20 maj 2013

Det islamiska sättet att säga "tack" för gästfriheten

Kravaller, bilbränder och mordförsök på polisman i invandrartäta Stockholmsförorten Husby. Den misshandlade polisen lyckades resa sig från marken i sista stund, varvid en flicka hördes skratta och ropa "Allah akhbar, polisen springer, polisen springer!"Jihad är rasism. För många räcker det att kasta en enda blick i Koranen för att bli programmerad för jihad, men makthavarna tillåter oss inte veta att det är muslimsk rasism som vänds mot oss. Svenskar flyttar från sina bostadsområden, eller rättare sagt fördrivs, under största möjliga tystnad i media och politik.

   Det finns ingen ursäkt för att ignorera det importerade våldshelvetet

14 Kommentarer:

Anonym sa...

Organisationen Megafonen riktar kritik mot det man kallar övervåld. Övervåld, från vem? Definitivt från stenkastarnas sida. Polismakten MÅSTE skjuta skarpt för att statuera exempel. Tre-fyra dödsskjutningar får vi tåla. När det blir kravaller p.g.a de första dödsskjutningarna bör polisen skjuta ännu fler i nästa våg. Vart är vi annars på väg? Tuppkammen på ligisterna växer till himlen och polisen tittar på.

Anonym sa...

Lär dig av Sarközi a Paris. Han skickade ut poliser och polisbilar gas. Ungdomarna fortsatta och brände 200 tals bilar varje natt. Sen Sarközi skickade ut flera poliser med meddelandet att om fortsätter ungdomarna som förut bränna bilar och bråka kommer de att "omhändertas" ungdomarna har fortsätta bränna bilar nattetid: då åkte ut flera poliser, polisen tog in ungdomarna och de fått rejäl stryk, några omgångar ..... Sådant stryk som deras pappor borde delat ut när de bråkade som unga. Sen rejält stryk igen, och då blev det lugnt i Paris förorter. .....ungdomarna slutade bränna bilar.

Jacobssons tankar sa...

Vänsterfascisterna borde interneras. Invandrarna borde tillsammans med sina föräldrar förvisas från Sverige. Stenkastande muslimer behöver vi inte. Se hur det gick för Libanon. Vi är på god väg med Herr Reinfeldt som rorsman, mot helvetet, som människor i Libanon fick och får uppleva än i dag.

Anonym sa...

men herre gud allvarligt talat, jag förstår inte hur människor i vår värld kan ha så låg IQ.. jag tycker synd om er. och gissa vad, ni var också immigranter någon gång i livet, så ni är ju inte heller 100% pursvenskar. och du jacobsson och ED, tänk på att i Östermalm är det jävligt mycket våld, knark, och hur många invandrarsvenskar bor det där liksom. det är bara att media inte tar upp sådant som pågår i de så kallade rika områdena, eftersom det är lättare att bara hålla käften. så sluta leva i era lilla islamofobiska plastbubbla och öppna ögonen och se verkligheten.

Knute sa...

Östermalm i Stockholm är ett relativt fridfullt reservat, det är därför folk vill bo där. Hur hög IQ behövs det för att inse det? Eller att svenskarnas förfäder började invandra redan när inlandsisen drog sig tillbaka för 10.000 år sen. Är det därför vi alla ska räknas som invandrare?

Anonym sa...

SD 2014, dom här invandrartjejerna ska vara glada att polisen inte handlar i nödvärn och skjuter dom med.
Så undrar dom varför svenskar blir invandringskritiska?

Knute sa...

Just nu: bilar brinner över hela Stockholm – Jakobsberg, Vårberg, Norsborg, Kista, Tensta. I Jakobsberg kastade 20-30 personer sten mot polishuset. Kravallpolis är på plats och helikopter har satts in. Svenskt kulturarv brinner – Husby gård från 1800-talet i lågor.

http://snaphanen.dk/2013/05/22/selvmord-over-homoaegteskaber/

Knute sa...

Ungdomar i Husby säger: Det är lät­tare att leva på socialbidrag och bränna bilar som under­hållning, än att stiga upp om morgonen och gå på jobb.

http://www.document.no/2013/05/dom-tycker-det-ar-trakigt-att-jobba/

Knute sa...

Tyvärr har dagens situa­tion redan lett till att vi har olika mått­stockar, säger polisen. I Bromma skulle vi ald­rig tveka att stoppa en bil som vi mis­stän­ker fram­förs av en per­son utan kör­kort, men i Rinkeby måste vi fun­dera över om det är värt det, då det ofta leder till sten­kast­ning, upplopp och fri­tag­nings­försök.

http://www.document.no/2013/05/svenskene-er-redde/

Anonym sa...

Få jobb för nyanlända flyktingar....sr.se

sven


Anonym sa...

Fobi betyder stark rädsla! Islamofobi betyder alltså fruktan för muslimer? Politisk korrekthet som blir fel.

Sven

Knute sa...

”Vi vill bara skapa en svensk-arabisk vår - genom att använda våld i den libe­rala demo­kra­tin Sverige.”

http://www.document.no/2013/05/svensk-arabisk-var-i-nrk-kveldsnytt/

Anonym sa...

Sluta ta emot sk flyktingar. De flesta är inga flyktingar. Skulle de vara det skulle de inte visa sin tacksamhet genom att förstöra för de människor som tagit emot dem.
Elisabeth

Adnan G. Hared sa...

Jag är en muslim och bor i Vivalla. Jihad har inget med kravaller om hatet mot poliser. Ifall ni inte tror mig kan ni gärna kontakta mig Fb: Adnan. G Hared, så kan jag förklara kring Jihad och fler frågor. Kommer hänvisa genom min Quranen samt profet saw uttalanden. Kravaller är ett sett att stå emot polisernas orättvisa handlingar (i vissa fall), men det flesta kommer genom sociala medier där man ser hur USA's folk går emot polisen (där poliserna är mke värre). Så det har inget med religionen att göra. Vår religion är endast bestående av fredlighet och inget hat!!!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.