01 januari 2013

Flott nyårstal av en politiker som har lite mellan öronen

Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt publicerade i höstas 50 inlägg om frosseri och bedrägeri i EU, en riktig ögonöppnare, och nu har han hållit ett nyårstal där han inte lägger fingrarna emellan:

- Våra grundläggande värden är hotade. Vi genomgår vad jag skulle kalla "en civiliserad statskupp". Inte en attack med våld och makt som vi har sett det tidigare i historien. Men en statskupp som begåtts med traktater - och till och med av våra egna folkvalda.
- Det som för närvarande pågår i Bryssel är en konsekvent insats för att tömma våra länder på demokratisk makt. Inte sedan Romarriket har så mycket makt placerats i så få händer som idag i Bryssel. Europas folk är fullständigt frånkopplade.


 


"EU fortsætter med at bruge af jeres skattepenge og i Bruxelles forsøger man at holde humøret højt…"

 


P.S. Dansk Folkeparti behandlas ju med respekt, så varför inte systerpartiet Sverigedemokraterna? Hatkampanjen mot SD och de lögnaktiga beskyllningarna för "rasism" är ett bevis på Sveriges katastrofala brist på demokrati. Men folk börjar fatta att det inte är "extremt" att vara skeptisk till islam och massinvandring. Och numera är SD det enda EU-kritiska partiet. Efter EU:s förvandling till EUSSR vädras ju arabisk vår i luften av vänstern och miljöpartisterna.

8 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Hur lång tid tar det innan han får be om ursäkt för vad han har sagt?

Anonym sa...

Tänk om vi kunde hjälpas åt att tvinga murvlarna på riksblaskorna att publicera Mortens utmärkta analyser!

Anonym sa...

KD och sannolikt också C åker ur riksdagen vid nästa val. Jag hoppas också innerligt att Fp också gör det. Tänk vilken skada de här människorna Cecilia Malmström (inte världens skärptaste människa precis) och Birgitta Ohlsson har tillfogat Europas befolkning. Och Cecilia Malmström har under de få år (8 ?) hon suttit i EU tjänat c:a 40 miljoner kr i lön och traktamenten (en del skattefritt), men känner sig ändå inte skyldig eftersom det inte är hon som bestämt sin lön utan några av hennes kompisar. Jag tycker att man i valet 2014 skall rikta in sig på de omfattande korruptionen i EU, som Cecilia Malmström är ett exempel på, och aktivt uppmana väljarna att inte rösta på Fp (=korruption). Då kanske vi kan bli av med dessa människor också.
/SB

Anonym sa...

Morten Messerschmidt bliver forhåbentlig en dag Danmarks redningsmand.
De fleste danskere er dødtrætte af Quisling Helle og Quisling Løkke, samt hele det forbryderiske slæng på Christiansborg.
De har tegnet sig for en stribe Grundlovsbrud og dermed forfatningsbrud, dermed er de forbrydere!!!
De hører hjemme på en mødding!!!

falkeøje

Knute sa...

EUSSR:s ekonomikommissarie Olli Rehns uppdrag är att effektuera den nystalinistiska ordningen som inte tål konservativa och kristdemokratiska regeringar. En riktig mobbare.

"Arbetslösheten minskar i Ungern, statsskulden minskar, valutareserven ökar, ungerska statspapper är väldigt eftertraktade och underskottet är under 3%, vilket gör Ungern snarast unik i regionen. Trots det vill Olli Rehn behålla den budgetdisciplinåtgärd mot Ungern som pågår, nu när landet uppfyller kraven för att denna disciplinåtgärd ska hävas. Med Rehn förhalar och talar om ”långsiktig ohållbarhet” – när verkligheten motbevisar honom och hans egna ekonomiska åtgärder fallerar. I Portugal kan man däremot tillåta mer än 5% underskott. Hur var det med att alla är lika mycket värda? Och kreditvärderingsinstituten som nu höjer (!) Greklands kreditvärdighet – trots ökande statsskuld… Så det förefaller att dessa kreditvärderingsinstitut vill ha ökad skuldsättning…?

Varför denna njugghet mot Ungern och oss ungrare? Och jag ska säga rent ut; varför dessa fördomar?"

http://metrobloggen.se/vonswartz/brev-till-richard-swartz-2312-2012/

Knute sa...

Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt var glödande kommunist till efter Murens Fall (1989) och fram till Sovjetunionens Sammanbrott (1991)

Det var först 1993 som hon blev medlem i Socialdemokratiet.

http://danmark.wordpress.com/2013/01/02/helle-thorning-schmidt-var-glodende-kommunist-til-efter-murens-fald-1989-og-frem-til-sovjeunionens-sammenbrud-1991/

Knute sa...

Situationen i de sydeuropæiske lande er i øjeblikket så slem, at folk må aflevere deres børn på børnehjem, folk begår selvmord i økonomisk desperation, og imens spiller violinerne videre i Bruxelles, siger Morten Messerschmidt.

http://jyllands-posten.dk/politik/article4966580.ece

Knute sa...

EU uses crisis and immigration to get more power

http://europenews.dk/en/node/62502

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.