15 januari 2013

Skjut budbäraren så blir allt bra

En liten notis i tidningen: Kvinna våldtagen av fem män. Det skedde i tio graders kyla utanför en pendeltågsstation i Stockholm. Brutala gruppvåldtäkter slås upp stort om de begås i Indien, men inte ett knyst om att Sverige ligger högst i Europas våldtäktsstatistik. Och jämfört med Indien är våldtäkter 30 gånger vanligare här, om man räknar antal fall per 100.000 invånare.

Svenska kvinnor befinner sig i fara men har fått order att blunda och hålla tyst. Smygislamisering och vardagsterrorism är förbjudna samtalsämnen. Den topptunga eliten använder rasismvapnet för att stoppa all diskussion om invandringens skuggsidor.

Som Storbritanniens ledare under andra världskriget Winston Churchill sa: "Framtidens fascister kommer naturligtvis att kalla sig anti-fascister." Vilket förklarar häxjakten på "de onda" Sverigedemokraterna som måste identifieras och elimineras. Skjut budbäraren så blir allt bra.

Absurdistan på väg mot nya djup: Om yttrandefrihetskommitténs slutbetänkande blir antaget i riksdagen får vi diktatur. Åklagare och polis får befogenheter att gå in och släcka ner bloggar som kritiserar riksdagens massinvandrings- och islamiseringspolitik.

Vad vet vi egentligen om asylsökarna? I förhållande till sin folkmängd tar Sverige emot oproportionerligt många om man jämför med andra länder i Europa. Migrationsverket massbehandlar asylärenden och naturligtvis slipper det igenom en och annan ful fisk. En viss vaksamhet anbefalles. Det är ingen hemlighet att många krigsförbrytare och terrorister har fått en fristad i vårt land.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.