26 mars 2013

God morgon Malmö

Den starke mannen Ilmar Reepalu ska ersättas av en stark kvinna, Katrin Stjernfeldt Jammeh. Hon är gift med en man från Gambia, så hon är en värdig representant för det nya Malmö där halva befolkningen har utländska rötter. Resten är väl på väg att flytta, om de hittar någonstans att bo vill säga. På grund av massinvandringen har Sverige fått akut bostadsbrist.

I år beräknas över 200.000 utlänningar bosätta sig i Sverige, det motsvarar 7 medelstora svenska städer. Hus- och lägenhetspriser exploderar. Folk blir slavar till bankerna när de tvingas låna för att köpa bostäder. Det märks inte minst i Stockholm, som dock har fördelen att inte så lätt bli en utländsk enklav som Malmö kommer att bli.

Exemplet Malmö är socialdemokrati och islamisering i oskön förening. Det är nog fåfängt att förvänta sig att Katrin Stjernfeldt Jammeh vill ändra på det, även om hennes man förmodligen inte är muslim. Multikulturellt (utom för judar) ska det ju vara.

Katrin Stjernfeldt Jammeh och hennes man Basiru Jammeh, som har bröder och släkt åtalade och dömda för grova brott:

   

27 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Gud hjälpe Malmö, för inget annat kan hjälpa Malmö längre.....

Knute sa...

Medborgare äger kollektivt tusentals miljarder i form av kollektiv egendom samt årliga skatteintäkter. Utöver detta innebär medborgarskap rätten att bruka makt över andra. Invandring innebär omfördelning av tillgångar och makt från existerande till nya ägare. Därför har alla medborgare rätt att kollektivt besluta om invandring.

http://kentekeroth.se/2013/03/26/sverige-ar-svenskarnas-egendom-invandring-innebar-omfordelning-av-tillgangar-och-makt-fran-existerande-till-nya-agare/

Anonym sa...

Eftersom man inte lärt sig något av problemen med multikultivansinnet, så tillsätter man ytterligare en helblind hön(s)hjärna. Det ser jävligt mörkt ut på Malmös avbytarbänk. Blodsven

Knute sa...

1 januari 2014 får Bulgariens och Rumäniens 29 miljoner människor fri rörlighet innanför EUs gränser. Storbritanniens Cameron varnar för social turism men Sveriges Reinfeldt är entusiastisk.

Knute sa...

För att ge en föraning om Europas framtid och de förhållanden som väntar övriga länder när 29 miljoner rumäner och bulgarer får slå sig ner var de vill i EU har den brittiska tidningen Daily Mail besökt den tyska staden Duisburg med 488 000 invånare, därav 6 700 rumäner och bulgarer. I Rheinhausen, en tidigare prydlig förort till Duisburg har 400 rumäner och bulgarer flyttat in bara under det senaste året. Enligt officiella källor för att vara på plats i god tid och kunna ta del av den sociala välfärd som de blir berättigade till nästa år om Rumänien och Bulgarien som beräknat beviljas inträde i Schengen. Inflyttningen har förvandlat livet för Rheinhausens invånare till en mardröm, berättar Daily Mail.

Trappuppgångarna i bostadskvarteren stinker av exkrementer. Det finns ingen belysning. Alla glödlampor stjäls. Utanför husen hopar sig soporna. Det vimlar av barn. Många barn ger höga bidrag. Barnen pratar bara rumänska och bulgariska, och de går inte i skolan. Området har blivit ett centrum för kriminalitet och antisocialt beteende. De ursprungliga invånarna flyr. Bara tre tyska familjer bor kvar.

http://snaphanen.dk/2013/03/16/sondagskronika-till-fest-med-schengen/

Anonym sa...

Det är säkert en bra kvinna.
Hon kommer att genomföra och fullborda den dröm och vision Mona Sahlin hade med hela Sverige.
Reepalu startade detta i Malmö och staden leder denna tävling som ännu en stark S-representant nu kan fullborda.

Man måste vara driftig för att effektivt ombilda samhället till det ideal som moderaterna tyvärr är överens med socialdemokraterna om att skapa.

Anonym sa...


Låter som det mesta av planen går som planerat, för alla torskar som gick på EU-vansinnet...
säger Blodsven.

Anonym sa...

