24 februari 2013

Är man riktigt dum blir man vice-presidentJoe Biden ger samma råd till oss kvinnor som han tydligen gett sin fru: "Köp ett dubbelpipigt hagelgevär.  Om du känner dig hotad och tror att någon försöker bryta sig in i ditt hus, gå ut på balkongen och skjut båda skotten."

Väldigt smart, Joe. Grannarna kommer att ringa polisen omedelbart och din fru blir arresterad eftersom det är olagligt att skjuta i tättbebyggt område, både i ditt hem i Delaware och New York. Dessutom, om hon smäller av båda skotten har hon inget kvar när inkräktaren kommer in i huset.

4 Kommentarer:

Olli Rein sa...

Berit, hon får ladda om. Själv har jag en sådan bössa sedan länge, men ingen balkong. Eftersom jag inte längre jagar, så har jag gömt bössan, men glömt var, så jag lär stå utan den trygghet bössan ger, när islamisterna kommer. Jag får väl använda knölpåk och kniv.

Olli Rein sa...

Har du läst den här Berit? Den är bra,

http://petterssonsblogg.se/?s=Kvinna+sk%C3%B6t+inkr%C3%A4ktare+i+USA

Berit sa...

Jo jag har läst om den händelsen och här är ett annat fall;
en 53-årig kvinna överfallen i duschen


Fru Biden kan ju be inkräktarna vänta medan hon laddar om, det tar lite tid. Om inte annat bör ju livvakterna, som finns närvarande 24 timmar, ha hört skotten och kommit till undsättning.

Leta reda på bössan Olli, den kan komma väl till pass.

Olli Rein sa...

Ja jag ska göra ett bättre försök i vår. nu är det ännu för kallt att åla omkring i kutterspånet på min vind och på sommaren är det olidligt varmt, särskilt varma dagar, när temperaturen på vinden går upp mellan 40-50 grader.
Det är värre än vintern, för då går det ju att klä sig varmare, men då blir man ju klumpigare. Hur man vrider och vänder på saken, så är ju ändan där bak.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.