27 mars 2013

Slå näven i köksbordet

Storbritanniens premiärminister Cameron följer ingalunda en en främlingsfientlig trend - det är mest för att fiska röster som han varnar för social turism. Men till skillnad från Sveriges statsminister Reinfeldt vågar han åtminstone identifiera problemet, massinvandringen. Reinfeldt däremot försöker inbilla oss att analfabeter ska rädda våra pensioner. Han rör sig på de stockholmska parkettgolven och lyssnar bara på de tongivande pratkvarnarnas snack. Resten av folket slår han dövörat till.

Reinfeldt har blivit Mona Muslim nummer två, det går inte att se skillnad på moderater och socialdemokrater. Samma snack om att bevara vår svenska välfärdsmodell och samma blundande för att den blir underminerad av massinvandringen. Samma iver att ge jihadkrigare medborgarskap för att ge dem en fristad från krig och elände, varefter de ger sig ut i kriget igen för att strida för islam.

Migrationsminister Billström sa nyligen att det är en missuppfattning att tro att människosmugglare som gömmer illegala invandrare är trevliga blonda svenska damer i 50–60-årsåldern. Genast blev han anklagad för att vara rasist och fick Reinfeldt och de övriga pratkvarnarna på halsen, han blev till och med mordhotad av en vänsterpartistisk politiker. Lagar ska inte följas, kriminella ska inte utvisas, de skenande kostnaderna för invandringspolitiken ska döljas, kejsaren är naken men AFA, EXPO och SVT trakasserar den som påpekar det.

Svenskar


Flyktingbarn


10 Kommentarer:

Knute sa...

Immigration Will Save Sweden

That’s what Prime Minister Fredrik Reinfeldt says. You see, with Swedes living so much longer and having so many fewer children, there will not be enough young people to work hard and pay taxes in order to support all those future geezers.

The solution? More immigrants!

That’s right: the new Swedes will come into the country, refuse to learn Swedish, set fire to the schools, and throw stones at the fire brigade. All while living off welfare and not paying any taxes.

Under this brilliant plan, in twenty years’ time, Sweden will… well, there will be… hmm. Ahem. Harrumph. Well, yes, we agree; there are some details yet to be ironed out.

But still, you have to admit: it’s a great idea!

http://gatesofvienna.net/2013/03/immigration-will-save-sweden/

Errbe sa...

Utan gränser och nationalstat ingen demokrati

Dick Erixon analyserade häromdagen förutsättningarna för demokrati och multikultur:

http://erixon.com/blogg/2013/03/utan-nationalstat-ingen-demokrati/

Väl värt att läsa !

Knute sa...

De danska socialdemokraterna har dåliga opinionssiffror, så regeringen Thorning-Schmidt skyndar sig att öka invandringen och hämta nya väljare för att försäkra sig om en majoritet i framtiden.

http://www.uriasposten.net/archives/46570

Knute sa...

Sverige tar emot 1000-tals procent fler invandrare än Finland.

http://kentekeroth.se/2013/04/02/6652/

Sverige: 10.000 asylsøgere på tre måneder 2013. Det er næsten det dobbelte af, hvad Danmark har på et helt år. Det er dyrt at have et rygte som suicidal snart forhenværende nation ude i verden. Mens de giver landet væk for fulde gardiner, pludrer de om hvorvidt minister Billström er racist: Meningsterror for fuld udblæsning i Sverige. Journalistkorpsets Quislinge hælder til, at han er.

http://snaphanen.dk/2013/04/02/importing-islamic-nightmares-while-denying-them/

Knute sa...

Invandringsindustrin blomstrar

SD har sagt det hela tiden. Delar av Sverige vaknar imorgon lite yrvakna upp med en gammal nyhet: den om invandringsindustrin.

Uppdrag Granskning hade ikväll ett reportage om detta: Uppdrag Granskning: Asylboenden är big business

SR har en närliggande nyhet: Arbetsförmedlingen betalade 4,7 miljarder kronor till jobbcoachning

http://kentekeroth.se/2013/04/03/invandringsindustrin-blomstrar/

Knute sa...