Styrs vi medvetet mot Anarki? Sedan åtminstone 20 år tillbaka har jag då det varit valdags frågat olika partiers företrädare: Vem / vilka skall försörja vem / vilka men inte fått svar...
/69-årig Pensionär

Anonym sa...

@Knute

"Fri rörlighet" bör väl innebära rörelse i båda riktningar ?

Jag ser i min morgontidning en uppställning över totala lönekostnader i Europa:
1. Sverige med 41,90 Euro/timme
8. Tyskland med 31,00 Euro/timme
10. Euro-snittet på 28,20 Euro/timme
13. EU med 23,50 Euro/timme
28. Rumänien med 4,50 Euro/timme
29. Bulgarien med 3,70 Euro/timme

Hur många svenskar utnyttjar nu den "fria rörligheten" och flyttar själva till Rumänien/Bulgarien ?

Rumäner och bulgarer får just nu stanna längre än tre månader i Tyskland om de registrerar en firma.
De har då rätt till barnbidrag.
I ETT "normalt" bostadshus i Duisburg är 400 firmor registrerade ....

Tjalle

Knute sa...

Elva bränder i natt i Albertslund, en förort till Köpenhamn, över hundra på ett halvt år.

Svenske tilstande i Brøndby kommune. Beboere i fare ved påsatte brande, Beboerbestyrelse: Alle er dybt rystede, 11 nye brande på Vestegnen. Albertslund: Unge kræver klubhus: “… brande og hærværk fortsætte indtil vores krav bliver opfyldt”, Facebook: Stop brandene i Albertslund Det er lige den slags systematisk terror, det ville være godt at have en spansk lov om fratagelse af statsborgerskab “af sikkerhedsgrunde og trusler imod den offentlige orden” imod. Det bliver dyrt at lade være.

http://snaphanen.dk/2013/04/01/albertslund-ni-pasatte-brande-i-nat/

Knute sa...

Fritidsgården/ungdomsklubben i Albertslund stängde för att personalen inte klarade av de stökiga ungdomarna, och det dröjde inte länge förrän den brann ner. Nu har de ställt till med över 100 bränder och kräver en ny fritidsgård.

Samma mönster som när 400 statslösa palestinier kom till Danmark 1987 och brände ner tälten med matsal och kök i det läger de bodde i, de dög inte åt dem.

http://www.uriasposten.net/archives/46757

Knute sa...

I den svenske by Jönköping ligger der en venstreekstremistisk bogcafé, men hvis det skal være op til det stedlige byråd, ligger den der snart ikke længere. Bogcaféen, som udover bøger bl.a. sælger elefanthuer og våben i form af slangebøsser, er blevet mødt med protester af lokale borgere.

Bogcaféen har til huse i Kulturhuset, og kommunen har hidtil betalt alle udgifter i forbindelse med dets drift.

http://nationaldemokraten.dk/venstreekstremistisk-bogcafe-lukkes/

Knute sa...

Till den ”ansvariga” Katrin Stjernfeldt-Jammeh!

Hörde dig på P1 i morse där du var begeistrad över att kommuner från årsskiftet skall tvingas att ta emot ensamkommande "flyktingbarn".
Denna lag är helt enkelt skamlig, enär fler och fler kommuner idag redan går på knäna tack vare skenande socialbidragskostnader vad det gäller att försörja redan mottagna s.k flyktingar.
Skamligt är det också av dig att använda ordet barn i reportaget när det med all önskvärd tydlighet framgår att det i huvudsak är frågan om mer eller mindre vuxna män.
För att underlätta dessa "barns" situation så är det väl bara en tidsfråga innan något ljushuvud kommer med förslaget att dela ut gratis rakblad och kondomer till "barnen".
De är ju ändock bara "baaaarn". Oavsett hårväxt och att en del av dem redan har begått sexuella trakasserier och t.om våldtäkter.
Det vore väl en till fjäder i hatten om du skulle lägga fram detta förslaget först av alla "ansvarstagande" politiker som ser som sin främsta uppgift att göra livet behagligare för alla andra än sitt eget folk.
Om du finner mitt förslag intressant och lägger fram det politiskt så är jag villig att stötta inköp av ovanstående nödvändigheter till de stackars "barnen" med 1000 kr som en början.
Sedan vill jag gratulera att ni ändock fick ihop 1400 politiska idioter till ert första majtåg här i Malmö som fortfarande tror på Rättvisa, Solidaritet, Jämlikhet och Alla människors lika värde så till den milda grad att de är villiga att gå efter sina företrädare som tjänar kanske upp till tio gånger mer än de själva.

