01 februari 2013

EU-kommissarie Cecilia Malmström: Vi infödda européer är terroristerna!

"Våldsam extremism är på den högsta nivån i Europa sedan andra världskriget, och håller på att bli kontinentens största säkerhetshot," säger EU:s migrationsmissionär, jag menar kommissionär. Det kan man hålla med om. Jihadkrigare uppträder lite varstans, både i extrema och mer vardagliga sammanhang.

Men det är inte dessa terrorister som åsyftas, utan de "extrema och populistiska krafter som har inflytande på de nationella parlamenten. Om denna trend fortsätter, kommer nästa års europeiska val stärka dessa krafter och hota hela EU-projektet".

Kommissarie Malmströms uttalande visar att EU är berett att offra demokratin för att stryka islamister medhårs. Demokratiska partier stämplas som våldsamma extremister. Alltmedan terrorn fortsätter.

I Köpenhamn har en rektor belagts med munkavle efter att ha uttalat sig om den arabiska terrorn mot judiska elever. Dansk Folkeparti protesterar. Är det partiet således "populistiskt" och ska motarbetas? Skjut budbäraren!

Dansk Folkeparti reagerar också mot ett uppträdande i natt på ett sjukhus i Køge, där ett gäng härjade så våldsamt att polisen tvingades kvarhålla åtta av dem. Sådan "vardagsterrorism" är numera ett stående inslag på sjukhus i våra nordiska länder. På akuten i Malmö har man beväpnade vakter.

Mer vardagsterrorism: kattmördare kulturberikar Sverige, närmare bestämt Vagnhärad söder om Stockholm

 

EU och Cecilia Malmström utövar den svenska specialgrenen: Hitta extremism och rasism överallt. Sveriges officiella syn på muslimer är att de är oskyldiga syndabockar. Invandrare har bara en roll: De är hopplösa stackare som ska beskyddas. All världens människor ska få en fristad här. På kuppen blir Sverige islamiserat. De flesta barn som föds idag i Göteborg och många andra stora kommuner har muslimska föräldrar.

 

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Knute
Cecilia Malmström är inte Sveriges smartaste människa, det tror jag att alla insett. Man borde vara förvånad att hon fått en sådan inflytelserik position med en sådan begåvning. Men jag är faktiskt inte det. Det politiska systemet är på förfall och inrymmer numera bara befolkningens C-lag, de som inte kommit in på några teoretiska utbildningar och därför ser sig om vad de skall göra med sina liv. Man kan ju alltid gå med i något politiskt ungdomsförbund (kvittar vilket), resonerar de. Och på den vägen är det. ("Oj, vad det gick fort att komma längst upp").
/SB

Knute sa...

Forsvarsadvokat Thorkild Høyer er imod, at den fjerde terrorist i terrorsagen mod JyllandsPosten også fik 12 års fængselsstraf. Han mener, at nævningene har dømt så strengt, fordi terroristen var muslim. Havde han ikke været muslim......

Ja, hvad så? Så havde han ikke villet halshugge redaktionens journalister!

http://spydet.blogspot.se/2013/02/vil-hyer-lave-landsretten-om-til-en.html

robban sa...

tja hon är väl per definition det närmaste man kan komma en landsförädare eller? hon ska ju arbeta för att ta vara på sveriges intressen i eu men jobbar tvärtom

Knute sa...

Annie Lööf: “Jag är inte för Sharia-lagar”

Ett tag såg det ut som om Centerpartiet var fixerat vid TV-programmet Bonde Söker Fruar, och glömde att även troende muhammedaner gärna ville ha fyra fruar. Men vad hjälper det att centerledaren Annie Lööf gjort en kovändning, när storebror EU obönhörligt är på väg mot kalifatet:

“Att muslimer röstar rött, följer en religion som förbannar demokrati och ser öppna gränser som en fördel, gör dem till perfekta EU-medborgare.”

EU-kommissarie för utvidgning vill integrera Nordafrika i EU

http://www.uriasposten.net/archives/44686

gerda sa...

Beträffande Cecilia Malmström och landsförrädare så kan man nog inte identifiera det ordet bättre än på henne. Då hon satt i Västra Götalands landsting på sin tid då bara log hon och sade inte ett dugg enligt välinformerade källor..
Hon tyckte nog att hon var ämnad för större uppgifter, nämligen att förråda sitt land. För min del tycker jag sådana som hon borde flytta till de länder som anser att vi skall ta emot människor ifrån.
Alla har väl sett de människor som nu går under namnet kattmördarna. För min del anser jag inte att de är människor.

Knute sa...

Till vilket stackars europeiskt "utvecklingsland" flödar mest skattepengar per capita från EU? Grekland? Helt fel. Kosovo är svaret. Ändå är landet rikt, eller rättare sagt dess maffia som kontrollerar en stor del av heroinhandeln i Västeuropa.

http://www.pi-news.net/2013/02/eu-milliarden-fur-mafia-republik-kosovo/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.