22 december 2012

Vad vet vi egentligen om de syrier som söker asyl i Sverige?

Jihadkrigare strömmar till Syrien. En del kommer från Sverige. Men trafiken går i bägge riktningarna. I ett anfall av godhet, eller på grund av påtryckningar från den globala asylindustrin, beslöt den svenska regeringen i våras att öppna gränserna för syrier. När facit ska göras upp är det bara att titta på den halva miljon irakier som strömmat till Sverige. Förmodligen blir det i slutändan minst lika många syrier. Från båda sidor i inbördeskriget, några med blodbesudlade händer.

Vad invandringen från arabvärlden innebär för det hittills ganska tillitsfulla svenska samhället finns det många skrämmande exempel på. Nyligen jagade 500 invandrarkillar i Göteborg en 17-årig svensk tjej därför att hon påstods att på internet ha kränkt muslimska flickors heder. Stenkastning mot förbipasserande och polis, till och med hann de bränna en svensk flagga på vägen!

14 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag är livrädd för alla muslimer som väller in i Sverige. De är totalt empatilösa och accepterar inga andra religioner än deras egen. Som troende kristen så känner jag stor oro. Hur länge har jag rätt till min egen kyrka? Till mitt sätt att klä mig? Jag vill inte täcka mig enligt deras uppfattning. Jag vill leva i en öppen demokrati där jag värderas som kvinna och inte som ett bihang till en man/far/bror. Var är Sverige på väg? Är politikerna totalt blinda för det som många svenskar redan sett?

Arlav sa...

Om man har i åtanke att "syrienkrisen" egentligen är ett helt syrieninternt problem, muslimska brödraskapet mot en tafflig diktator så ser det nog inte så bra ut med de som kommer hit och knappast för Sverige heller. Båda sidor gillar att skjuta och slåss, vi får hoppas att de bara gör det med varandra..

Maverick sa...

" Båda sidor gillar att skjuta och slåss, vi får hoppas att de bara gör det med varandra."
Om de gör det här i Sverige, vilket bara är en tidsfråga, tex att shia- och sunnimusllimer börjar "bråka", då kommer vi också att drabbas.

Anonym sa...

Jag tror inte på en civiliserad demokratisk lösning med val och partier med det kaos som Sverige nu fortsätter att sjunka ner i. Vi ser dagligen hur våldet och kriminaliteten tilltar i landet med en tandlös polis som vädjar till allmänheten om hjälp. Lika bra att inse, att vi bara har oss själva att ty till. Eller i klartext: Bättre att beväpna sig inför vad som är på väg och inte hoppas på hjälp från polis eller annat officiellt håll./ Pessimist

Knute sa...

New York: Somaliska terrorister med svenska pass inför rätta

http://jihadimalmo.blogspot.se/2012/12/somaliska-terrorister-med-svenska-pass.html

Knute sa...

Tiotusentals kristna flyr i kölvattnet av att den väststödda rebellarméns islamister tar över kontrollen när "kristna är oönskade i det nya Syrien". Man går från dörr till dörr och likviderar kristna. I regionen förbereder man sig nu på att bli nedslaktade. Syrien är ett land med många miljoner som tillhör minoriteter. Om regimen faller, där presidenten själv tillhör en islamisk minoritet, är faran för folkmord överhängande.

http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/I-seng-med-fienden-7074641.html

Anonym sa...

Jag förstår precis varför SD kunnat växa så fort. Det tråkiga är att inget vettigt parti vågat ta i frågan. För att vara PK låtsas man som ingenting och utanförskapet växer. Hur många gånger har inte jag blivit kallad rasist för att jag satt en kontrollavgift på ett fordon vars förare varit av utländsk härkomst vilket naturligtvis gjorde mig till rasist. Att den attityden får grogrund säger mig att något är fel och SD är ett resultat utav att man ignorerat problemet alltför länge.

Knute sa...

Den som fått avslag på sin asylansökan ska skyndsamt lämna landet, vanligtvis inom två-fyra veckor, det är vad lagen säger.

