27 januari 2013

Terroristen Bill Ayers till Atlanta

En gång i tiden var det skamligt och absolut otänkbart att offentligt visa sig tillsammans med en terrorist - nu står de högt på listan bland landets lärare.
William Ayers är huvudattraktionen vid den stora lärarkonferensen här i Atlanta nästa månad.

        

Den 60-tals-radikale Ayers, tillsammans med sin hustru Bernardine Dohrn, gjorde sig kända som medlemmar i Weather Underground under Vietnamkriget. Han var involverad i Chicagos "Days of Rage"-upplopp i 1969 och gick under jorden som en flykt undan rättvisan efter en oavsiktlig Greenwich Village radhusexplosion 1970, som dödade tre medlemmar från Weather Underground när de byggde en bomb som exploderade för tidigt.

Ayers medgav i en bok 2001 att han deltog i bombningar av New York City Polisens högkvarter, US Capitol Building och Pentagon i början av 1970-talet.

        

Sedan blev han professor vid University of Illinois i Chicago och en "vän av familjen" till Barack Obama innan Obama blev en nationell politisk figur.

Kommunist-revolutionären Ayers är också känd för att vara med och starta Barack Hussein Obamas karriär, som ett led i samma strategi att förstöra Amerika inifrån.

Ayers filosofi när det gäller undervisning är denna:
"När en motståndare förklarar, 'jag kommer inte att gå över till din sida', kan jag lugnt säga: Ditt barn tillhör oss redan ... Vad är du? Du kommer att dö. Dina ättlingar står emellertid nu i första ledet. Inom en snar framtid kommer de inte att känna till något annat än denna nya gemenskap."

(Se nedan!)

12 Kommentarer:

Anonym sa...

Det är en välsignelse att vi kan följa sammanbrottet på nätet. Det blir liksom första parkett nu när den skattesubventionerade "riksblaskorna" inte får skriva om så allvarliga ting som Ayers!

Knute sa...

Jag har just läst en rolig deckare av Elmore Leonard, "Freaky Deaky", som handlar om ett par som på 60-talet brände BH och inkallelseorder, tände på och blev höga på hasch och syra (LSD) och slutligen sprängde en federal byggnad. Återförenade i Detroit efter många år i fängelse, vill de fortsätta med sina vilda bombningar.

Uppenbarligen är boken inte helt realistisk, William Ayers sprängde ju statliga byggnader men gick fri.

Boken blev filmatiserad förra året. Tyvärr gick det inte att hitta den på Pirate Bay. Men det går att köpa den på amazon.com

Berit sa...

Bill Ayers är en terrorist men bara ett symptom på vad som är sjukt i undervisningssystemet.
Det faktum att man bjuder in och anställer skadedjur som denne man visar vad målet är.
Denne man har inflytande över våra barn tillsammans med tusentals likasinnade "kamrater". Men det enda vi förfasar oss över är hur hemskt det skulle vara att ha ansvarsfulla, beväpnade vakter i skolan.
Karl Marx yttrade ungefär:
"Att erövra en nation utan användning av militära maktmedel, kräver att man först kontrollerar de ungas sinnen"

Knute sa...

I Sverige lyckades den kommunistiska infiltreringen komma helt upp till topps: Olof Palme. I USA har man sent omsider fått sin Barack Hussein Obama, vars läromästare var den kommunistiske terroristen Bill Ayers. Och Danmark har fått en röd regering bestående av idel "före detta" kommunister. Samt EU, som har en ledare som i sin ungdom dyrkade Mao och Che: José Manuel Barroso.

http://everykindapeople.blogspot.se/2013/01/joe-mccarthy-hade-ratt-hela-tiden.html

http://everykindapeople.blogspot.se/2011/10/palme-ville-samarbeta-med-kgb.html

http://everykindapeople.blogspot.se/2011/10/fore-detta-kommunist-som-dansk.html

Anonym sa...

Berit och Knute
Det stora problemet är ju inte att människor en gång har haft vissa åsikter. Problemet är ju att många människor inte kan ta nya intryck och göra sig av med sina åsikter när verkligheten visar att de haft fel. Kommunismen har funnit sin förledande trollformel: "Åt var och en efter dennes behov, av var och en efter dennes förmåga." Det är väldigt svårt för ett ungt sinne att ta sig förbi denna trollformel - även om det går. Men verkligheten kommer att visa dem hur fel det blev i de länder som tillämpat detta. Och det finns många människor som i sin ungdom varit kommunister/socialister men som blivit desillusionerade och totalvänt. Ta t.ex. boken "Nattfrost" av den tjeckiske regeringsledamoten Zdeneç Mlynar.
/SB

Knute sa...

Det är ju möjligt att EU-bossen Barroso och Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt inte längre är kommunister, kanske de har blivit klokare med åren, men trenden i Europa är att vi är på väg mot en förödande stark statsmakt, och i USA åberopar Obama samma andar som har lett Europa till kanten av avgrunden.

http://gatesofvienna.net/2013/01/moving-towards-ruinous-statism/

Berit sa...

Det var inte alldeles korrekt av mig att kalla Ayers 60-tals radikal.Texten under bilden var något han yttrade så sent som 2010, så han har hållit fast vid sina åsikter genom åren

Anonym sa...

Berit
Det är ju detta som är så frustrerande. Hur kan människor som inte på något sätt är ointelligenta ändå hålla fast något som är så uppenbart fel? Det finns ju nu hundratusentals enskilda vittnesmål och hundratals historiska böcker som beskriver vad som hänt i de kommunistiska länderna: Man avrättade 132 miljoner människor med fel åsikt, fel klasstillhörighet, fel familj, fel parti, fel religion etc., etc. och lät de andra leva i ett fängelse helt beroende av politruckernas godtycklighet.
Den enda slutsats jag kan komma fram till är att de här människorna (t.ex. Bill Ayers) inte är mottagliga för argument och/eller är så stolta och ignoranta att de inte vill erkänna att de kan ha haft fel. Någon defekt är det, i alla fall. Även om det inte är brist på intelligens.
/SB

Berit sa...

Mycket av hur människor tänker drivs av kortsiktig avundsjuka, tror jag. "Om jag inte har det ska inte heller du ha det"

Anonym sa...

Jag skrev fel: 232 miljoner mördade människor skall det vara enligt statsvetaren och forskaren Rummel på University of Hawaii.
/SB

Knute sa...

”Marxistiska idéer succé i USA. God draghjälp av proteströrelsen Occupy Wall Street.
Tidskriften Jacobin kom nyligen med sitt nionde nummer, och har fått stor framgång, med 2000 prenumeranter, 250000 klick per utgåva, rekommendationer från välkända bloggare och två kommande böcker, i samarbete med etablerade förlag.
Succén är oväntad, med tanke på att magasinet handlar om marxismen, och försöker visa att denna ideologi fortfarande har mycket att ge.”

http://www.svd.se/kultur/marxistiska-ideer-gor-succe-i-usa_7866792.svd

Knute sa...

Antirasism på svenska barns skolschema

Medan den svenska multikulturen sjunker systematiskt som ett Titanic i slowmotion skruvas det upp för det traditionella verkmedlet: pædagogiken.

http://snaphanen.dk/2013/01/28/jodiske-born-fortraenges-af-arabere-fra-norebroskoler/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.