10 april 2013

Operation språksanering

Efter påtryckningar från islamiska organisationer har nyhetsbyrån AP beslutat att inte längre använda uttrycket 'islamistisk'. Bra, då kan vi säga rent ut att terrorn är islamisk. Fast det var förstås inte så de menade. Vi ska helt enkelt inte få säga någonting alls.

Brussells Journal: "Theo van Gogh gjorde en film om 'islamisk behandling av kvinnor' bara för att dödas av en kniv på vilken ett 'islamistiskt manifest' var fastsatt. Med tanke på att både Theos film och mordmanifestet var direkt och uttryckligen inspirerade av verserna i Koranen, vad är islamiskt i behandlingen av kvinnor som inte också är islamiskt i mördarens manifest? Ändelsen -ist är ett knep, en finess, en semantisk kil mellan religionen islam och det rituella mordet på van Gogh."

MXp: "I tisdags beslutade AP att sluta använda frasen 'illegal invandrare'. Nu ett par dagar senare, har de än en gång bytt praxis. Från och med nu avrådes användandet av ordet 'islamistisk' som synonym för 'islamiska krigare, militanta, extremister eller radikala'.
AP:s anseende torde färga av sig på TT, DN, SvD, SR, SVT etc, ja, alla redaktioner. Under våren ska vi kunna se hur t.ex. ordet 'islamist' inte kommer att användas av medieredaktionerna. Den korrigeringen kommer inte från Språkvårdsmyndigheten utan från islams makthavare!"

Koranen och Mein Kampf är de två storsäljarna i Mellanöstern.

Det pratas så vackert om "integration" men vi kan inte "integrera" att islam vill döda folk på grund av ras eller religion! Eller på grund av homosexualitet. Eller dödsstraff för dem som vill lämna islam. Det en universell mänsklig rättighet att slippa sådan förföljelse. Och det strider mot svensk lag. De muslimer som inte kan acceptera det bör flytta till ett sharia-land.

Varför är de här om de inte vill leva i ett land med kristna värderingar om att man ska förlåta och visa sina medmänniskor kärlek och medkänsla?5 Kommentarer:

Knute sa...

Hur beskriver man judehatet inom islam utan att kallas islamofob?

Expo är en organisation vars huvudsakliga uppgift är att hetsa mot Sverigedemokraterna och anklaga dem för "islamofobi". Men efter att ha kritiserat sossepolitikern Omar Mustafa för hans judehat har de själva hamnat i klistret. Islamiska förbundet anklagar Expo för att vara islamofober!

Knute sa...

Islamiskt hat. 35-årig muslim i Örebro näste självmordsbombare? Detta är något som säkerhetspolisen borde titta närmare på:

"Jag har börjat förberedelsen inför kristall natten. För er som fortfarande vill liva i drömmen ( demokrati) önskar jag er lycka till. Men islam är islam och den är fastställd sedan 1500 år sedan och ingen kommer att förfina eller förändra den. sossar moderater, SD bögar och flator och alla ni andra som vill att vi muslimer ska offra visa grundläggande värderingar för att passa i samhällsnormen vill jag säga er lycka till. det finns vissa muslimer som ibland blir tvungna att avstå från vissa värderingar för att kanske uppnå något större för islam och muslimer till dessa säger jag bara att allt handlar om avsikt och på minna om att ALLAH vet vad vi döljer inom oss."

http://avpixlat.info/2013/04/14/demokratiforaktande-muslim-nasta-sjalvmordsbombare/

Knute sa...

I USA ska flera medier sluta använda begreppet illegal invandrare eftersom det anses nedlåtande. Inrikesministeriet i Finland tycker däremot att begreppet är bra.

http://svenska.yle.fi/artikel/2013/04/15/att-tala-om-illegala-invandrare-ar-nedlatande

Knute sa...

De kristna rensas från Mellanöstern

År 1900 var 20 % av befolk­nin­gen i Midt­østen kristne. I dag er det 4 % til­bake. Kristne for­dri­ves fra det som har vært kris­ten­dom­mens his­to­riske kjerne­om­råde helt til­bake til Jesu tid.

At de kristne for­svin­ner betyr at isla­mis­men får fritt spille­rom. Det er ingen mot­vekt. Radi­ka­li­se­rin­gen øker. Europa vil også få merke det.

http://www.document.no/2013/04/de-kristne-renses-fra-midtosten/

Knute sa...

Hitlers hellige krigere

Hvordan kunne de muslimske styrker i SS passe inn i nazismens propaganda om kamp mot ”de asiatiske horder”?

Sjefen for SS, Heinrich Himmler, mente at islam var ”en praktisk og attraktiv religion for soldater”, fordi den lovet sine troende ”å komme til himmelen om de kjemper og blir drept i strid”.

http://www.aftenposten.no/meninger/kommentarer/Hitlers-hellige-krigere-7188148.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.