Regeringen har ingått märkliga avtal med Miljöpartiet, såsom avtal om sjukvård åt personer som illegalt vistas i landet och avtal om skolgång åt barn till personer som illegalt vistas i landet! Avtal som gått stick i stäv med de lagar som riksdagen stiftat.

http://meritwager.wordpress.com/2012/12/22/statsministern-vaknar-sent-mycket-sent-for-sent/

Är det okej att gå emot de lagar som reglerar invandringen? Är det förvånande att sådana som propagerar för ohämmad invandring inte är särskilt omtyckta bland folkets breda lager? I synnerhet inte sådana som Aftonbladets kulturredaktör Åsa Linderborg som buntar ihop alla vars åsikter ligger till höger om Joseph Stalin, och kallar dem för nazister. Ska Sverige verkligen byta befolkning i stalinistisk stil?

Knute sa...

Om bara SD bara kunde få lite uppslutning! Det skulle räcka med 30%. När svenskarna blivit en minoritet finns ingen ångerknapp, det borde de som röstar på 7-partiet tänka på.

Sverigedemokraterna är ett demokratiskt parti som skulle kunna fånga upp de underströmmar av vrede över den muslimska massinvandringen som finns hos det svenska folket och kanalisera den i parlamentariska beslut enligt de lagar vi faktiskt har.

Nu har Centerpartiet skjutit sig i foten genom att propagera för HELT fri invandring. Vad ger det för signaler? Att vi behöver fler dialogpoliser och integrationskonsulenter?

Sverige består numera av lydiga medborgare som hjärntvättats till att försörja en massa aggressiva analfabeter. Som Mona Sahlin sa, "det är häftigt att betala skatt".

Arga somalier vill ha större hus med fler rum:

http://everykindapeople.blogspot.se/2012/12/sverige-arga-somalier-upprorda-over-att.html

Unknown sa...

herr knute till dig kan jag bara säga att herr Stalin skulle hjälpa oss otroligt mycket!
mycket mer än herr Hitler.
ruttna äpple ska alltid finnas i sammhället, de fanns innan ens invandring börjat.
problemet dock ligger högt upp i politikers huvud.
herr Stalin frågade aldrig om vad vill du? han krävde från dig att göra det han sagt och på 20 år från ruiner återbyggde han största land i världen.
svenska vet själva inte att dem igentligen bor i soviet utan kommunistisk ideologi.
----
skål för oss nordliga grannar,
hoppas vi håller blattar i ramar!

Knute sa...

Svenskar vet själva inte att de egentligen bor i Sovjet... så sant. 1930-talet när de svenska socialdemokraterna kom till makten fanns både Stalin och Hitler som inspiratörer för att skapa ett förmyndarsamhälle.

Michail Pogodin, du skriver också att på 20 år från ruiner återbyggde Stalin det största landet i världen. Ja, han följde Marx recept att pressa befolkningen till det yttersta för att ackumulera ett kapital som det tagit västländerna århundraden att skaffa. Hans metoder bestod bland annat i folkmord på den egna befolkningen och deportationer av hela folkgrupper.

Anonym sa...

Merit Wager har den kommentar som behövs http://meritwager.wordpress.com/2012/12/27/varfor-skulle-sverige-kampa-for-terrorister/

Att 7-klöverns partier och konventionell media är galningar vet vi ju sedan tidigare... Säg TT, SVT, TV4, SR, Radio Ett, Aftonbladet, Expressen, Sydsvenskan (exempel) så känns de kalla kårarna utmed ryggslutet...

Knute sa...

Voldtægt er med indvandringen desværre blevet en mere almindelig og mere grusom forbrydelse.

Det er mærkeligt at primitive mandfolk, der forfølger og voldtager kvinder ligesom galne hanhunde efter tæver i løbetid, ikke kan acceptere hunde. Vi har jo hørt adskillige beretninger om, hvordan muslimer skræmmes af naboens eller politiets hunde, og taxichauffører nægter at køre med blinde, der har førerhund.

http://spydet.blogspot.se/2013/01/lidt-kulturhistorie.html

E. Gonsson sa...

Även jag, som är en luttrad anti-rasist, börjar inse att det är dags att vässa vapenlagrena hos våra interna motståndsrörelser, och vara beredda på att vända vapnen mot samma personer vi under årtionden ägnat oss åt att försvara...

Situationen är allvarlig.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.