24 maj 2013

Jihadkrigarna som springer omkring med bensindunkar och kastar sten mot brandmänØst syftar inte på Norges östra grannland, men på östra Oslo. Norsk TV tror dock inte att den arabiska våren i Stockholm kommer att sprida sig - ingen carbecue hos oss!

I Stockholm bränner man ju varje natt lika många bilar som man gör i Oslo på ett år. Lite kul underhållning att tända eld på grannens fina bil, hellre det än att gå upp om morgonen och försöka göra något nyttigt. Det är förstås inte bara uttråkade islamister som är i farten, även rödfascister från AFA ligger bakom kravallerna. Det demoniska samförståndet mellan Marx och Muhammed i full vårblomning. Samt full support från den politiska etablissemanget. Både politiker och stenkastare smiter från notan. Det är andra som får betala.

Stockholm i brand:Det handlar om makt:

"Att detta är ett politiskt uppror är till exempel Megafonen [jihadkrigarnas propagandaavdelning] helt öppna med. Det är ju inte bilfri-stad-aktivister som bränner bilar för att locka till sig statens myndigheter i syfte att angripa dem. De attackerar polisstationer, tågstationer, daghem, skolor - allt som representerar offentligheten. I Sydverige blev tågtrafiken saboterad.

De revolterande hatar inte polisen, de krigar mot dem som de företräder - statsmakten, vars makt de de vill ha ett bett av. Elementärt, käre Watson. Detta är mini-revolutioner och utpressning, och denna är den hittills mest omfattande. Den kan inte blidkas med polisens 'defensiva strategi'. Om Sverige och Säpo letar tillräckligt noga, kommer de säkert att hitta några centrala aktörer som har iscensatt det. Moskéerna i förorterna borde vara det logiska stället att börja, en moské är som kommandobrygga och eldledningscentral på ett krigsfartyg och skräddarsydd för att styra en gerilla."

12 Kommentarer:

Eva sa...

det är säkert många det är synd om pga uppväxt osv, men tror uppriktigt sagt en hel del av upploppsmakarna tycker det här är KUL. Lite Fame factory fast man blir berömd och omtalad utan begåvning... (annat än att vara destruktiv och leva rövare)
Konstigt att när våra svenska ungdomar utan specifik flyktingstatus eller invandrarbakgrund har svårt att få jobb, vilket kan vara nedbrytande, då bränner de inte bilar och hotar och trakasserar och som grädde på moset får politiker o samlad mediakår att snyfta ikapp när de tycker synd om sig själva - utan de åker till Norge och sliter hund för att tjäna pengar till uppehället. Ingen som tycker synd om dem inte.

Knute sa...

Polisen borde få hjälp från allmänheten att ertappa mordbrännarna. Tyvärr vill de inte ha någon hjälp, hellre bränder och stenkastning än medborgargarden. Men alla borde ha rätt att försvara sin stad och hembygd.

Anonym sa...

Intressant artikel (speciellt för dem som förnekar verkligheten):

http://www.newenglishreview.org/Nicolai_Sennels/Muslims_and_Westerners%3A__The_Psychological_Differences/

Sven

Anonym sa...

http://www.friatider.se/svenska-medborgargarden-pa-flera-hall

Polisen kände tydligen konkurrensen flåsa i nacken och för en gångs skull agerade, men fortsätter att skita i det huvudsakliga problemet. // Naivtive

Anonym sa...

At de svenske unge iværksatte en modoffensiv skal hilses med glæde!!!
Endelig tog de sig sammen.
Sådan skal det være!!!

falkeøje

Biskop Kyrillos sa...

Vad Du skriver Knute kan inte sägas bättre, Så är det bara.

Knute sa...

Tack för uppskattningen, Ers Eminens!

Anonym sa...

Jihadkrigarna som springer omkring med bensindunkar och kastar sten mot brandmän

Eller:

Aahhh, känns som hemma!Suck....

Något måste ju offras "för den goda sakens skull"

Sven

Knute sa...

Planerad förstörelse av Europa?

Den Arabiska Dialogen är ett avtal mellan EEG (föregångaren till EU) och arabländerna. Dokumentet undertecknades 1978 i Damaskus och garanterar fri invandring och sociala förmåner, samt löften om att vi i Europa kommer att främja arabisk kultur, alltså islamisering.

En av islams grundpelare är jihad, heligt krig, och det är ingen hemlighet att ett sådant pågår i Europa, inte minst i Frankrike som har en stor muslimsk minoritet. Den senaste tidens oroligheter i Stockholm och andra platser i Sverige är onekligen inspirerade därifrån. Samma typ av organiserat gerillakrig med snabba raider mot polis, brandkår, skolor och andra offentliga institutioner.

Anonym sa...

Man blir mer förtvivlad och förnedrad när den skattesubventionerade rikspressen beskyller svenskarna för att vara orsaken till att muslimerna bränner och lägger vårt land öde? Och det i verkligheten är socialister som tillåtit det.
SU

Anonym sa...

Eva
Det är klart att du har rätt. Folk är inte fattiga idag, och invandrarna får så mycket bidrag så de klart överglänser vad svenskarna själva får. Man har visat att en ensam invandrarkvinna med tre barn (t.ex. från Somalia) får 21.000 kr netto per månad + 58.000 kr för att möblera sin bostad + 10.000 kr i hyra + 259.000 kr i retroaktiva bidrag för de tre barnen att tas ut när man vill. Vilken ensamstående svensk kvinna kan matcha detta?
Och skall vi tala om fattigdom så kan vi förflytta oss till trettiotalets Sverige. Inte brände människorna ner skolor och bostäder och bilar för att de var fattiga ? Det är frågan om olika typer av kultur. Den typ av kultur som bränner ner bilar, bränner människor med bildäck runt halsen på människor hittar du i Afrika, Brasilien och USAs svarta getton. Detta är helt enkelt en fråga om multikulturalism.
/SB

Anonym sa...

Till Eva (som har rätt)
Orsaken till kriminalitet är - lathet. Människor som i tidiga år får lära sig att bidraga till familjens försörjning och samtidigt känna glädje över sin insats (samma glädje som 'givandets glädje')blir inte kriminella. Men människor som inte får lära sig att bidra utan tycker det är helt i sin ordning att de får allting av andras arbete medan de själva latar sig, tycker efterhand att livet blir tråkigt. För att skapa lite spänning börjar de begå lite småfuffens, vilket övergår i grövre snatterier, som sedan övergår i tyngre brott. Detta är den egentliga orsaken till den här typen av bränder. Jag tror att dessa kriminella invandrare har jätteroligt. Förutom att det skapar lite spänning så ger det dem också känslan av att kunna påverka och visa sin makt. Andra människor blir rädda för dem och dem blir visade 'respekt'. Passa er - annars bränner vi upp er bil eller ert hus. De korkade och förljugna journalisterna är bara värda förakt.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.