16 januari 2013

På dejt med en muslimsk flicka




Från en satirserie på dansk TV. Av reaktionerna att döma saknas humor hos vissa av tittarna: "Fucking luder du skal bare dø din fucking tøs." "I burde fucking stenes till døden." Förhoppningsvis följer polisen upp dödshoten.

Äktenskapliga relationer mellan olika folkgrupper i landet borde lösa upp parallella samhällen och hindra att dessa alls förekommer. Men det finns ett stort undantag: islam.

Uriasposten kan man läsa mer.

4 Kommentarer:

Knute sa...

Apropå TV. Programledaren för årets svenska Melodifestival, Gina Dirawi, växte upp i Sundsvall med palestinska föräldrar som kommit till Sverige från ett flyktingläger i Libanon. Kanske hon är släkt med Sundsvallsimamen Chaher Dirawi. Eftersom Koranen propagerar judehat är det kanske inte förvånande att hon i början av sin karriär publicerade grovt antisemitiska kommentarer på sin blogg. Nu snyftar hon ut i tidningen: "Jag blev extremt ledsen och sårad. De tror jag är antisemit".
SVT påstår att "hon är en av våra mest uppskattade och folkkära programledare." Tvärtom, de flesta upplevde henne nog som ganska okunnig och arrogant som programledare vid förra Melodifestivalen. Förmodligen har hon blivit inkvoterad. SVT gör antisemitismen rumsren.

http://everykindapeople.blogspot.se/2012/01/storre-och-mer-hotfull-demonstration.html

http://www.svd.se/kultur/schlagerduo-talar-ut-om-rasism_7828818.svd

http://nyheter24.se/noje/alltomteve/731245-svt-religionen-spelar-ingen-roll

Anonym sa...

Jo det är Ginas farfar

http://muslimskafriskolan.blogspot.se/2010/06/barnbarn-till-imam-vill-ha-muslimsk.html

Magnus

Knute sa...

"Att personer inom Centerpartiet, och numera Gudrun Schyman, vill tillåta månggifte måste betyda att de drömmer sig tillbaka till 60-talets sexuella revolution.

Jag förstår mycket väl att Schyman inte har konservativa moskéer och män med fyra fruar i åtanke när hon vill riva upp äktenskapsbalken. Men nu är vi inte kvar i 60-talet.

Jag undrar om centerpartisterna och Gudrun Schyman skulle ha lust att ingå i ett harem?"

http://jihadimalmo.blogspot.se/2013/01/feminist-satt-schyman-i-harem.html

Knute sa...

De fyra unga invandrarkvinnorna från Iran, Jordanien och Bosnien i DR:s satirprogram angrips med hotelser från salafistiska muslimer bosatta i Danmark.

http://politiken.dk/kultur/tvogradio/ECE1870649/islamister-advarer-kvinder-fra-dr-satire-sjov-med-islam-har-konsekvenser/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.