23 januari 2013

Dags att sluta med revirstriderna på Stureplan

Centerpartiet och Kristdemokraterna har vistats för mycket på Stureplan i Stockholm. De har gått åt vänster i viktiga värdefrågor. Risken är stor att de inte klarar 4-procent-spärren och åker ut ur riksdagen. Så ur ett "borgerligt" perspektiv är det dags att införa gemensamma valsedlar för alliansen! Ordet borgerligt är satt inom citationstecken eftersom hela det politiska fältet har flyttat sig vänsterut. Vår längste statsminister Tage Erlander stod till höger om dagens Moderater!

Alliansen och de rödgröna har gått samman och installerat sig i samma rostiga tunna där de kämpar för att vi ska överge vår nordiskt kristna kultur och övergå till den islamiska religionen istället. På grund av massinvandringen från Somalia, Syrien, Irak osv. har Sverige den högsta ­analfabetismen i Europa. Och flest våldtäkter. På två år har pensionerna minskat 7,3 procent, dock ej för äldre invandrare, de får statligt äldreförsörjningsstöd. Eftersom de inte ingår i det allmänna pensionssystemet slipper de drabbas av pensionsbromsen. Men det största problemet är bostadsbristen. I år beräknas över 200.000 utlänningar bosätta sig i Sverige, det motsvarar 7 medelstora svenska städer!

Vad invandringen från arabvärlden innebär för det hittills ganska tillitsfulla svenska samhället finns det många skrämmande exempel på. Nyligen jagade 500 invandrarkillar i Göteborg en 17-årig svensk tjej därför att hon påstods att på internet ha kränkt muslimska flickors heder. Stenkastning mot förbipasserande och polis, till och med hann de bränna en svensk flagga på vägen!

Som straff för att så många röstar på Sverigedemokraterna vill de andra partierna öka invandringen. "Så får rasisterna en läxa!" Vad står bokstaven M för hos moderaterna och miljöpartiet - muslimpartiet? När det handlar om demografisk utveckling finns ingen ångerknapp, tänk på det nästa gång du röstar.

Folk har börjat tröttna på 7-partiet där 345 av 365 riksdagsledamöter ängsligt sitter och trycker på politiskt korrekta knappar. De 20 sverigedemokraterna är den enda verkliga oppositionen.

Beror "barnfattigdom" bland nyanlända på att de skickar hem pengarna för att kunna importera fler? Föräldrar prioriterar lite olika vad pengarna ska användas till. Hellre en flygbiljett till svältande släktingar i Somalia än en ny iPod till barnen. Så visst finns det fattiga barn i Sverige.

Sverige anses vara ett prisvärt resmål: Ett "flyktingbarn" kostar 6 miljoner om året!?

2 Kommentarer:

Knute sa...

Umeåprofessor önskar livet av en hel generation svenska pensionärer. I en intervju om främlingsfientlighet och nationalism i Sverige säger han att det är främst äldre som är fördomsfulla: "För att uttrycka det mycket rakt på sak, när de dör blir det bättre."

http://varstundisverige.blogspot.se/2013/04/katastrofen-malmstrom-professor-mikael.html

http://www.thelocal.se/46948/20130326/#.UVrgCzfiLhn

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=109&artikel=5491179

Knute sa...

Västerbottens-Kuriren: ”Jag vill ju bara att de gamla i samhället ska dö så snabbt som möjligt och bereda plats åt invandrare, vad är det för konstigt med det?” säger professor Hjerm. I Umeå visar sig åter nazismens fula tryne.

http://missionxp.webblogg.se/2013/april/i-umea-visar-sig-ater-nazismens-fula-tryne.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.