06 januari 2013

"Att inte få väcka tankar runt ett problem som finns, är för mig väldigt märkligt"

Sveriges extremvänsters nyhetsbyrå, EXPO, har ökat sina angrepp på Sverigedemokraterna efter deras framgång i opinionsmätningarna. Svenskarna bör inte tänka själva. Det gör EXPO. Och de tycker inte om kommunalpolitiker Annika Rydh eftersom hon är - - Sverigedemokrat!

Hon har på partiets lokala hemsida varit inne på det ständigt framdykande problemet med överbefolkning av jordklotet och tycker att muslimerna borde begränsa sitt barnafödande, liksom i vår moderna familjepolitik i Europa eller som i det kommunistiska Kina. Ansvarslös barnproduktion finns naturligvis inte bara i den muslimska delen av världen, men det är nu ändå dessa "främlingar" som tränger sig närmast på, så det är naturligt om Rydh nämner dem.

EXPO har många års erfarenhet av hur man kan manipulera texter och gör det också i det aktuella angreppet på Rydh, där de liksom antyder, att det skulle vara något olagligt eller omoraliskt att "påstå" att något obehagligt kunde väntas i framtiden! Till exempel att "islam tar över världen om 50 år". (Några menar att det går fortare. Det är mycket beroende av vår egen likgiltighet).
Att islam skulle ha en "dold agenda" är oväsentligt, eftersom islamister många gånger har sagt detta alldeles öppet, och alla tecken i sol och måne pekar på det samma...

De angriper Rydhs upplysningar: "falska siffror", säger de, men undviker att komma närmare in på saken. EXPO fifflar med texten för att framkalla bestämda uppfattningar hos läsarna. Här är några exempel:

"SD i Älmhult har på sin sajt publicerat flera kritiska inlägg" - och vad då? Är det förbjudet? Vem kritiserar?
"I augusti förra året publicerades en artikel som beskrev invandrare från Mellanöstern och Afrika som lögnare och kriminella." Och var de inte det?
"I mars skrev Annika Rydh att asylsökande som klagat på mögel i sitt boende kräver för mycket." Vad krävde de?
Och samma Rydh har en gång ertappats med att använda ordet "neger". Jamen hur fruktansvärt!

7 Kommentarer:

Knute sa...

Demografi i Norge:

I fjor ble det for første gang tildelt flere personnummer til innvandrere enn til nyfødte i Norge.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10064301

http://kentekeroth.se/2013/01/03/demografi-i-norge/

Knute sa...

Svenska polisen hittade bara 15 procent av gärningsmännen bakom de brott som anmäldes förra året.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5399668

Anonym sa...

Jag vill tipsa er om att lyssna på ett radioinslag om en liten reformistisk rörelse inom islam MPV, Muslims for Progressive Values, där män och kvinnor ber tillsamman och en kvinna t.o.m. leder en bön. I inslaget intervjuas även en homosexuell muslim: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=438&artikel=5398909

Anonym sa...

http://varstundisverige.blogspot.se/2013/01/expo.html
Här är lite mer om Annika Rydh och Expo

Anonym sa...

http://varstundisverige.blogspot.se/2013/01/expo.html
Artikeln från danska och lite om Expo

Knute sa...

Sverige er på vej imod at inddrage folks fritidshuse, som loven giver tilladelse til i nødsituationer. Loven siger ikke noget om nødsituationer, der er skabt af svenske regeringer. I princippet ikke meget anderledes end alt det andet asyleriet har taget fra svenskerne og givet til vildt fremmede mennesker. Det er svært at nære illusioner om, at mangel på boliger eller Sverigedemokraterne vil stoppe Riksdagens vanvid, det vil først bunden af pengekassen.

http://snaphanen.dk/2013/01/06/adam-wagner-menneskeret-eller-folkeret/

Knute sa...

Invandrare får inte bidrag tillräckligt snabbt, anmäler kommunen för rasism

http://petterssonsblogg.se/2013/01/12/invandrare-far-inte-bidrag-tillrackligt-snabbt-anmaler-kommunen-for-rasism/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.