11 februari 2013

Håller man på att vakna i Holland?

         

Den nederländska regeringen säger att den kommer att överge den långvariga modell av multikulturalism, som har uppmuntrat muslimska invandrare och som skapat ett parallellt samhälle i Nederländerna.
Den 16 juni kommer en ny integreringsproposition att läggas fram för parlamentet av  inrikesministern Piet Hein Donner : "Regeringen delar det sociala missnöjet över den mångkulturella samhällsmodellen och planerar att flytta prioriteringar så att de värderar det nederländska folket."

Multikultis är inte alltid problematiskt men man kan inte hejdlöst ta in lågutbildade människor i ett välfärdssamhälle. Det håller inte. Men var det verkligen gått åt skogen är i attityden att immigranter inte har skyldighet att assimilera. Det har blivit än mer problematiskt i Europa där vissa immigrantgrupper är rent fientligt inställda till värdfolket. 
Det kanske inte räcker med att förvänta sig att immigranter ändrar attityd. Det kan vara på tiden att den lille holländske gossen stoppar fingret i hålet.

6 Kommentarer:

Knute sa...

I Sverige propagerar alla partier utom Sverigedemokraterna för fri invandring, anförda av svenskföraktaren statsminister Reinfeldt:

”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.”

Sagt vid ett besök i Ronna i Södertälje efter att polisstationen där beskjutits med automatvapen av 150 invandrare från Mellanöstern.

http://www.dn.se/nyheter/politik/reinfeldt-det-ursvenska-ar-blott-barbari

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/skotten-som-vackte-radslan_458029.svd

Knute sa...

En sexuellt epidemisk attack av en kvinnofientlig ideologi:

Sverige är värst i världen vad gäller våldtäkter. Muslimer är representerade i så många som 77% av våldtäktsfallen.

Det enda sättet att komma åt problemet är antingen att stoppa invandringen helt, eller få lagen att slå ner hårt på de muslimska invandrare som inte vill lyda.

Men det skulle tvinga tvinga svenska ämbetsmän att erkänna den främsta anledningen till problemet - islam. Och vi vet alla hur regeringstjänstemän reagerar på det.

http://synopsis-olsen.blogspot.se/2013/02/landet-med-den-hjste-voldtgtrate.html

Knute sa...

Munich: Woman placed under caution and ordered to pay 1000 euro fine to Amnesty for warning of Turkish and Muslim Threat to Europe‏.

http://islamversuseurope.blogspot.com.au/2013/02/munich-woman-condemned-for-placard.html

Knute sa...

EU pays tax payer's money for Turkish mosques in occupied North-Cyprus

In 1974 the Turkish army stormed and occupied the entire north of Cyprus. The Greeks in the north were put to flight, many thousands were killed. Hundreds of Greek Orthodox churches and monasteries were destroyed, burned, looted and neglected.

The EU will pay money to the buildings of occupiers that bear witness in favor of the occupation. No wonder the EU is not taken seriously in any part of the world.

http://www.eurallfree.org/?q=node/745

Knute sa...

Landskrona: Människor vågar inte gå ut, företagare tvingas hålla stängt, räddningstjänsten blir utsatt för stenkastning och media får däcken sönderskurna.‏

http://hd.se/landskrona/2013/02/07/brottsligheten-paverkar-samhallet/

Knute sa...

Frankrig: Vin, svinekød, charcuteri og lingeri forsvinder fra butikker efter muslimske trusler og vold‏

http://denkorteavis.dk/2013/muslimske-patruljer-i-frankrig-ingen-vin-svinekod-charcuteri-eller-lingeri/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.