28 februari 2013

Islam löser alla problem - utom strömavbrott förstås

Strömavbrott är vanliga i Pakistan på grund av att koranstudier prioriteras framför ingenjörsvetenskap, och i söndags var HELA landet utan ström. Landet har 190 miljoner invånare och det högsta födelsetalet i den delen av världen, vilket innebär att befolkningen beräknas vara fördubblad om 30 år. Jämförelsevis har Norge, som är ett populärt resmål för pakistanier, 5 miljoner invånare, en munsbit.

Trots sin dysfunktionella infrastruktur, men i kraft av sin fruktsamma demografi, drömmer hängivna muslimer om att låta sin rövarreligion ta över norra Indien och skapa en muslimsk korridor mellan Pakistan och Bangladesh. Hittills har ju Indien varit i framkanten i teknologisk och ekonomisk utveckling, men precis som Europa befinner man sig i en ny fas av ett mycket gammalt krig, och drabbades nyligen åter av hemska bombningar utförda av jihadkrigare. Islam har infiltrerat Indien totalt, varje dag konverteras hinduer med våld, och våldtäkt av hinduiska kvinnor är vanligt.

5 Kommentarer:

Knute sa...

Lite klassisk kulturberikning:

http://hodja.wordpress.com/2013/02/28/omvendt-pixellering/

Knute sa...

Syrien: Släck elden med bensin. USAs nya utrikesminister har en listig plan: att öka stödet till islams jihad.

http://kommentar-dk.blogspot.se/2013/02/syrien-sluk-ilden-med-benzin.html

Knute sa...

Imam i Quba-moskén på Amager uppmanar danska muslimer att dra ut i krig.

Mindst 150 fra Danmark kæmper hellig krig i Syrien. Det gode spørgsmål er så, hvor de fortsætter, når Assad er væltet. De vil så være kamptrænede, vænnet til grov vold, vænnet til at dræbe. Ole G.

Danske muslimer opildnes til hellig krig i Syrien, Jyllandsposten 2013-03-01

Knute sa...

Turkisk minister skickar kärleksbrev till svenskar för deras godkännande av böneutropares allsång.

http://tundratabloids.com/2013/02/turk-minister-of-eu-affairs-for-turkey-sends-love-letter-to-swedes-for-approving-muezzin-singalong.html

"The people who are woken every morning at 5 am by that noise had better remember who made this happened when it comes time to vote."

Anonym sa...

Konstigt att det inte skrivits något i tidningar och radio om böneutropen, men det är nog som vanligt att politikerna bara tänker på sin pension, inte följderna av sin flyktingpolitik, vi får hoppas på SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.