94 procent av lågstadiebarnen fick gå ensamma till skolan i början av 1980-talet, jämfört med 47 procent i dag. Andelen barn som får föräldrars tillåtelse att gå till affären utan vuxen har sjunkit från 82 till 24 procent.

En fjärdedel av unga kvinnor anger att de låtit bli att gå ut på kvällen av rädsla för våld. Det är en fördubbling jämfört med 1980.

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/oron-for-brott-ar-inte-ogrundad_8058316.svd

Knute sa...

Tricks med statistik om arbetskraftsinvandrarnas utbildningsnivå

"Kritiken mot arbetskraftsinvandring har främst rört den majoritet av arbetskraftsinvandring som inte är högkvalificerad. Handelskammarens enda svar är att mala på om den minoritet av arbetskraftsinvandrare som är högkvalificerade. Det är som om någon kritiserar den låga nivån på lärarutbildningen, och de ansvariga skriver en debattartikel som endast handlar om hur hög nivån på KTH och Karolinska är."

http://kentekeroth.se/2013/04/07/tricks-med-statistik-om-arbetskraftsinvandringens-utbildningsniva/

Anonym sa...

Nigel Farage skall rädda Europas nationer
http://varstundisverige.blogspot.se/2013/05/nigel-farage-raddningen-for-europas.html

Knute sa...

Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna

”Från mitten av sjuttiotalet och tio år framåt arbetade jag på socialbyrå och behandlingshem i Stockholm. Som färsk socialarbetare hamnade jag i en tradition som jag från början instinktivt reagerade mot, men som jag ändå snabbt föll in i. Jag var med om att bevilja asylsökande med uppehållstillstånd semesterresor till de länder som de påstått sig ha flytt från. Jag betalade ut socialbidrag till utländska medborgare som jag nästan säkert visste hade svarta jobb vid sidan om - allt för att undvika obehagliga konfrontationer. Om en folkgrupp sa en av mina chefer att "vi får väl försörja dem som en folkloristisk färgklick." I backspegeln är det tydligt att jag för egen del saknade tillräcklig erfarenhet och det civilkurage som skulle ha krävts för att kunna rucka på det eftergivna och förstående systemet. Många gånger byggde hjälparna upp ett osunt bidragsberoende, oavsett om klienterna var svenskar eller hade utländsk bakgrund.

Under åtta år därefter var jag reporter på Sveriges Television. Där fick jag bland annat instruktioner av en ansvarig redaktör för ett av våra största nyhetsprogram att det ska "vara så synd om invandrarna att folk ska gråta framför teven". För att en nyhetssändning skulle bli en "bra show" var att det önskvärt att det fanns offer, men det var underförstått att dessa offers anspråk aldrig synades i sömmarna. Sedan dess har jag funderat över orsakerna till att de ledande opinionsbildarna har så dålig verklighetsförankring i frågan. Hur många inflytelserika journalister har haft ett längre sammanhängande arbete i den verklighet som de varje dag vinklar sina rapporter utifrån? Våra opinionsbildare lever sällan där problemen finns. Eliten av skribenter och tyckare tillhör en övre medelklass som inom sina reservat ostört kan värna om sina ideologiska konstruktioner och rynka på näsan åt enklare varelsers intolerans. På SVT kallade vi den genomsnittliga tittaren för "Nisse i Hökarängen".

http://www.dn.se/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna

Knute sa...

De som verkat för och tydligen accepterar islamisten Abdirisak Waberi som svensk riksdagsledamot ska kraftigt fördömas då deras brott är vida större än Sverigedemokraternas verbala uttryckssätt.

Nyligen ondgjorde sig medierna över en Sverigedemokrat, som då han sett hur vidskepelse kan få människor att utföra de mest extrema hemskheter och våldsdåd uttryckte sig på ett sätt, som man ”inte får göra” om man skall kallas rumsren. Att vem som helst kan frångå ett ”bildat språk” när man ser hur ex vidskepliga människor skär av armar och andra lemmar.

http://www.hoglandsnytt.se/opinion/debatt/stod-till-islamister-ar-varre-brott-an-sds-verbala-uttryck/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.