Visst är det väl skönt att vara jämlik Katrin, när man tjänar över 70 000 kr i månaden som du gör?

En sak jag undrat över är vad ditt namn Jammeh står för och varifrån det kommer?

Med solidariska och jämlika hälsningar
Sandor Herold

http://varstundisverige.blogspot.se/2013/05/brittiska-foklket-borjar-trottna-nar.html

Ann-Marie sa...

Aaaahhh..... Sandor Herold. Jag började läsa hans insändare i Sydslasken på 70-talet. Han var lika frän då också. Precis vad som behövs med dessa jämmerliga politiker som bara blir värre och värre och mer och mer arroganta.

Knute sa...

Nu får man väl hoppas att Katrin Stjernfeldt-Jammehs man är snäll, även om hans släktingar är kriminellt belastade. Hur som helst kommer vi aldrig att få läsa om det i tidningen. I Göteborg skyddade medierna Vänsterpartiets kommunalråd. Hösten 2005 överfalls en man mitt på Avenyn i Göteborg av två män – en av dem knivhugger honom. Det hela uppmärksammas stort i medierna dagen efter, men vissa detaljer undviks nogsamt. Som att en av gärningsmännen är förlovad med Vänsterpartiets toppolitiker Marie Lindén, kommunalråd i Göteborg.

http://www.d-intl.com/tag/marie-linden/?lang=sv#.UYxR-UrvvXR

Knute sa...

Vänsterpartiet är ett fulparti. Daniel Riazat (V) försöker hjärntvätta 10-åringar:

"Tioåriga mellanstadielever fick besök av skolnämndens ordförande Daniel Riazat (V). Under mötet jämförde Riazat den norske massmördaren Anders Behring Breivik och Sverigedemokraterna.

Skolnämndens ordförande Daniel Riazat befinner sig just nu på turné bland kommunens skolor. Under veckan har bland annat skolorna i Toftbyn, Danholn och i Sundborn fått besök.

Vi har uppgifter om att du sagt om Sverigedemokraterna ”Ni ska passa er för dem – det är ett farligt parti” Stämmer det?

– Så har jag inte sagt. Jag har sagt att man ska passa sig för rasistiska åsikter och att Sverigedemokraterna inte är överens med de andra partierna om värdegrundsfrågorna.

Kan barn i tioårsåldern ta in den här typen av samtal?

– Skolan ska jobba med värdegrundsfrågor redan när de är små. De allra, allra flesta tar in det, svarar Riazat.

Men samtalen med barnen i Sundborn har inte bara handlat om värdegrundsfrågor. Även massakern på Utöya och bombdådet i Oslo 2011, där norske terroristen och högerextremisten Anders Behring Breivik sammanlagt dödade 77 personer, diskuterades.

– Jag har frågat vad han (Breivik) har för ideologiskt ställningstagande och det vet ju alla elever.

– Och så pratar jag lite om vad det första man trodde när något så hemskt hade hänt. Och det första man trodde var att det var en svarthårig muslim som hade begått ett sånt… Det var den allra, allra första reaktionen från större delen av världen innan man fick reda på vem det var.

– Och det har såna främlingsfientliga krafter som Sverigedemokraterna en del i.

http://www.exponerat.info/daniel-riazat-v-forsoker-hjarntvatta-10-aringar/

Vilket skitsnack!

Daniel Riazat (V) avsattes från skolnämnden i dag.

http://www.exponerat.info/daniel-riazat-v-avsattes-fran-skolnamnden-i-dag/

Knute sa...

Vi vet ju redan att judar inte är välkomna i Malmö

Daniel Sestrajevic är kommunist (Vänsterpartist) och försörjer sig som föräldraledig och tidningsälskare.

I samband med Eurovision i Malmö nästa vecka arran­geras protester mot Israels deltagande i tävlingen. Där ska kulturnämndens ordförande Daniel Sestrajcic (V) delta, och han uppmanar alla nämndens ledamöter att vara med. – Det är ett sätt att uppmärksamma den brutala ockupationen av Palestina, menar han.

