13 maj 2013

Det finns ingen ursäkt för att ignorera det importerade våldshelvetet

Filmen A Clockwork Orange från 1971 handlar om ett ett kriminellt gäng som utmärker sig i ultra-våld. Den har inspirerat journalisten Laurent Obertone till titeln på boken Frankrikes Clockwork Orange, en beskrivning av det franska samhällets nedstörtande i massiv, permanent kriminalitet av värsta kaliber som en följd av invandring, samt myndigheternas och medias medansvar för katastrofen.

I de stora och medelstora städerna har det uppstått så kallade känsliga områden, av vilka många är helt förlorade för republiken (Territoires perdus de la Republique). Här har en ny underklass av arabiska, afrikanska med flera nykomlingar klumpats ihop. Den ursprungliga franska befolkningen flyr från dessa platser. Sociologiskt sett är dessa zoner snyltare på samhället.

Obertone ger en mängd statistik för att illustrera eländet. Mellan 1980 med 2000 femdubblades antalet våldtäkter, och sju procent av Frankrikes kvinnor har utsatts för detta brott. Varje år våldtas 75.000. Varje år utförs 105.000 rån (inklusive bankrån) utan vapen plus 6.200 med skjutvapen och 9.500 med kniv. Totalt kostar brottsligheten årligen 115 miljarder euro - 5,6 procent av bruttonationalprodukten.

Den offentliga debatten döljer och förnekar den fysiska verklighetens mordbränder, skottlossningar, knivhuggningar och våldtäkter. Klagomål och protester möts rutinmässigt med anklagelser om amalgame - oberättigad kritik av hela befolkningsgrupper som en följd av enstaka individers beteende. När tusentals förbrytare med bakgrund i afrikanska stater - både norr och söder om Sahara - bränner ner staden heter det ungdomar från förorterna. Det gäller nämligen att inte stigmatisera vissa grupper invandrare.
Obertone avslutar boken med följande konstaterande: Etniskt homogena samhällen som Finland och Japan har den lägsta brottsligheten och det högsta välståndet.

Torben S. Hansen: Frankrigs voldshelvede

8 Kommentarer:

Knute sa...

Oxford: ytterligare en pakistansk pedofilihärva avslöjad. Barnsex, grooming och våldtäkter av utsatta flickor. Om ditt hjärta klarar av det, kan du läsa här om de fattiga småflickor dessa odjur ger på. Tony Blair och hans överklasskompani bär ansvaret för att ha utsatt de mest utsatta engelsmännen för detta.

http://snaphanen.dk/2013/05/14/scum/

Knute sa...

Hundratusentals muslimer i Europa anser att försörjningsstöd (socialbidrag) är jizya - den speciella skatt som enligt Koranen och hadither åligger icke-muslimska personer, dhimmis.

Om de betalade slapp icke-muslimer råka ut för svärdet, ett vapen som hyllas mycket i islams heliga skrifter, och som ofta förekommer på muslimska staters flaggor.

http://hodja.wordpress.com/2013/05/15/100-000er-af-muslimer-i-europa-mener-at-bistandshjaelp-er-jizya/

Knute sa...

Multikriminell multikultur

Oslo­po­li­tiet fryk­ter et økt spen­nings­nivå mel­lom kri­mi­nelle gjen­ger i Oslo.

Alba­ner­mil­jøet nev­nes spe­si­elt når det gjel­der nar­ko­tika­smug­ling. De har følt seg trygge på grunn av alt for få grensekontroller.

Nasjo­nalt er MC-gjenger ansett som svært sen­trale i kri­mi­na­li­te­ten i Norge. I Oslo er de ran­gert langt ned på lis­ten over trus­lene. Det er andre som regje­rer gatene i hoved­sta­den.

http://www.document.no/2013/05/multikriminell-multikultur/

Knute sa...

Med ljuddämpade vapen sköts och dödades 12 personer i tisdags i butiker som säljer alkohol i Bagdad.

Expediterna i alkoholbutikerna är ofta religiösa minoriteter, vilket gör dessa butiker ännu mer attraktiva som mål.

http://jyllands-posten.dk/international/mideast/ECE5472107/alkohol-shoppere-skudt-og-draebt-i-bagdad/

Anonym sa...

Det är inte importerat.

Tror du det var många "utlänningar" här:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Raggarkravallerna_i_Kristianstad_1959

Här en annan liten nätt lista:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_%C3%B6ver_kravaller_i_Sverige

Släpp rashatet nu och kom in i matchen! Rolf P-son

Knute sa...

Om man inte vill identifiera problemet, går det inte att göra något åt det. Storbritanniens premiärminister är ett paradexempel på det, när han säger att mordet på en brittisk soldat på öppen gata i London inte har något med islam att göra. Ändå ropade mördarna "Allahu Akbar" medan de skar halsen av soldaten.

Raggarkravallerna i Kristianstad var länge sedan. Sedan dess har det flyttat snart en miljon muslimer till Sverige. Det har tillkommit en "religiös" dimension, jihadkrigarna i Stockholms förorter som bränner bilar och hus och kastar sten på på polis, brandkår och ambulans.

Anonym sa...

Om Rolf P-son som sa:
"Släpp rashatet nu och kom in i matchen! Rolf P-son"

Vilket "rashat" och kom in i vilken "match"? Så snackar en som på tryggt avstånd också tänker själviskt att det har ju inte drabbat mig.En som pekar finger på andra för sitt präktiga och skenheliga bekräftelsebehov. Att också jämföra äpplen med päron. Organiserad Kolonisation har inte med ras eller invandring att göra.Kolonisatörer i historien har heller aldrig betraktats ur ett rasdiskriminerings eller invandrarfientligt perspektiv, dem omdömena köper vi för att politiker och media säger att det är så vi alla är om vi yttrar oss och effektivt får tyst på minsta kritik.

En bror duktig är ofta den första som lämnar fältet när det drar ihop sig.

SvenAnonym sa...

En sak till, Rolf P-son
Kravallerna beskrivna är som en storm i ett vattenglas i jämforelse med det som händer nu, din poäng är verkningslös och istället ett hån och en minimering av de brott som begåtts mot speciellt kvinnor.Lättvindigt acceptera mord som en "match" är en skymf. Illegala kolonisatörer är kriminella och sabotörer gentemot alla, oavsett ras som är stolta att leva i Norden. Vifta inte bort det med att göra dem som fortfarande bryr sig,och känner oro till åtlöje!

Sven

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.