12 februari 2013

Danmark invandrarmagnet för hela världen

New York Times kommer att uppvisa den danska välfärdsmodellen för hela världen, skriver Hodja.

En av de intervjuade i tidningen är den late Robert, som blev kändis när han i TV deklarerade att han inte gitter jobba utan hellre lever på bidrag.

När all världens potentiella invandrare hör Robert berätta att i Danmark kan man själv bestämma om man vill arbeta eller inte och ändå få pengar - så...

Kickstarten verkar. Danmarks nya röda regering har fått fart på invandringen. Antalet asylsökare är det högsta på tio år. Liksom i Sverige är tåget förarlöst och det finns ingen nödbroms.

Danska asylregler marknadsförs. Arabisk hemsida gör god reklam för Muhammedanmark. Regeringen har det senaste året gjort en rad lättnader och eftergifter för asylsökande. Det är upplysningar som människosmugglare har användning av.

Mer än hälften av de röstberättigade försörjs av staten: "Danmark er det land, hvor det rent økonomisk dårligst kan betale sig at arbejde. Vi er nemlig rigtig generøse til at dele offentlige ydelser ud til folk, som ikke er beskæftiget."

9 Kommentarer:

Knute sa...

Borgmester vil stoppe hadforbrydelser med trafikforbud

Homoseksuelle føler sig i stigende grad utrygge ved at færdes i København om natten. Derfor vil kommunens beskæftigelses- og integrationsborgmester, Anne Mee Allerslev (R) nu have spærret af for biltrafikken i Latinerkvarteret i de sene nattetimer torsdag, fredag og lørdag.

De homoseksuelle oplever, at blive udsat for spyt, skældsord, og folk, der kaster ting efter dem fra hurtigt forbipasserende biler, når de færdes i nattelivet i hovedstaden.

http://www.bt.dk/danmark/borgmester-vil-stoppe-hadforbrydelser-med-trafikforbud

Knute sa...

Danmark sætter ny rekord i indvandring

http://jyllands-posten.dk/indland/article5201304.ece

Knute sa...

Ghetto på Nørrebro‏. Sådan har Aslam udviklet Mjølnerparken til et parallelsamfund.

http://denkorteavis.dk/2013/aslam-huser-hizb-ut-tahrir/

Knute sa...

Politiet har fundet 200 iPhones, 80 Macbooks og et parti spritnye Dell-computere på et gigantisk hælerlager i Valby. Varerne menes at stamme fra indbrud over hele landet.

Tre herboende irakere er anholdt i sagen, som politiet mener at bunde i groft organiseret hæleri, hvor de stjålne varer ifølge politiet skulle sendes ud af landet til Irak. Der er tale om op til 20 fyldte paller med hælervarer.

http://www.bt.dk/krimi/fandt-gigantisk-lager-med-tyvekoster-ved-tilfaeldighed

Knute sa...

Prag-hotell raseras av unga “danskar”

Danske gymnasieelever valfarter til Prag i vinterferien, og det har givet masser af ballade. I går kunne BT fortæller om knivstikkerier, der ifølge Rejsebureauet var led i et “et opgør mellem to grupper danskere af anden etnisk herkomst”. Den ene anholdte er da også ifølge Jyllands-Posten “en ung tyrkisk mand med dansk pas”.

Medierne afetnicificerer. Også den danske udenrigsminister Villy Søvndal giver den danske unge en opsang.

http://www.uriasposten.net/archives/45123

Anonym sa...

Danmark är en magnet för alla Arabiska bidragsparasiter.

Johan sa...

De unga "danskarna" kan beskådas här i ett fotogalleri.

http://www.lidovky.cz/foto.aspx?r=ln_domov&c=A130215_155353_ln_domov_ziz&foto=HM4940e4_p201302150795401.jpg

Knute sa...

Tack Johan! Avslöjande frisyrer!

Knute sa...

Morten Messerschmidt: Socialisterne bærer ansvaret for de unges eskapader

SFUs formand sidder her til aften på News og forklarer de unges druk-orgier i Prag med, at de er på flugt. Spørgsmålet er imidlertid, hvad de unge er på flugt fra? Her giver ungsocialisten intet svar. Det er der nok en årsag til: Med familiens sammenbrud, traditionernes opløsning, autoriteternes fald, mediernes dekadenceoverflod, folkekirkens nedbrydning og relativiseringen af værdier og begreber som identitet og fædreland har netop socialisterne og den radikale skole nedbrudt ethvert fundament, som unge mennesker kunne besinde sig på.

Fra de slår øjnene op i hjemmet, til de befinder sig i skolen, ser Danmarks Radio, følger Folketingets debatter eller orienterer sig i den almene nyhedsdækning fyldes de med identitetsopbrydende kulturrelativisme.

http://blogs.jp.dk/messerschmidt/2013/02/17/socialisterne-b%C3%A6rer-ansvaret-for-de-unges-eskapader/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.