Men det pågår mer än anti-israeliska demonstrationer på Möllevångstorget under Euro­vision­veckan i Malmö. På finaldagen, lördagen 18 maj, arrangeras återigen en kippavandring genom staden, då hundratals väntas vandra till stöd för mångfald och mot antisemitism och rasism. Man går från den judiska synagogan, genom centrala Malmö och till Möllevångstorget, där Willy Silberstein, ordförande i Svenska kommittén mot antisemitism och Sofia Nerbrand, chefsstrateg vid Region syd, kommer att hålla tal.Ledande politiker deltar i protester mot Israel, Palestinanätverket i Malmö.

http://snaphanen.dk/2013/05/10/i-har-forradt-os/

Knute sa...

SD-politiker hotas, förföljs och misshandlas – men ingen bryr sig

Att vara aktiv sverigedemokrat har ett högt pris för många. I slutet av februari blev Ulf Prytz, ordförande för SD i Ängelholm, slagen blodig i sitt hem av en okänd man. För drygt en vecka sedan brändes hans kolonistuga ner till grunden, av allt att döma rör det sig om mordbrand.

”Jag kände lukten av bensinen, så när jag skulle öppna dörren för att lufta ut bensinen smällde det till och lågorna slog emot mig direkt. Jag fick kasta mig ut genom fönstret”, berättar Prytz för Kvällsposten.

Han klarade sig utan allvarliga skador, men blev svedd i ansiktet.

- För ett tag sedan tog vi initiativ till en manifestation mot politiskt våld i Jönköping, apropå att det hade hänt mycket där. Ingen var intresserad, vi fick ställa in. Det känns snarare som om andra politiker legaliserar våldet genom sin retorik, att de kallar oss en massa saker som inte stämmer. Säger man att jag är rasist varje gång man pratar om mig – ja, då är man det i folks ögon och detta kan trigga motståndare.

– Det är ju också ganska anmärkningsvärt att statsministern fördömer läktarvåld och hot mot idrottsfunktionärer, men aldrig har aldrig fördömt det som händer oss.

http://www.d-intl.com/sd-politiker-hotas-forfoljs-och-misshandlas-men-ingen-bryr-sig/?lang=sv

Knute sa...

Malmös blottar-imam i farten igen? Polisen grep igår en man i 35-årsåldern med karaktäristiskt signalement. Är nu Shahid Mehdi i farten igen?

http://jihadimalmo.blogspot.se/2013/05/malmos-blottar-imam-i-farten-igen.html

Knute sa...

Värre judehat i schlagerns Malmö än i Baku

"Vi ska bomba er, israeler!"
"Jag blev kallad judehora i taxin"

http://jihadimalmo.blogspot.se/2013/05/shariagang-i-malmo-vi-ska-bomba-er.html

Ann-Marie sa...

Men det ääär ju bara representanter för den fridsamma "religionen" islam.....

Knute sa...

Stor arabisk hatdemonstration genom centrala Malmö, sponsrad av Malmö kommun i anledning av Melodifestivalen

Malmöpolisen förbjuder lördagens kippavandring från synagogan till Möllevångstorget. Delar av färdvägen är redan ockuperad av en arabisk-kommunistisk mobb, som t o m tänker tälta på Möllan för att visa sin
äganderätt...

http://jihadimalmo.blogspot.se/2013/05/malmo-kippavandring-forbjuds-polisen.html

Knute sa...

Malmö: Arabisk dömd pedofil häktad för grooming av 185 småtjejer

http://www.exponerat.info/arabisk-domd-pedofil-haktad-for-grooming-mot-185-smatjejer/

Knute sa...

Antirasist brente ihjel fire barn

En 36 år gammel engelsk kvinne kom med en innvandringskritisk kommentar under en fest hjemme hos seg selv. Antirasisten Dyson Allen fant seg ikke i dette og reagerte med å drepe hennes fire barn ved å tenne på soverommet deres.

http://www.fyret.nu/2013/07/25/antirasist-brente-ihjel-fire-barn/

Ann-Marie sa...

Katrin Stjernfeldt Jammeh är hon en batikhäxa? Ser ut som en i alla fall.

Ann-Marie sa...

Katrin Stjernfeldt Jammeh, dålig smak har hon i alla fall!

Knute sa...

Vad gör dessa människor i Sverige? Rap-video: Alla svennar ska utrotas!

http://holgersson.blogspot.se/2014/10/rasismen-i-sverige-alla-svennar-ska.html

https://www.youtube.com/watch?v=Zc8wjMj8nnY

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.