18 januari 2013

Halshuggning av barnsköterska

En fruktansvärd historia

»Jag fick nyligen reda på av min fru från Sri Lanka, att en singalesisk flicka i 17-års åldern som gästarbetade som barnflicka i Saudiarabien, hade dömts till döden genom halshuggning. Hon hade råkat skada barnet som hon passade, genom 'shaken child syndrom' så att det avled.

Hon dömdes för mord och nu läste jag i Dispatch International att de för någon dag sedan halshuggit flickan offentligt ute på ett torg och att åskådare hade svimmat av att se den blodiga och grymma föreställningen och att hennes avhuggna huvud hade rullat flera meter bort. Sedan hade man hängt upp hennes unga och huvudlösa kropp under en helikopter och flugit liket hängande under som en varning för alla andra. Inte ens hennes familj har kunnat få tillbaka flickans kropp utan den lär vara försvunnen.

Den singalesiska regeringen hade gjort allt för att rädda hennes liv, men saudierna slog helt enkelt dövörat till, för av alla världens lagar är det bara sharialagen som är giltig för dem, för den är Allahs lag som gäller över alla andra världsliga lagar och regler. Är det detta som vi ska vänta oss här i Europa? Tydligen?«

 Bo de Silva

5 Kommentarer:

Knute sa...

Om Arabien är extremt är Sverige extremt åt andra hållet. Efter att ha skjutit ihjäl en 17-årig flicka fick gärningsmannen 1 år och 9 månader i fängelse.

http://kentekeroth.se/2013/01/18/under-tre-ar-efter-att-skjutit-ihjal-en-tjej/

Hur länge kan Sverige ha så låga straff? Det sker ju en massimport av utlänningar som begår brott som de aldrig skulle begått i sina hand- fot- och huvudavhuggande hemländer.

Ann-Marie sa...

Nya seder och bruk vi har att se fram emot i väst också?! (för dom gamlar är ju så töntiga)

B. de Silva sa...

Som en kompletterande historia till den här ovan, om hur det går till i Saudiarabien, så kom jag att tänka på följande händelse;

Den var lika grym och hänsynslös och den skedde i en av Saudiarabiens större städer för ett antal år sedan. Den drabbade deras egna unga medborgare. Det var ju flickor förstås, som inte på något sätt har lika mycket värde som en pojke eller man, i deras diskriminerande och juridiska sätt att bedöma det.

För några år sedan började en flickskola brinna. Sådana skolor är alltid låsta för att inga pojkar eller män ska kunna ta sig in. Ingen kan heller ta sig ut på grund av låsta gallergrindar. Därför så slipper fickorna vara klädda i sina burkas, hucklen och huvuddukar då de vistas inom skolan.

När skolan nästan var helt övertänd försökte flickorna fly ut på gatan undan lågorna, men då stod moralpolisen utanför och höll igen gallergrindar och alla utgångar och hindrade flickorna att komma ut - därför de inte var korrekt klädda! De dolde inte sina huvuden, ansikten och hud så som de var tvingade att göra enligt lagen och fick därför inte visa sig på allmän plats.

Alla flickor blev innebrända! Deras unga liv offrades på grund av en fullständigt omänsklig, omodern morallag - Sharialagen!

Är det detta vi ska förvänta oss här i Väst? Ett rättssystem som skapades för 1 400 år sedan och som inte på en enda punkt har anpassats till eller förändrats för 2010-talet?

Anonym sa...

Da Silva
Ja, detta är precis vad vi skall förvänta oss i väst. Till och med i ett relativt bildat land som Frankrike under franska revolutionen (nästan 1800-tal) högg man huvudet av människorna i massomfattning (giljotinen). Dessa människor, som det nu handlar om (saudiaraber), ligger långt efter den tidens fransmän i kulturell bildning (sättet att behandla kvinnor och barn, sina medmänniskor etc., etc.) och skall närmast jämföras med människor, som levde långt före den grekisk-romerska kulturen, och vilka i sin monumentala grymhet kunde flå människor levande. Och berättade inte Johannes i Uppenbarelseboken hur han i sin syn fick se alla dessa män som hade fått sina huvuden avhuggna? Så detta är nog tyvärr vad vi har att förvänta oss. Vi måste sluta upp att vara så naiva och se till att skydda oss, som man gör i Amerika.
/SB

Anonym sa...

Fastidious respond inn return of this issue with firm arguments and
explaining everything about that.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.