29 april 2013

Norska ungdomar vittnar om hur de förlorar sitt land

Groruddalen i nordöstra Oslo har den högsta andelen icke-västliga invandrare i Norge. I enskilda kvarter utgör invandrarna mer än 90% av invånarna. Norska ungdomar har det otroligt tufft här, det är som att leva i en krigszon. En del konverterar till och med till islam. "Här är det islam som gäller, islam som är starkt, varför slåss emot."

Andreas (16) bor i Groruddalen:

"Det var bara ett par veckor sedan, säger han - jag kommer ut på skolgården. De attackerar Lars. De är ett gäng. De är alltid ett gäng. De är som hundar, jagar alltid i flock. Slår honom. Jag springer in mellan dem. Så kommer någon och skiljer oss åt, och igen dras jag upp på rektorns kontor och igen får jag höra att även om de slår oss, ska vi inte slå dem. Vet du hur vansinnigt provocerande det är?"

Hans Rustad skriver:

"Man måste komma bort från föreställningen att historien går på skenor. Att framtiden är fastlagd: Oslostan. Då har man fångats in i islams triumfalism: att segern är deras. Med historien i handen kan man lugnt säga: det ser inte ut så. Folk och kulturer som uppför sig på detta sätt kommer förr eller senare att hamna i allvarliga problem.

Innerst inne måste muslimer känna en stor osäkerhet. De befinner sig i främmande land. Det är inte deras. Genom sitt avvisande av det norska bevisar de att de inte önskar och inte vill bli norska. End of story. De skapar ett helt annat samhälle, och inte ens tio vilda hästar kan få norrmännen att säga att detta är en del av Norge.

Nyckeln är att bli av med nederlagskänslan. Det är en lyxkänsla bara de på toppen har råd med."

Här ett reportage från Grønland, en annan islamiserad stadsdel i Oslo. En mamma säger att hennes kunskap om det multietniska samhället är ganska akademisk. Men nu börjar hon upptäcka att hennes son upplever det helt annorlunda. Han har kommit hem åtskilliga gånger efter att ha blivit slagen.
4 Kommentarer:

Anonym sa...

Den mamman till Elias där låter detta fortgå i flera år; multikultur med det egna barnet som insats, borde straffas...

Knute sa...

Norske gutter i Det Nye Norge

– Ingen vil være norsk her. Norsk er synonymt med svakhet. Det er en følelse som ikke minst blir formidlet av lærerne.

– De er redde. De tør ikke si ifra. Dere burde telle hvor mange rektorer det har vært på Vestli skole de siste årene, og spørre dem hvorfor de har sluttet. De har ikke kontroll, men de gjør alt for å legge til rette for de muslimske elevene. I heimkunnskapstimene må alle tilberede halalkjøtt. Innvandrerne slipper nynorsk. Jeg må ha det. De muslimske jentene slipper gym, selvfølgelig kan ikke de skifte sammen med andre jenter. Vi må tilpasse oss deres kultur. Ikke de vår.

– Det er en ting som irriterer meg noe så forjævlig. De kan legge seg etter norske jenter, men vi kan ikke legge oss etter deres. Det er barnelærdom. Du prøver deg bare ikke på en pakistansk jente, men norske jenter er tilgjengelige for innvandrergutta.

http://www.rights.no/2013/04/norske-gutter-i-det-nye-norge/

Knute sa...

Häromdagen gick den svenska kvinnan Karin Nilsson till tandläkaren och fick samma behandling som den asylsökande Hassan Omar, som avvisats ur landet men som ännu är kvar här. Betalning: 3.300 kronor för henne, 50 kronor för honom. 20 procent av svenskarna avstår från tandläkarbesök eftersom de inte har råd.

http://varstundisverige.blogspot.se/2013/05/brittiska-foklket-borjar-trottna-nar.html

http://avpixlat.info/2013/04/29/kronika-ranad-hos-tandlakaren/

Knute sa...

Den norska huvudstaden balanserar på avgrundens rand. Utländska prostituerade, tiggare och gangsters behärskar centrum. Norge är ett rikt land och därför mål för allvärldens lycksökare.

"Tigging må forbys. Ikke mer snakk om det. Jeg ser ting på mine reiser i Romania. I over tjue år har jeg brukt min tid til å hjelpe de fattige der og det er en jobb jeg går god for. Den siste tiden har jeg sett flotte boliger, nei slott, som skyter opp i fattige deler av landet.

Mye av dette er finansiert av pengene som tiggerne får fra Norge. Det blir rett og slett for dumt å tro at man hjelper fattige når det man gjør er å bygge opp folk som allerede har mye mer enn det de andre i landet har, sier hun. Tiggerne er en del av organisert kriminalitet og det er ikke synd på dem i det hele tatt.

Hvis de kaller meg for rasist så vet de ikke hva de snakker om. Tigging fører ikke noe godt med seg, bare elendighet for dem som sitter tilbake. Tiggerne er en del av eliten i det fattige Romania og hvis folk gir dem mer penger, kaller jeg dette for idioti."

http://hodja.wordpress.com/2013/05/03/tiggerne-er-eliten-og-de-kommer-snart-i-hobetal/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.