16 februari 2013

Utred Bush advokater för att de tillät att terrorister torteras, och jag ska döda resten

         

I dagens USA har den federala regeringen och i synnerhet presidenten och den verkställande grenen, tagit på sig rätten att besluta om vem som ska leva och vem som ska dö. Detta sker i många fall öppet, men mycket oftare i skydd av sekretess. Det görs "lagligt", och det görs för att uppnå politiska syften som gynnar den nuvarande officiella agendan för den härskande klassen.
Presidenten och hans officiella hantlangare håller möten bakom stängda dörrar för att över en kopp kaffe bestämma vilka olyckliga själar runt om i världen, inkluderande amerikanska medborgare, som utses för eliminering. Resultatet av dessa möten är en officiell "dödslista" och alla som finns med har ingen rättssäkerhet och blir ett mål för lönnmord. Barack Obama, president i USA, har sista ordet om vem som kommer att dö! Denna praxis är ingenting annat än en order om att mörda.

Så säger Gary D. Barnett och han fortsätter:

De mordvapen Obama-administrationen föredrar är obemannade drones.  Drones används för närvarande av USA:s militär och CIA i många delar av världen, inklusive Afghanistan, Pakistan, Jemen och Somalia, men det är mycket troligt att de används i många andra länder också. Med globala mord att utföra finns det inga gränser för var man kan använda drones.  Vad värre är - man planerar att ha 30.000 drones i luften i USA år 2015, så det borde göra det mycket lättare att sikta in sig och mörda amerikanska medborgare, som hamnar på Obamas dödslista.

Vi lever nu i ett land där den politiska klassen har totalitär makt. Med ett penndrag hävdar Obama-administrationen nu "rätt" att kvarhålla någon på obestämd tid, inklusive amerikaner. De hävdar att de har "rätt" att tortera och utlämna de som hålls mot sin vilja. Och nu hävdar denna avskyvärda regering  "rätten" att döda vem som helst i världen, inklusive amerikanska medborgare, på order av en tyrann, och allt utan regler och lagar om rättssäkerhet.

Obama-administrationen hävdar nu att de har absolut makt och fullständig kontroll över polis och militär och de som tar över senare kommer att göra allt som är nödvändigt för att skydda och bevara den makten. Dessutom kommer den militariserade polisen och militären att skjuta amerikaner om de blir beordrade!

När en president har obegränsad makt att godtyckligt döda någon och fullständig kontroll över militär och polis och har befogenhet att skicka dödspatruller var helst han behagar, allt under ett paraply av "legalitet", är ett totalitärt och tyranniskt styrande system redan på plats. Nästa steg blir en avsevärd inhemsk ökning av taktiken inom en  polisstat, och slutligen Krigslagar!

Denna händelse borde öppna ögonen på många:


Skolor i Meridian, Idaho förvandlades till låsta fängelser efter att en elev tagit med sig en hopfällbar spade till skolan. Skolans "resursofficer" krävde att alla skolor i närheten skulle låsas.
KTVB rapporterar att en unge hade setts "jogga ut ur skolan, och sedan tillbaka in igen med vad [anställda trodde] var en yxa." Efter att "resursofficeren" låst skolan kom polisen "några sekunder" senare, omringade skolan och skickade ut "sökgrupper" för att konfrontera den "misstänkte" - en oskyldig tonåring som hade tagit med spaden för att visa i en klassrums- presentation. Samtidigt flyttades studenter vid fyra närliggande skolor till en "skyddad  plats" -- det vill säga de var begränsade till sina klassrum tills polisen gav klartecken.

Allt detta skedde eftersom en ung elev tog en spade till skolan och ingen av de man kallar vuxna i skolan välsignades med sinnesnärvaro nog att närma sig barnet och ta reda på vad han gjorde. Intressant är att lokala medier hänvisas till redskapet som en spade i "militär-stil".

Miljontals "mindrevetande' amerikaner röstade på Obama och det radikala vänsterorienterade Democratic Party, trots tydliga bevis på Obamas förakt för USA, hans villiga samarbete med kommunister och terrorister och önskan att skapa en grundlagsstridig inhemsk polis med mer pengar än vad som ges till försvarsdepartementet.

Fler personer kommer att "Go-Dorner", tro mig.


4 Kommentarer:

Knute sa...

Det är möjligt att USA är på väg mot en polisstat. Och att Obama i framtiden kan tänkas använda rätten att mörda terrorister till att slå till mot den egna befolkningen.

Inte desto mindre måste en stat få försvara sig. Den islamiska terrorn måste bekämpas, med drönare eller ej.

Problemet är emellertid att Obamas agenda inte är krig mot islamister, och definitivt inte mot islamisering, men mot Amerika och traditionella västerländska värderingar.

Obama hade kunnat förhindra att de amerikanska diplomaterna mördades i Benghazi men offrade dem för att sanningen inte skulle komma ut om att han beväpnar al-Qaida i Libyen och Syrien. Han har också gett 20 av USA:s mest effektiva stridsflygpan till Muslimska Brödraskapets Egypten för att de ska kunna krossa Israel.

Anonym sa...

Oh ma God en militär spade! Dom är ju jättefarliga - det vet ju alla. Fallskärmsjägarna brukar ju vässa ena kanten av skoveln på sina spadar för att kunna hugga ner fientliga vakter av militära uppehållsplatser utan att det hörs så mycket. Nu när vissa typer av patronmagasin skall förbjudas så får man väl ta med alla spadar i samma sväng för sådana kan man ju inte låta folket ha! sarc off

Anonym sa...

OBAMA måste lära sig vad KARMA är för någonting...
En plats i de nedre regionerna av helvetet är redan bokat för honom. Lucifer bless Obama !

Ann-Marie sa...

Snart måste händer och fötter också förbjudas, vilka hemska, farliga vapen dessa kan vara!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.