23 mars 2013

"Dark Night-mördaren är nu muslim"

James Holmes, massmördaren i biografen i Aurora, Colorado i juli förra året, har enligt uppgift konverterat till islam och ber fem gånger om dagen.

         

"Mördaren visade upp ett långt, tjock skägg under ett framträdande i rättegångssalen och i fängelset har han hävdat att det är en symbol för hans nyfunna tro.
 Uppgiftslämnaren i fängelset sade att Holmes vänt sig till islam för att motivera de fasansfulla morden i Aurora, Colorado där han dödade 12 personer och skadade 58 personer.

 National Enquier skriver:.... "Han har hjärntvättat sig själv att tro att han var ute på sin egen personliga jihad och att hans offer var otrogna,"
Han ber fem gånger om dagen och håller en strikt muslimsk diet och tillbringar det mesta av sin tid åt att studera islam.

  

Enligt koranen ska profeten ha sagt "att alla barn föds som muslimer, det är föräldrarna som gör dem till kristna eller judar" och i så fall behöver han inte hjärntvätta sig själv - islam gör det åt honom - och det är inte första gången i så fall som en fånge tyr sig till islam, islam är en populär religion i fängelser.

Visst, vi kan naturligtvis säga att Holmes inte är riktigt klok...kloka människor ägnar sig inte åt massmord i Amerika...men det bevisar min punkt, eller hur.

2 Kommentarer:

Knute sa...

Obama is seeking to fix the “gun-show loophole”

“This year will go down in history. For the first time, a civilized nation has full gun registration. Our streets will be safer, our police more efficient and the world will follow our lead into the future.” –Adolph Hitler 1935

http://sheikyermami.com/2013/03/22/obama-is-seeking-to-fix-the-gun-show-loophole/

Knute sa...

Det råder inget tvivel om att James Holmes är en galning, men det är anmärkningsvärt hur ofta psykiatriska fall söker just precis “den heliga Koranen”.

Århus: Psykiskt sjuk arab slog, spottade och hotade med att spränga medpassagerare och Kurt W. i luften.

http://www.uriasposten.net/archives/46605

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.