23 april 2013

Lika bra att stänga, ingen vågade ändå gå dit

”Det är oacceptabelt att man för skattepengar kan uppmana att bränna ner ett land och dess invånare” sa Mats Green, moderat kommunstyrelsordförande i Jönköping, och föreslog att det socialistiska Bokcafét skulle avhysas från Kulturhuset. Det dröjde inte länge förrän han blev misshandlad med slag och sparkar. Sådant våld mot politiker är för övrigt inte ovanligt i Jönköping, men det brukar vara sverigedemokrater som drabbas.

Bokcafét, en samlingspunkt för våldsvänstern, eller som det så fint heter, den vänsterradikala autonoma rörelsen, säljer tröjor med texten "Burn Israel burn" på. Det var detta Mats Green syftade på.

Tidigare har man också sålt slangbellor och rånarluvor. Det finns förstås dammiga böcker av Marx, men palestinasjalar har större åtgång. Liksom många andra på vänsterkanten, till exempel åsiktspolisen Expo, snyltar man på skattebetalarna och får hyran betald. Ja, det gäller hela rasket, statens Kulturråd vars uppgift i likhet med Expo är att främja den islamiska invandringen, Sveriges television likaså, och de politiska partierna som varken behöver medlemmar eller medlemsavgifter, skattebetalarna håller dem ju under armarna. Ett Sverige utan statsbidrag skulle vara ett bättre Sverige.
Rödfascister, alltså så kallade antirasister, demonstrerar utanför Akademiska föreningen i Lund, där SD:s partiledare Jimmie Åkesson och integrationsminister Erik Ullenhag (FP) debatterade igår.

Uppdatering: Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt med kamrater i Göteborg på första maj - vem är svensk?Cello Jr skriver: "Bildbevis på varför invandrare blivit en allt mer betydelsefull faktor för vänsterpartier och varför borgarna försöker konkurrera ut dem på deras egen planhalva."

4 Kommentarer:

Arlav sa...

Som Marx lär ha yttrat, "den siste kapitalisten kommer att sälja repet han ska hängas i..."
Lite av det är det öve bokkafeet i Jkpg, varför ska kommunen stöjda, bla med extremlåga hyror, organisationer som så tydligt visar sitt förakt för grundläggande demokratiska ideer.??
Själv tänker jag att besöka centrum, med kamera, för att se på vänsterkravallandet 1 maj.
Suspekta SvP ("Svenskarnas parti", knappast, skulle jag vilja hävda!) ska nämligen ut och demonstrera och jag antar att vänsterdräggen kommer att finnas på plats för att med lite slagsmål visa vad man tycker om yttrande- och demonstrationsfrihet.

Knute sa...

Mob Rule in Lund

While the Swedish police merely looked on, the lefties set off firecrackers and smoke bombs, screaming out their hateful slogans.

They also pushed and threatened Ingrid and Roger — according to the mob, the two were not allowed to be there. The police did nothing and made no arrests.

The two journalists were forced to leave the area by those who threatened violence, and were not able to cover the event.

http://gatesofvienna.net/2013/04/mob-rule-in-lund/

Knute sa...

Fulmedia. Sveriges televion “glömmer” SD-stapeln. SD kommer inte med trots att partiet får stöd av 16 procent, en ökning med hela sju procentenheter sedan förra mätningen.

Och detta är alltså på SVT, som har hårda krav på sig att vara “oberoende”, som motprestation för att sedan få rätten att löpande kräva pengar av alla Sveriges medborgare som över huvud taget äger en dator eller mobiltelefon, oavsett om man tar del av programmen eller inte.

http://avpixlat.info/2013/04/22/sydnytt-glommer-sd-stapeln/

Knute sa...

Mens världen rasar utanför Stockholms tullar, är det vindstilla i reservatets centrum. Överklassen klär om könsneutralt. Södra Latins gymnasium på Södermalm i Stockholm blir det första i Sverige med ett könsneutralt omklädningsrum. Det är för de elever som inte vill identifiera som vare sig kvinnor eller män.

http://snaphanen.dk/2013/04/24/overklassen-klaeder-konsneutralt-om/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.