt/2012/11/15/svenske-journalisters-racistiske-angreb-mod-sverigedemokraterne/

Knute sa...

Blattarna och ryssarna på asylboendet - är ett större hot än SD

"Svenska politiker i regerande ställning har ingen kontroll på den ökande kriminalitet som via asylboendena nu väller in i landet. Som vanligt väljer man att stoppa huvudet i sanden och yvar sig hellre över att en Sverigedemokrat kallat någon för hora. Ett tillmäle svenska tjejer i skolor får höra dagligen och i de flesta fallen är det svartskallar som kallar våra tjejer för svennehora, helt klart!"

http://eskilstunaliv.blogspot.se/2012/11/blattarna-och-ryssarna-pa-asylboendet.html

Knute sa...

Sverigedemokraten Almqvist får löpa gatlopp för ordet ”blatte-lover”. Men varför blir det inte krigsrubriker i tidningarna över en som publicerar på sin blogg att ”judar är omänskliga, de har inget blod i kroppen”? Muslimen Gina Dirawi, känd för antisemitiska uttalanden, var föreslagen som årets julvärd (!) i Sveriges Television. Nu blev det gudskelov inte så, men hon ska uppträda för andra året i rad som programledare i Melodifestivalen.

http://everykindapeople.blogspot.se/2012/01/storre-och-mer-hotfull-demonstration.html

Anonym sa...

Fy *** har slutat köpa den odemokratiska
fascist"blaskan"EXPRESSEN deras mål verkar
vara att INGEN ska få ha en annan åsikt än
deras! dom är så skit rädda för att SD börjar
få makt!! DEMOKRATI = JAG HAR RÄTT ATT HA VILKEN
ÅSIKT JAG VILL/gp

Anonym sa...

Rekyl mot media, http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/

Jag tycker vi slår tillbaka mot hatmedia, om flera hjälper till så kan vi driva skitmedia i konkurs. Så här gör man, titta in på länken, där finns kontaktuppgifter till de stora annonsörerna som finansierar Aftonbladet och Expressen. Man kontaktar annonsörerna och säger att de bör sluta annonsera i hatmedia annars bojkottar ni och alla era vänner företaget. Med uppslutning från alla bloggare, hemsidor mfl så kan det lyckas bra, er blog mfl bör lägga in en länk hit. Kom ihåg att alla nätsidor på vår sida har sammanlagt en miljon läsare som stöder oss. Tillsammans är vi starka, det gäller att utnyttja den styrkan. Sverige framtid står på spel.

http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/

eller hur?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.