13 januari 2013

Den topptunga eliten använder rasismvapnet för att stoppa all diskussion om invandringens skuggsidor

"Er danskerne racis­ter?" är titeln på en bok som visar att den så kallade rasismforskningen lider av en ideologisk tvångströja. Per definition ska alla danskar göras till rasister eller potentiella sådana, och invandrare till offer. Vilket resulterar i gissningar, citatfusk och vårdslös faktaanvändning.

Ett praktexemplar är professor Thomas Hylland-Eriksen, han som uttalade att "den norska majoriteten ska dekonstrueras så att den aldrig kan resa sig igen". Kan det kallas för forskning?

Pia Kjærsgaard (Dansk Folkeparti) säger att boken visar det hon själv har sagt i årtionden: "Det är bra att forskare nu slår fast att alla dem som har påstått annat inte har rätt. Vi danskar har aldrig någonsin varit rasistiska."

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Hvis nogen tror, at de kan ændre min tankegang ved at kalde mig racist, så tager de fejl.
Heldigvis kan ingen styre vor tankegang, uanset hvor meget politisk indflydelse de toneangivende end har.

falkeøje

Knute sa...

En liten notis i tidningen: Kvinna våldtagen av fem män. Det skedde i tio graders kyla utanför en pendeltågsstation i Stockholm. Brutala gruppvåldtäkter slås upp stort om de begås i Indien, men inte ett knyst om att Sverige ligger högst i Europas våldtäktsstatistik. Och jämfört med Indien är våldtäkter 30 gånger vanligare, om man räknar antal fall per 100.000 invånare.

http://snaphanen.dk/2013/01/12/enhver-muslim-deler-hans-meninger/

Svenska kvinnor befinner sig i fara men har fått order att blunda och hålla tyst. Islamisering och vardagsterrorism är förbjudna samtalsämnen.

Den topptunga eliten använder rasismvapnet för att stoppa all diskussion om invandringens skuggsidor. Det gäller inte minst EU-kommissarien och kleptokraten Cecilia Malmström. Hon har sitt på det torra medan Europa dignar under massinvandring och massarbetslöshet.

HeadWar sa...

Boken påstår att det ibland saknas källkritik och lämplig metodik inom invandrarforskningen, och Pia får det till att det har bevisats att danskar aldrig någonsin har varit rasistiska.

Snacka om vårdslös faktaanvändning...

Knute sa...

HeadWar, du kan tydligen inte släppa de senaste årens melodi att danskar är främlingsfientliga rasister. I så fall definierar du väl rasism som att vara bekymrad för sitt lands framtid, den definition som de fördomsfulla forskarna och journalisterna förefaller använda för att kunna skuldbelägga ett helt folk. Om man inte gillar slöjor och halalslakt så vips! är man rasist.

Att de finns åtminstone tre stadsdelar i Danmark som tillämpar kriminella sharialagar skulle alltså bero på diskriminering av utlänningarna som bor där. Men problemen beror inte på Dansk Folkeparti, utan på massinvandringen av människor från mindre utvecklade länder i den islamiska världen.

Knute sa...

Kriget mellan de islamistiska shariagängen har exploderat på nytt i Köpenhamnsområdet.
På tre dygn har det inträffat tre allvarliga skjutningar på Själland norr om Köpenhamn.

Starkt misstänkta för skjutningarna är det s k Blågårds Pladsgänget, arvtagare till Hasanklanen med nära kopplingar till Hamas. Deras andlige ledare var Muslimska Brödraskapets numera avlidne imam Abu Laban. Gänget slöt i oktober under högtidliga former "fred" med Mjölnerparksgänget i Al-Nour-moskéen. Men det höll inte ens en vecka, och nu är kriget i full gång igen.

Enligt polisen "avpatrullerar" Blågårds Pladsgänget på nytt centrala Nörrebro. Återigen börjar de kvarvarande danskarna i området undvika att gå ut efter mörkrets inbrott.
Vi är tillbaka i situationen hösten 2008, då t ex hemtjänsten vägrade att besöka Nörrebro på nätterna. Risken för överfall eller en förlupen kula var för stor... Då stoppade och visiterade gängen ofta förbipasserande på Nörrebro. Polisen gav bara rådet: Gör inte motstånd! Då skjuter de kanske.

http://jihadimalmo.blogspot.se/2013/01/shariagangen-skjuter-loss-pa-sjalland.html

Knute sa...

Kultursociolog Mehmet Ümit Necef 1992: Bekæmpelse af racisme er arbejdsløse venstrefløjspolitikeres beskæftigel­sesterapi

“… Bekæmpelse af racisme er efterhånden blevet arbejdsløse venstrefløjspolitikeres beskæftigel­sesterapi. De bruger begrebet terroristisk til at tyrannisere politiske modstandere med. Den rendyrkede racisme findes så godt som ikke i Danmark. Men jagten efter den er blevet en hel besættelse. Hvis der dukker nogle få eksemplarer op på uforfalsket racisme, opleves det nærmest som en lettelse. Så er der igen noget at bekæmpe og beskylde andre for, samtidig med at ens eget selvværd kan vokse. …”

Kultursociolog Mehmet Ümit Necef, Weekendavisen 13-3-1992

Tips Ole G.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.