30 december 2012

Bli muhammedan och få en gratis resa till Mecka

- men kom ihåg, ingen sprit, inga frikadeller och inget tillträde för kvinnor. Ole G. tipsar om en artikel i Kristeligt Dagblad:

"Mellanösterns stora diktatur inbjuder varje år nyomvända danska muslimer på pilgrimsfärd. Bakom står organisationer som Muslim World League och Association of New Muslims med nära band till den saudiska regimen."

I Saudiarabien råder sharialag med sträng åtskillnad mellan män och kvinnor, och stränga straff som hand- fot- och halsavhuggning. Om det finns mer moderata varianter av islam i världen är de snart utträngda med hjälp av arabernas oljepengar. Överallt byggs erövrarmoskéer under religionsfrihetens täckmantel.

I samhällen som styrs av islam går det galet. Pojkar lär sig att förakta sina mödrar och blir inbillade att de är små gudar som inte behöver studera och arbeta. Trots att saudierna har så mycket pengar är de närmast analfabeter och låter andra sköta jobbet att pumpa upp oljan. Halva befolkningen är inpackad i tyg och får inte bidra till samhällsutvecklingen.

Herrefolksideologin är tydligen attraktiv, se bara på egyptierna som frivilligt röstat för att underkasta sig sharia. I vår annars så individualistiska nord finns tydligen också människor som har liknande behov av att låta islam detaljstyra deras liv. Samt en tripp till Mecka för att byta hjärna.

Sharia kryper allt närmare. I Tyskland överfölls en man och ställdes inför valet att “konvertera till islam eller få tungan utskuren!” Chockad och svårt blödande fördes han till sjukhus. Gärningsmännen var etniska tyskar som konverterat till islam.
5 Kommentarer:

Knute sa...

Islamisk ledare hotar kopterna med folkmord

http://www.meforum.org/3417/egypt-cleric-threatens-copts-genocide

Elin sa...

"Gärningsmännen var etniska tyskar som konverterat till islam."

De säger i videon att gärningsmännen hade orientaliskt utseende.

Knute sa...

Jag hämtade uppgiften från Jihad i Malmö som skrev att "gärningsmännen betecknas som sannolikt tyska konvertiter i salafistklädsel." Svårt att veta vad som stämmer, så jag låter det stå kvar så länge.

http://jihadimalmo.blogspot.se/2012/12/tyska-salafister-overfoll-indier.html

Knute sa...

Explosiv tillväxt av unga våldsinriktade konvertiter i Tyskland.

http://jihadimalmo.blogspot.se/2012/12/explosiv-tillvaxt-pa-salafistiska.html

gertrud sa...

Gratis resa till Mekka! Det ljuder som en bra turistidè, så man kanske skulde konveertera?
Men glöm inte, att du inte kan konvertera tillbacks igen, eftersom det finns dödsstraff för frånfall från islam.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.